Inscrie firma »
Crema de Corp cu Ulei de Argan

Crema de Corp cu Ulei de Argan

Tip produs: crema de corp cu ulei de argan | crema de argan pret | crema cu ulei de argan pret
Producator: INTRA Cosmed AG, Switzerland
 

Prezentare Crema de Corp cu Ulei de Argan

Crema pentru corp îmbogãþitã cu ulei de argan, ulei de migdal dulce, vitamina E ºi provitamina B5 pentru îngrijirea zilnicã a pielii normale, uscate, ofilite ºi sensibile Calmeazã, emoliazã ºi niveleazã pielea. Contribuie la regenerarea celularã, hidrateazã pielea ºi o întinereºte. Protejeazã pielea împotriva uscãrii, neutralizeazã radicalii liberi, prevenind îmbãtrânirea prematurã a pielii.

Proprietãþile componenþilor activi ºi auxiliari:

Uleiul obþinut din seminþele de argan (uleiul de argan) este considerat unul dintre cele mai scumpe produse vegetale din lume. Are o culoare aurie intensã, cu nuanþe roºiatice, o aromã puternicã ºi vie cu accente de nuci ºi mirodenii, la gust este asemãnãtor cu seminþele de bostan, însã mult mai picant, lãsând în gurã un gust iutiºor.

Uleiul de argan este foarte folositor: el est compus în proporþie de 80% din acizi graºi nesaturaþi, care îmbunãtãþesc starea inimii ºi a vaselor sangvine. Conþine, de asemenea, antioxidanþi ºi vitamina A, o mare cantitate de vitamina E, precum ºi substanþe de tipul antibioticelor ºi al fungicidelor.

Dupã componenþa de tocoferoli uleiul de argan este superior de 2,5-3 ori uleiului de mãsline. El conþine substanþe care contribuie la îmbunãtãþirea circulaþiei sangvine, digestiei ºi la întãrirea imunitãþii organismului.

Este eficient în afecþiunile cardiovasculare ºi cancer, precum ºi în boala Alzheimer. O lingurã de masã de acest elixir natural stabilizeazã tensiunea, are un efect benefic asupra ficatului, eliminã reziduurile din organism, stimuleazã circulaþia sângelui ºi mãreºte potenþa, reducând pericolul obezitãþii, deoarece inhibã pofta de mâncare. În plus, este utilizat pentru tratarea reumatismului, radiculitei ºi a diferitor afecþiuni ale pielii.

Uleiul de argan fixeazã radicalii liberi, prevenind îmbãtrânirea pielii. Este folosit activ la producerea cremelor, deoarece regenereazã stratul hidrolipidic al pielii, îmbunãtãþeºte starea celulelor dermei, întãreºte rãdãcinile pãrului, cicatrizeazã rãnile ºi juliturile, este de neînlocuit în tratarea arsurilor, de aceea este recomandat ºi pentru folosire zilnicã în cazul expunerii îndelungate la soare.

Medicina nu cunoaºte un remediu mai eficient împotriva soarelui arzãtor al deºertului. Uleiul contribuie la întinerirea tenului, la nivelarea ridurilor, datoritã acestuia pielea femeilor din Maroc îºi pãstreazã pentru mult timp tinereþea.

Uleiul de migdal dulce:

• este bogat în uleiuri grase nesicative, precum ºi în enzima emulsinã, vitamina B2, substanþe proteice ºi tanante, zahãr ºi clei vegetal;• are proprietãþi nutritive ºi regenerative;• emoliazã ºi hidrateazã eficient tegumentele;• eliminã iritaþiile ºi inflamaþiile;• accelereazã procesul de cicatrizare a micilor fisuri ºi excoriaþii;• protejeazã pielea de acþiunea nefavorabilã a mediului.

Ceara de albine (propolisul) conþine aproximativ 15 combinaþii bioactive naturale, substanþe aromatice ºi minerale, vitamina A. Dupã compoziþia sa ceara de albine este asemãnãtoare cu o serie de componenþi ai grãsimii subcutanate.

Asigurã nu doar alimentarea pielii, ci manifestã ºi acþiune biostimulantã ºi de protecþie accentuatã ºi amplificã funcþiile de barierã ale tegumentelor. Ceara de albine nu este toxicã, prezintã excelente calitãþi de emoliere ºi hidratare, îi conferã fineþe, o niveleazã, fixeazã apa, menþinând nivelul optim de hidratare. Are proprietãþi antiseptice ºi de curãþare.

Pantenolul (vitamina B5) intensificã circulaþia sangvinã, hrãneºte celulele, accelereazã regenerarea celularã ºi tisularã, participã la procesele metabolice, contribuind la restabilirea structurii cutanate, are acþiune cicatrizantã ºi antiinflamatoare, protejeazã de influenþa nocivã a razelor ultraviolete, previne îmbãtrnirea pielii.

