Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
LUMINITA NOPTII-EVENING PRIMROSE (Ulei de Primula): 500mg/120 c

LUMINITA NOPTII-EVENING PRIMROSE (Ulei de Primula): 500mg/120 c

Tip produs: luminita noptii evening primrose
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare LUMINITA NOPTII-EVENING PRIMROSE (Ulei de Primula): 500mg/120 c

Canadian Evening Primrose Oil

LUMINITA NOPTII - LUMINITA DE SEARA

O sursa de OMEGA 6

Presat la rece !

Ulei de Primula Canadiana (Oenothera biennis L.)

+ Vitamina E

500 mg/120 capsule gelatinoase

Calitate Farmaceutica. Fabricat de Laboratoarele CELEX sub stampila GMP

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE

CERTIFICAT de NOTIFICARE seria AA / nr. 3703 / 2010



LUMINITA NOPTII - LUMINITA DE SEARA

Pre-Menopauza, Menopauza, Simtome pre-menstruale, Noduli la san, San Fibrochistic, Uter fibrochistic, Fibrom, Astm, Tiroida, Afectiuni Dermatologice, Scleroza Multipla

Canadian Evening Primrose (Primula Canadiana de seara) cunoscuta in Romania drept Luminita Noptii sau Luminita de Seara, este o planta originara din Canada. Uleiul extras din Primula Canadiana contine o proportie mai mare de acizi grasi nesaturati care sunt esentiali organismului si pe care nu ii obtinem suficient din dieta alimentara obisnuita. Uleiul de primula este foarte util in urmatoarele afectiuni. scaderea tensiunii arteriale, controlul greutatii corporale, reducerea riscului formarii de cheaguri sanguine, reducerea riscului la afectiuni cardiovasculare si infarct. Este de asemena eficienta in tratarea afectiunilor dermatologice, plagilor ai astmei. Uleiul de primula ofera si alte beneficii cum ar fi tratarea simptomele neplacute pre-menstruale (sindromul pre-menstrual " PMS), protejeaza ficatul impotriva efectelor alcoolului, intareste sistemul imunitar si incetineste procesele de imbatranire. Primula este de asemena utila in tratarea starilor depressive la femei cauzate in principal de afectiuni ale glandei tiroida. Administrat in doze mai mari, unele studii sugereraza efecte benefice pentru bolnavii de scleroza multipla.

Pentru femei, luminita serii se administreaza cu preponderenta in cazurile de noduli la sani, sani durerosi, san fibrochistic (mastoza fibrochistica), uter fibrochistic, sindrom pre-menstrual, stare de depresie cauzata de pre-menopauza. In aceste cazuri se recomanda asocierea sinergistica cu doze mai mari (800-1600 UI) de Vitamina E-8 Complex (tocoferoli+tocotrienoli)

Uleiul de lUMINITA NOPTII este presat la rece din plante proaspete. Doar in acest fel se pastreaza caracteristicile terapeutice ale acestui produs. Adaosul de Acetat de Vitamina E (din surse naturale) asigura mentinerea potentei pe perioada de valabilitate si totodata adauga si un efect antioxidant acestui produs.

COMPOZITIE:

Ulei de Primula (Oneothera biensis)……………500 mg

(Luminita Noptii - Luminita de seara) Presata la rece

Vitamina E (d’alpha Tocopherol) Acetat………15 U.I.

ADMINISTRARE: 2-4 capsule pe zi inainte de mese

=======================================

MAI MULTE DESPRE LUMINITA NOPTII

ULEIUL DE LUMINITA NOPTII FOLOSIT IN UZ INTERN

Uleiul este extras din planta Luminita Noptii (Oenothera biennis) - o floare salbatica, raspandita in America de Nord, Europa si parti din Asia. Florile galben deschis se deschid numai seara (de unde si denumirea), iar semintele contin un rar acid gras esential (EFA) denumit acid gama-linolenic (GLA) larg intrebuintat in diverse tratamente.

Cercetarile moderne au evidentiat valoarea terapeutica deosebita a uleiului extras din semintele plantei continand acest acid gras esential gama-linolenic (GLA). In organism, GLA, acid gras tip omega-6, determina efecte incredibile anti-inflmatorii si terapeutice.

Exista desigur si alte surse de ulei GLA in proportii reduse in alte alimente, dupa cum si organismul il poate genera pe baza unor grasimi din alimentatie. Dar uleiul de Luminita Noptii ofera o sursa neobisnuit de concentrata : 7%-10% din acizii sai grasi disponibili in structura GLA.

