Faina universala fara gluten
Producator: Dr. ScharPrezentare Faina universala fara gluten
* Acest produs nu face parte din gama de produse bio
Faina universala fara gluten pentru orice tip de paine si aluat dospit, precum si produse de patiserie dulci si hranitoare.
Acest tip de faina este ideala pentru paine prajita, pizza, focaccia sau orice tip de fursecuri si prajituri.
Gramaj: 500g
Produs dietetic indicat in dietele fara gluten.
Ingrediente: Amidon din cartofi, faina de orez, zahar, agent de ingrosare: hidroxipropilmetil celuloza, faina de roscove, emulgator: mono si digliceride ale acizilor grasi, sare.
Produsul nu contine lactoza.
Valori nutritionale/100g
Valoare energetica: 359kcal ( 1521kj )
Proteine: 3.6g
Carbohidrati: 82g- din care zaharuri 3,5g
Grasimi: 1,1g- din care acizi grasi saturate 0,9g
Fibre: 3,1g
Sodiu: 0,4g
Sare: 1,0g
Tag-uri: Faina universala fara gluten , Celiachie, faina, produse fara gluten, paine fara gluten, alimente fara gluten, mix pan, producator Dr. Schar, produse Schar
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: