Inscrie firma »
Cursuri de germana online

Cursuri de germana online

Tip produs: curs germana online | invata germana pe net | germana cu profesor online
Producator: ExamPlus
 

Prezentare Cursuri de germana online

Cursurile online sunt pentru cei ce vor sa economiseasca timp si bani. Orele de curs se desfasoara in acelasi mod cu cele clasice din sala de curs doar ca participantii nu se afla fizic in aceeasi locatie.

Avantajele de a fi online
- Flexibilitate: se poate participa la curs de oriunde cursantul are acces la un calculator/laptop, conexiune la internet, microfon si casti.
- Economie: se elimina costurile de transport.
- Eficienta: se obtin rezultate mai bune pentru ca in spatele unui monitor ne creste curajul de a incerca lucruri noi (sau de a pronunta cuvinte noi).

Cursul online este structurat ca si cel clasic, din salile de curs. Singura deosebire este ca profesorul si cursantii nu sunt prezenti in aceeasi locatie.
Sedintele se desfasoara dupa un orar prestabilit. In ziua si la ora stabilita, cursantii se conecteaza la curs prin accesarea pe internet a platformei online. Dupa login cursantul este conectat cu profesorul si ceilalti cursanti.
Suportul pentru curs se va trimite inainte de inceperea cursului. Cursantii vor folosi casti si microfon pentru comunicarea audio si ,optional, camera web pentru a fi vazut de ceilalti. Tabla virtuala va tine locul tablei clasice folosite pentru explicatii suplimentare ale profesorului.

Un modul dureaza 7 saptamani si are 2 sedinte saptamanale de cate o ora si jumatate fiecare. Fiecare nivel european este impartit in 3 module.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
3 483 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: curs germana - cursuri online - pregatire cambridge

PRODUSE ASEMANATOARE CU CURSURI DE GERMANA ONLINE

Cursuri de germana online cu profesorCursuri de germana online cu profesor
Cursuri de germana online cu profesor
Centrul de limbi straine ExamPlus a creat acest serviciu pentru cei ce isi doresc sa urmeze un curs de germana insa ...
RON 300