Bogatia remarcabila a compusului GLA din structura uleiului de Luminita Noptii este valoarea sa terapeutica deosebita. Administrat intern, organismul converteste GLA in prostaglandine. In organism, prostaglandinele manifesta efecte modulatorii asemanatoare hormonilor, ajutand la reglarea functiilor organismului, controland inflamatia in anumite situatii, sau promovand inflamatie in alte cazuri. Prostaglandinele produse din GLA fac parte din prima categorie antiinflamatoare.

Actiuni principale :

Amelioreaza simtomele in cazuri de sindrom premenstrual, endometrioza si colon iritabil. Alina de asemenea sensibilitatea sanilor corelata cu ciclul menstrual. Este de asemenea, folosit in tratarea artritei reumatismale.

Endometrioza (leziuni, aderente si distorsiuni histologice ale organelor de reproducere feminine). Este o afectiune care afecteaza intre 10-20% din femeile de vrasta reproductiva. Nedetectata si netratata poate avea conscinte grave inclusiv infertilitate Fibroza uterina Fibroza mamara Dureri de sani Sindrom Pre-Menstrual (PMS)

Indicatii specifice:

Uleiul de Luminita Noptii poate inbunatati in mod specific urmatoarele afectiuni:

Amelioreaza efectele sindromului premenstrual (PMS), regleaza ciclul menstrual, amelioreaza efectele endometriozei si a fibrozei mamare.

Interferand cu producerea prostaglandinelor inflamatorii in cursul ciclului mentstrual, compusul GLA din uleiul de Luminita Noptii poate atenua in mare masura durerile menstruale. GLA minimalizeaza de asemenea, sensibilitatea mamara premenstruala, accesele de colon iritabil si dependenta de dulce, ajutand in controlul inflamatiei determinate de endometrioza.

S-a constat ca o mare parte din persoanele suferind de PMS prezinta valori anormal de scazute ale GLA, motiv care indreptateste pe deplin folosirea acestui supliment. In cazurile de fibroza mamara, acizii grasi din compozitia uleiului pot minimaliza radical inflamatia mamara, si pot promova absorbtia iodului - mineral care poate atinge valori anormal de scazute la femeile cu aceasta afectiune.

Pe masura ce organismul (in special la femei) inainteaza in varsta, pierde abilitatea de a converti grasimile alimentare din dieta in acizi GLA. Intrucat acest tip de acizi grasi esentiali este implicat in numeroase procese biologice in organism, administrarea de ulei de Luminita Noptii poate ajuta in compensarea oricarei deficiente de GLA.

Uleiul de Luminita Noptii ar putea reprezenta unul dintre cele mai importante suplimente strict necesare in partea a doua a vietii, in dieta femeilor.

Alte beneficii ale Uleiului de Primula (Luminita Noptii):

Glanda tiroida - GLA contribuie la buna functionare a glandei tiroide (hipertiroidie, hipotiroidie, boala tiroidiana autoimuna), glanda care controleaza functiile multor organe si sisteme din organism si care printre altele este responsabila si de metabolismul calciului.

Ficat - Acidul gamma-linolenic intra in componenta peretilor hepatocitelor, are actiune antioxidanta, de neutralizare a radicalilor liberi, intretine procesele fiziologice normale ale ficatului si vezicii biliare, preintampina acumularea de grasimi in celulele hepatice si ajuta la descompunerea si eliminarea lor (hepatita, ciroza hepatica, dischinezie biliara, steatoza hepatica).

Diabet- Acest ulei este util bolnavilor de diabet pentru ca previne si trateaza complicatiile acestei boli. Una dintre complicatii este neuropatia diabetica, iar in acest caz uleiul de primula reduce simptomele de parestezie, durere sau arsura asociate afectiunii.

Osteoporoza - Femeile care au niveluri scazute de acizi grasi esentiali in sange sunt mai susceptibile de a pierde masa osoasa decat cele cu niveluri normale. Intr-un studiu la femei peste 65 de ani, cu osteoporoza, cele care au luat produse naturiste cu GLA (in combinatie cu ulei de peste si calciu) au avut pierdere osoasa mai scazuta si chiar au avut o crestere a densitatii oaselor.