Vitamina E (tocoferol, acetat de tocoferil) este un antioxidant activ, îmbunãtãþeºte alimentaþia pielii, stimuleazã circulaþia sangvinã, normalizeazã echilibrul hidric, contribuie la amplificarea funcþiei de protecþie a pielii.

Vitamina E stimuleazã procesele de regenerare, previne îmbãtrânirea prematurã a pielii, eliminã iritaþiile ºi inflamaþiile, participã la cicatrizarea rapidã a leziunilor uºoare.

Glicerina este o substanþã emolientã ºi hidratantã ce amelioreazã elasticitatea ºi fermitatea tegumentelor. Înlãturã senzaþia neplãcutã de piele uscatã ºi întinsã, o protejeazã împotriva acþiunii dãunãtoare a mediului ºi produselor chimice. Fixeazã apa, astfel menþinând un nivel normal de hidratare.

Acidul lactic (lactatul de sodiu) asigurã exfolierea finã, facilitând buna desfãºurare a proceselor de regenerare ºi revitalizare a pielii. Concomitent, acidul lactic hidrateazã pielea ºi regleazã pH-ul, pãstreazã turgorul pielii.

Sucroza stearat (polizaharida) manifestã acþiune emolientã ºi hidratantã asupra tegumentelor.

Propilenglicolul – un solvent al suplimentelor active – are proprietãþi emoliente ºi antimicotice, este un conductor al substanþelor active în tegumente.

Alcoolul cetearilic este component constituant cu proprietãþi emoliente.

Componenþii antibacterieni protejeazã eficient împotriva acþiunii negative ale bacteriilor ºi fungilor.

Fenoxietanolul este utilizat în calitate de fixator al aromelor ºi de antiseptic.

Deciloleatul manifestã efect dispersant ºi solubilizant (dizolvant), el imprimã cremei calitãþi deosebite de emoliere ºi asigurã un efect adeziv sporit.

Eterul dicaprylyl – glicerida saturatã a uleiului de cocos, rezistentã la oxidare, asigurã caracteristicile senzoriale excelente ale cremei – senzaþia de piele moale ºi netedã fãrã urme de grãsime.

Gliceril stearat citratul – un derivat al uleiurilor de soia ºi de sâmbure de palmier – este un emulgator natural, având proprietãþi emoliente, dispersante ºi de condensare.

Hexildecanolul este emolient, stabilizator emulsiv, agent de agregare ºi de înmuiere a produselor cosmetice. Menþine nivelul optim de hidratare, nu usucã ºi nu înãspreºte pielea.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
6 462 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: vopsea de par - cosmetice bio - uleiuri esentiale

PRODUSE ASEMANATOARE CU CREMA DE CORP CU ULEI DE ARGAN

Ulei Esential de Brad ArgintiuUlei Esential de Brad Argintiu
Ulei Esential de Brad Argintiu
Uleiul de brad argintiu este folosit la dezinfectarea eficientã a spațiilor și în ...
RON 64.8
Ulei de Argan pentru PieleUlei de Argan pentru Piele
Ulei de Argan pentru Piele
Uleiul de Argan pentru Piele Vivasan Regenereaza pielea, ii mareste elasticitatea. Formeaza o pelicula protectoare ...
RON 75.6
Ulei Esential de ChimenUlei Esential de Chimen
Ulei Esential de Chimen
Uleiul esential de Chimen poseda un puternic efect imunostimulator, corectand campul energetic al omului, protejeaza de ...
RON 62.16
Ulei Esential de EucaliptUlei Esential de Eucalipt
Ulei Esential de Eucalipt
Uleiul Eucalipt cu continut de eucaliptol de 80-85% este eficient in tratamentul racelii si tusei, altor afectiuni ...
RON 46.2
Ulei Esential de RozmarinUlei Esential de Rozmarin
Ulei Esential de Rozmarin
Uleiul de inalta calitate Rozmarin este util si eficient in calitate de analgezic, stimulator si antiseptic. Poseda ...
RON 46.7
Ulei Esential Ylang-YlangUlei Esential Ylang-Ylang
Ulei Esential Ylang-Ylang
Uleiul ylang-ylang face parte din grupul uleiurilor eterice cu efect afrodisiac. actiunea luibeste conditionata de ...
RON 97.9
Ulei Esential de MentaUlei Esential de Menta
Ulei Esential de Menta
Uleiul eteric Menta propus de compania VIVASAN are proprietati tonice, antiseptice si analgezice, precum si actiune ...
RON 51.3
Ulei Esential de Arbore de CeaiUlei Esential de Arbore de Ceai
Ulei Esential de Arbore de Ceai
Uleiul Vivasan Arbore de ceai cu manuka si kanuka actioneaza similar antibioticelor cu spectru larg de actiune, fiind un ...
RON 83.4
Ulei Esential de MuscataUlei Esential de Muscata
Ulei Esential de Muscata
Uleiul eteric de geraniu are aroma proaspata, concentrata, calda de flori, cu precadere de trandafir. Mireasma lui ...
RON 111.4