Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Circuit ISRAEL - EGIPTUL MARE 12 ZILE

Circuit ISRAEL - EGIPTUL MARE 12 ZILE

Producator: Agentia Vacanta de Vis
 

Prezentare Circuit ISRAEL - EGIPTUL MARE 12 ZILE

ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Cana Galilee - Nazareth
Intalnire la aeroportul Henri Coanda - Otopeni, cu reprezentantul agentiei de turism cu 3 ore inainte de plecare. Decolare din Bucuresti la ora 11:05 cu sosire in aeroportul Ben Gurion - Tel Aviv la ora 13:45. Plecare spre Nazareth,unde se viziteaza Cana Galileii cu Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon - transformarea apei in vin, Biserica Sf. Fecioare Maria,unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea ca va naste pe Mesia care adaposteste Izvorul Maicii Domnului. Transfer la hotel cina si cazare Tiberias/Nazareth.
ZIUA II: Tiberias - Muntele Fericirilor - Tabgha - Capernaum - Jordan
Mic dejun. Muntele Fericirilor - unde Iisus a rostit frumoasa predica a "Fericirilor" si unde s-a aratat inviat, instituind Taina Sfantului Botez. Tabgha - saturarea celor cinci mii de oameni cu doi pesti si cinci paini, Biserica Sf. Petru - Pescuirea Minunata, reprimirea Sfantului Petru in treapta apostoliei dupa lepadarea de pe Muntele Sion, Capernaum - orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica - vizitarea Bisericii Ortodoxe. Continuare spre Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca. Optional: Plimbare cu vaporasul pe Marea Galilee, pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se poate servii pranzul, gustand din " Pestele Sf. Petru". Plecare spre Raul Iordan - in care a fost botezat Domnul Iisus Hristos. Cina si cazare Bethlehem.
ZIUA III: Bethlehem - Manastirea Sf. Sava - Jerusalem - Ein Karem
Mic dejun. Deplasare spre Biserica cu Pestera Sf. Nicolae, Biserica Nasterii Domnului, Biserica Sf. Ecaterina, Pestera Fericitului Eronim, Grota Pruncilor, Biserica Sf. Sava, Manastirea Sf. Teodosie. Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezetorul, se viziteaza Biserica si Pestera cu locul Nasterii Sf. Ioan Botezatorul, Biserica Vizitarii (intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta) si izvorul care semnifica aceasta intalnire . Cina si cazare Bethlehem/Jerusalem.
ZIUA IV: Jerusalem - Muntele Maslinilor - Via Dolorosa -Bethlehem
Mic dejun. Deplasare spre Muntele Maslinilor cu oprire la Biserica Sf. Ioan Botezatorul pe Muntele Eleon, Biserica Tatal Nostru, unde Iisus i-a invatat pe ucenici cum sa se roage, Muntele Maslinilor, Biserica Dominus Flevit si Biserica Maria Magdalena. In continuare se viziteaza Biserica Sfantului Mormant al Maicii Domnului cu Grota Tradarii, Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Natiunilor, Valea Chedronului - vedere generala, unde se poate observa Locul Judecatii de Apoi si Poarta de Aur. Se continua cu Biserica Sf. Stefan,unde se afla Pestera si locul in care a fost batut cu pietre. Intrand pe poarta Sf. Stefan, cu
emotie in suflet se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. In cetate, deplasare spre Biserica Sfintei
Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Timp liber pentru rugaciune la Sfantul Mormant. Cina si cazare Bethlehem/Jerusalem.
ZIUA V: Ierihon - Hozeva - Biserica Sf. Gherasim - Marea Moarta - Bethlehem
Mic dejun.Plecare spre Ierihon - cel mai vechi oras din lume, unde se viziteaza: Asezamantul Romanesc, Muntele Ispitirii "Carantania", Biserica Dudul lui Zaheu, Manastirea Hozeva cu Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul, Pestera Sf. Ilie Tezviteanu si Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan. Oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi. Pesterile de la Qumran - vedere generala. Cina si cazare Bethlehem.
Optional: Sf. Mormant - Participare la Sf. Liturghie, plecare la ora 23:30.
ZIUA VI: Jerusalem - Asezamantul Romanesc - Muntele Sion
Mic dejun. Plecare spre Asezamantul Romanesc din Ierusalim - cu hramul Sf. Mare Mucenic Gheorghe, oprire in Cetate pentru inchinare la Sf. Mormant al Mantuitorului si se continua cu Muntele Sion - Foisorul cu "Cina cea de Taina", Biserica Adormirii Maicii Domnului, Mormantul Prorocului David, Zidul Plangerii. Cina si cazare Bethlehem.
ZIUA VII: Eilat - Egipt - Sf Ecaterina
Mic dejun. Deplasare spre Eilat de-a lungul tarmului Marii Moarte, la granitele Israelului cu cele trei tari arabe: Iordania, Arabia Saudita si Egipt (Marea Rosie si Golful Araba). Oprire in Eilat.Optional: plimbare cu vaporasul cu fundul de sticla, unde puteti admira recifele de corali si viata subacvatica. Se continua spre Peninsula Sinai. Cina si cazare Sinai.
ZIUA VIII: Sinai - Sf. Ecaterina - Ein Sokhna
Mic dejun. Optional: la ora 01.00 (noaptea), ascensiune pe Muntele Sinai unde Moise a primit tablele legii cu cele 10 porunci. Plecare spre Manastirea Sf. Ecaterina care este considerata cea mai veche manastire din lume si este situata la 1.600 metri inaltime. Participare la Slujba si vizitarea Manastirii,unde se afla timp de cinci secole la baza Muntelui Moise si al Sf. Ecaterina - Moastele Martirei, ale Sf. Stefan Sinaitul si Rugul Aprins. Se viziteza muzeul si se asteapta Binecuvantare din partea preotului, primind Inelul de "argint" al Sf. Ecaterina. In drum spre Ein Sokhna se opreste la Manastirii Sf. Pavel din sec. V, unde se afla moastele Sf. Pavel Tebeul, Manastirea Sf. Antonie din sec. IV si mormantul in care se odihneste Sf. Antonie cel Mare. Cina si cazare Ein Sokhna.
ZIUA IX: Ein Sokhna - Giza - Sfinx - Muallaka - Cairo
Mic dejun. Vizitarea Manastirii Sf. Simeon Pantofarul. Tur panoramic al orasului Cairo cu oprire la cele trei piramide ale lui Keops, Kephren, Mycerinus. Se continua vizita cu Sfinxul la Giza si Muzeul Egiptean. Deplasare in zona crestina pentru vizita la Biserica El Muallaka - dedicata Fecioarei Maria. Oprire la Biserica Sf. Gheorghe unde se afla temnita, lantul si uneltele de tortura ale Sfantului. Deplasare spre Biserica Sf. Serghie si Vah cu moastele Sf. Serghie si Vah si ale Sf. Bashnouna, la baza careia se gaseste pestera in care a stat Sf. Familie, Biserica Sf. Fecioare Maria din El Zeitoun. Cina si cazare Cairo.
ZIUA X: Alexandria - M-rea Sf. Paisie - M-rea Sf. Mina - Cairo
Mic dejun. Deplasare spre Manastirea Sf. Paisie cel Mare cu Sf. moaste, Manastirea El Surian,unde se afla copacul Sf. Efrem Sirul si particele din mai multe Sf. moaste, Manastirea El Paramous cu moastele Sf. Maxim si Dometie, Sf. Moise cel Negru si ale Sf. Gheorghe.Vizitarea Catedralei Sf. Apostol si Evanghelist Marcu, unde sunt moastele si Mormantul Sfantului, moastele Martirilor din El Fayoum, Ep. Dioscor, oprire langa Biblioteca din Alexandria, locul celebrului Far considerat una din cele 7 minuni ale lumii, Manastirea Sf. Mina cu moastele Sf. Mina si ale papei Chiril. Deplasare la Cairo. Timp liber pentru shopping in Bazarul Khan El Kalily. Cina si cazare Cairo.
ZIUA XI: Cairo - Muntele Sinai
Mic dejun. Plecare spre Manastirea 7 Fete si continuare spre Muntele Sinai, unde la ora 01: 30 a.m. are loc ascensiune pe Munte, care se afla la o altitudine de 2.225 m. Se ajunge in varful muntelui la ora 05:00 a.m, unde se admira rasaritul soarelui. Aici este locul unde Moise a primit tablele legii cu cele 10 porunci. Cina si cazare Peninsula Sinai.