Dezechilibre hormonale - Previne si regleaza dezechilibrele hormonale la barbati si femei. Are efect pozitiv asupra sintezei si actiunii hormonilor sexuali, echilibreaza raportul estrogen/progesteron, regleaza ciclurile menstruale, blocheaza prostaglandinele pro-inflamatoare care produc crampele menstruale, reduce inflamatia si durerea la nivelul sanilor (in mastalgia ciclica), congestiile pelvine, retentia hidrica (edeme), iritabilitatea si depresia. Se pare ca o deficienta de acid gamma-linolenic (GLA) cauzeaza sensibilitate anormala la hormonul prolactina, care conduce la simptomele

Tratamentul sindromului premenstrual (SPM). Uleiul de luminita este eficient in: sindrom premenstrual, dismenoree, cicluri menstruale dureroase, endometrioza, mastoza fibrochistica (micsoreaza numarul si marimea fibroamelor si chisturilor uterine), disfunctia organelor sexuale, frigiditate (femei), impotenta (barbati), sterilitate, incetinirea dezvoltarii sexuale (adolescenti). In menopauza calmeaza bufeurile, iritabilitatea, asigura femeilor un confort sporit.

Amelioreaza starile depressive la alcoolici - Acest efect se obtine prin deblocarea transformarii acidului alfa-linoleic in acid gama-linolenic, (PGE1), transformare inhibata de alcool si generatoare de depresii psihice.

Provita Nutrition-Luminita Noptii (Ulei de Primula) EPO-500 intra in componenta protocoalelor Provita Nutrition pentru chisturi la san sau ovare.



PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
59 083 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - tratamente naturiste - remedii naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU LUMINITA NOPTII-EVENING PRIMROSE (ULEI DE PRIMULA): 500MG/120 C

LUMINITA NOPTII-EVENING PRIMROSE - Ulei de Primula 1000 mg 60 capsLUMINITA NOPTII-EVENING PRIMROSE - Ulei de Primula 1000 mg 60 caps
LUMINITA NOPTII-EVENING PRIMROSE - Ulei ...
Canadian Evening Primrose Oil LUMINITA NOPTII - LUMINITA ...
RON 75
LUMINITA NOPTII-EVENING PRIMROSE - Ulei de Primula : 500mg/120 cLUMINITA NOPTII-EVENING PRIMROSE - Ulei de Primula : 500mg/120 c
LUMINITA NOPTII-EVENING PRIMROSE - Ulei ...
Canadian Evening Primrose Oil LUMINITA NOPTII - LUMINITA ...
RON 58.71
Omega 3 6 9Omega 3 6 9
Omega 3 6 9
VITAL-3 - Complex de Omega 3-6-9- 60 gelule/1200mg Complex Standardizat de Acizi Grasi Esentiali Omega ...
RON 61.54
VITAL-3 - Complex de Omega 3-6-9: 60 gelule/1200mgVITAL-3 - Complex de Omega 3-6-9: 60 gelule/1200mg
VITAL-3 - Complex de Omega 3-6-9: 60 gel...
VITAL-3 Complex Standardizat de Acizi Grasi Esentiali Omega 3-6-9 Calitate ...
RON 63.44
VITAL-3 - Complex de Omega 3-6-9- 60 gelule  1200mgVITAL-3 - Complex de Omega 3-6-9- 60 gelule  1200mg
VITAL-3 - Complex de Omega 3-6-9- 60 gel...
VITAL-3 Complex Standardizat de Acizi Grasi Esentiali Omega 3-6-9 Calitate ...
RON 82
OMEGA 3 - ULEI DE FOCA 100% Pur Standardizat 120 Caps/500 mgOMEGA 3 - ULEI DE FOCA 100% Pur Standardizat 120 Caps/500 mg
OMEGA 3 - ULEI DE FOCA 100% Pur Standard...
Omega 3 ULEI DE FOCA ...
RON 63.79
OMEGA 3 - ULEI DE FOCA 100% Pur 500 mgOMEGA 3 - ULEI DE FOCA 100% Pur 500 mg
OMEGA 3 - ULEI DE FOCA 100% Pur 500 mg
Omega 3 ULEI DE FOCA ...
RON 74
CREMA Wild Yam+Izoflavone (Izoflavonoizi)- Balanta Progesteron/ECREMA Wild Yam+Izoflavone (Izoflavonoizi)- Balanta Progesteron/E
CREMA Wild Yam+Izoflavone (Izoflavonoizi...
Crema cu Yam Salbatic & Izoflavone (Izoflavonoizi) Regleaza balanta ...
RON 118.58
CREMA Wild Yamsi IzoflavoneCREMA Wild Yamsi Izoflavone
CREMA Wild Yamsi Izoflavone
Crema cu Yam Salbatic & Izoflavone (Izoflavonoizi) Regleaza balanta ...
RON 124

LUMINITA NOPTII-EVENING PRIMROSE (ULEI DE PRIMULA): 500MG/120 C ESTE LISTAT IN: