Inscrie firma »
Pensiuni agro-turistice si turistice pe bani europeni

Pensiuni agro-turistice si turistice pe bani europeni

Tip produs: pensiuni | agricultura | fonduri europene
 

Prezentare Pensiuni agro-turistice si turistice pe bani europeni

Finantare nerambursabila pentru activitati turistice in mediul rural - MASURA 313
Aud din ce in ce mai multi romani ca prefera sa mearga in concediu in strainatate pentru ca au conditii mai bune de cazare si calitatea serviciilor este mult mai ridicata. Eu personal am vizitat aproape toate colturile Romaniei si am ajuns la concluzia unanim acceptata ca traim intr-o tara nespus de frumoasa cu nenumarate atractii turistice. Ceea ce ne lipseste este o infrastructura de nivel european, care este in proces de modernizare si de servicii de cazare atragatoare, care sa ne satisfaca nu numai pe noi, romanii, ci si pe straini.

Foarte multe tari de dimensiuni reduse, ca suprafata, au investit in serviciile de turism, iar economia a fost influentata pozitiv, turismul fiind o "resursa" pretioasa si inepuizabila. In anul 2011 aveti posibilitatea sa accesati fondurile europene nerambursabile prin FEADR Masura 313 "Incurajarea activitatilor turistice", masura anuntata spre deschidere la sfarsitul anului curent. Aceasta masura are ca obiectiv general dezvoltarea activitatilor turistice in zonele rurale care sa contribuie la cresterea numarului de locuri de munca si a veniturilor alternative, precum si la cresterea atractivitatii spatiului rural.

Obiectivele specifice ale Masurii 313 se refera la: crearea si mentinerea locurilor de munca prin activitati de turism, in special pentru tineri si femei; cresterea valorii adaugate in activitati de turism; crearea, imbunatatirea si diversificarea infrastructurii si serviciilor turistice; cresterea numarului de turisti si a duratei vizitelor.

Obiectivele operationale ale Masurii 313 se refera la: cresterea si imbunatatirea structurilor de primire turistice la scara mica; dezvoltarea sistemelor de informare si promovare turistica; crearea facilitatilor recreationale in vederea asigurarii accesului la zonele naturale de interes turistic.

Beneficiarii eligibili pentru sprijinul acordat prin Masura 313 sunt: micro-intreprinderile si persoane fizice, iar activitatea pentru care se va realiza proiectul se va desfasura in mediul rural.

Pentru investitiile noi in structurile de primire turistice, suprafata de teren aferenta structurii de primire turistice (inclusiv in structuri de primire agroturistice) trebuie sa fie de cel putin 1000 mp in vederea evitarii supraaglomerarii si a fragmentarii excesive a peisajului natural.

Beneficiarul trebuie sa dovedeasca dreptul de proprietate asupra terenului pe care urmeaza sa realizeze investitia sau dreptul de folosinta pe o perioada de cel putin 10 ani.

Tipurile de structuri de primire turistice care pot fi finantate prin aceasta masura sunt:

I. Cu functiuni de cazare: vile, bungalou-uri, cabane turistice, campinguri, sate de vacanta, popasuri turistice, casute tip camping, pensiuni turistice si pensiuni agroturistice.

II. Cu functiuni de alimentatie - restaurante - exclusiv restaurante de tip familial/pensiune, cu specific (crama, cu specific local), gradina de vara.

Achizitionarea de teren/cladiri nu este o cheltuiala eligibila.

Intensitatea ajutorului public nerambursabil va fi de pana la:
70% din totalul cheltuielilor eligibile si nu va depasi 70.000 Euro/ proiect in cazul proiectelor de investitii in agroturism;
50% din totalul cheltuielilor eligibile si nu va depasi 200.000 Euro/ proiect pentru alte tipuri de investitii in turismul rural.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
5 674 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: fonduri europene - credite - consultanta

PRODUSE ASEMANATOARE CU PENSIUNI AGRO-TURISTICE SI TURISTICE PE BANI EUROPENI

Fonduri europene pentru IMM-uriFonduri europene pentru IMM-uri
Fonduri europene pentru IMM-uri
Sprijin financiar in valoarea de pana la 1.075.000 lei acordat pentru investitii in intreprinderile mici si ...
Credite investitii IMM-uriCredite investitii IMM-uri
Credite investitii IMM-uri
Finantatori Finantarile sunt acordate prin intermediul Societatii de Microfinantare IFN ROMCOM SA (in continuare ...
Credite pentru investitii fermieriCredite pentru investitii fermieri
Credite pentru investitii fermieri
Finantatori Finantarile sunt acordate prin intermediul Societatii de Microfinantare IFN ROMCOM SA (in continuare ...
Credite START-UPCredite START-UP
Credite START-UP
Finantatori Finantarile sunt acordate prin intermediul Societatii de Microfinantare IFN ROMCOM SA (in continuare ...
Ajutor pentru instalarea tinerilor fermieriAjutor pentru instalarea tinerilor fermieri
Ajutor pentru instalarea tinerilor fermi...
O noua sesiune de depunere proiecte in cadrul Programului FEADR, Masura 112 se va lansa la inceputul lunii NOIEMBRIE - ...