ZIUA XII: Egipt - Israel - Romania
Mic dejun. Se va merge spre punctul de frontera Taba si se continua circuitul spre aeroportul din Tel Aviv cu oprire la Biserica cu hramul Sf. Gheorghe,unde se afla si mormantul Sfantului. Decolare la ora 17:40 cu aterizare in Bucuresti - Aeroport Henri Coanda la ora 20:35.

Servicii incluse:
- bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
- 11 nopti cazare cu demipensiune la hoteluri de 3* - 4*
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- transport cu autocar modern - aer conditionat
- ghid local vorbitor de limba romana
- ghid local in Egipt vorbitor de limba romana/engleza
- preot si insotitor de grup din partea agentiei
- vizitele la obiectivele turistice specificate in program

Servicii neincluse:
- taxe de aeroport si transferuri 160 euro
- taxe hoteliere 45 euro
- intrarile la obiective 45 euro
- taxa viza Egipt 70 euro
- servicii soferi si ghizi locali 45 euro
- asigurarea medicala
- bauturile alcoolice si racoritoare la mese
- cheltuieli personale
- excursiile optionale din program
- tot ce nu apare la servicii neincluse

PLECARI:21.11;05.12.11/19.01;25.01;09.02;20.02;07.03; 22.03.12
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
43 296 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: VACANTE

PRODUSE ASEMANATOARE CU CIRCUIT ISRAEL - EGIPTUL MARE 12 ZILE

PROGRAM SENIORI ISRAEL - EGIPTPROGRAM SENIORI ISRAEL - EGIPT
PROGRAM SENIORI ISRAEL - EGIPT
ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Tiberias - Muntele Fericirilor Intalnire la aeroportul Otopeni cu reprezentantul ...
EUR 250
Circuit ISRAEL EGIPT 7 zileCircuit ISRAEL EGIPT 7 zile
Circuit ISRAEL EGIPT 7 zile
ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Tiberias Intalnire la aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de ...
EUR 535
Circuit ISRAEL EGIPT IORDANIA 9 zileCircuit ISRAEL EGIPT IORDANIA 9 zile
Circuit ISRAEL EGIPT IORDANIA 9 zile
TARA SFINTA, EILAT, MT. SINAI, SF.ECATERINA, PETRA, JERASH, NEBO, AMMAN ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv -Bethlehem - ...
EUR 595
Circuit clasic ISRAEL 8 ZILECircuit clasic ISRAEL 8 ZILE
Circuit clasic ISRAEL 8 ZILE
ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Tiberias Intalnire la aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte ...
EUR 485
BOBOTEAZA IN TARA SFANTA 7 zileBOBOTEAZA IN TARA SFANTA 7 zile
BOBOTEAZA IN TARA SFANTA 7 zile
Plecare : 17.01.2012 ZIUA I: Bucuresti - Jerusalem Intalnire la aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei cu ...
EUR 499
Israel Pelerinaj in Tara SfantaIsrael Pelerinaj in Tara Sfanta
Israel Pelerinaj in Tara Sfanta
Ziua 1. BUN VENIT IN TARA FAGADUINTEI ! Intalnire cu ghidul dimineata in aeroportul Henri Coanda, imbarcare si zbor ...
EUR 495
Pelerinaj la SF. NECTARIEPelerinaj la SF. NECTARIE
Pelerinaj la SF. NECTARIE
ZIUA 1: Plecare din Bucuresti ora 06.00 pe traseul: Russe, Sofia, Promahonas, Kalambaka. Cazare. ZIUA 2: Mic dejun. ...
EUR 170
PELERINAJ LA SF. SPIRIDONPELERINAJ LA SF. SPIRIDON
PELERINAJ LA SF. SPIRIDON
Ouranoupolis - Salonic - Kalambaka - Corfu - Atena - Eghina - Evia Bonus Tur de Oras in Atena ZIUA 1: Plecare din ...
EUR 235
Egipt – Marele Circuit & Sejur la Marea Rosie ( Hurghada - Sharm el Sheikh )Egipt – Marele Circuit & Sejur la Marea Rosie ( Hurghada - Sharm el Sheikh )
Egipt – Marele Circuit & S...
Ziua 1. BUCURESTI – CAIRO Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Otopeni, ora 21.40, imbarcare ...
EUR 860

CIRCUIT ISRAEL - EGIPTUL MARE 12 ZILE ESTE LISTAT IN: