Inscrie firma »
S************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Sisteme de incalzire electrica in pardoseala!

Sisteme de incalzire electrica in pardoseala!

Tip produs: incalzire electrica in pardoseala | confort | control precis
Producator: Warmup
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Sisteme de incalzire electrica in pardoseala!

Cele mai importante beneficii ale sistemului de incalzire in pardoseala sunt:

Cel mai eficient sistem din punct de vedere al cantitatii de caldura (gigacalorie /iarna) consumate, ceea ce inseamna un sistem economic si avantajos.

Costuri de achizitie si instalare mai mici decat sistemul clasic de incalzire. Printr-o dimensionare corecta si un control asigurat de reglarile efectuate, costurile de exploatare devin comparabile cu cele ale incalzirii traditionale cu gaze.
Fara costuri de mentenanta. Singurul sistem de incalzire care nu necesita intretinere in timp, ceea ce duce la cheltuieli de mentenanta nule pe toata durata de exploatare.

Perfect in cazul renovarilor deoarece nu trebuie sparta sapa pentru a monta acest sistem electric. In cazul renovarilor se monteaza un covoras electric chiar in adezivul gresiei ceea inseamna ca puteti avea o pardoseala noua deasupra celei vechi.
O solutie sigura prin modul de constructie al cablurilor electrice. Acestea sunt izolate si prevazute cu impamantare ceea ce le face extreme de sigure pentru utilizatori. Fiecare circuit incalzitor va fi protejat printr-o siguranta.

Control perfect al sistemului de incalzire in pardoseala prin termostatele cu senzori de pardoseala. Prin pozitionarea sursei de caldura sub pardoseala si printr-un control foarte precis al termostatului puteti sa asigurati un nivel inalt al utilizarii energiei ceea ce duce la costuri de operare minime.

Confortul optim care se realizeaza prin acest sistem este datorat caldurii care urca! De la nivelul picioarelor caldura se ridica incet la nivelul corpului si ajunge pana la nivelul capului unde se simte senzatia de confort.

Beneficii majore fata de incalzirea in pardoseala cu apa prin usurinta cu care sistemul electric se monteaza, se intretine si se exploateaza. Sistemul electric nu emite zgomotele caracteristice incalzirii cu apa. De asemenea, in cazul putin probabil al unui defect, exista sisteme de detectie ultra performanta si solutii de reparatie locala, in timp ce o defectiune a sistemului de incalzire cu apa conduce la compromiterea pardoselii pe intreaga zona incalzita.

Amenajarea creativa a camerelor fara a tine cont de amplasarea tevilor si a caloriferelor. Prin amplasarea sistemului sub parodoseala, vi se ofera libertatea de a va amenaja un spatiu confortabil si functional.
PREZENTARE S*************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************
2 011 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: incalzire electrica in pardoseala - degivrare si protectie la inghet - centrale

PRODUSE ASEMANATOARE CU SISTEME DE INCALZIRE ELECTRICA IN PARDOSEALA!

Sistem degivrare si protectie la inghet!Sistem degivrare si protectie la inghet!
Sistem degivrare si protectie la inghet!
Sisteme pentru protejarea impotriva ghetii si zapezii in zone precum: - Acoperisuri - Dolii - Jgheaburi si ...
Centrale / Cazane PeletiCentrale / Cazane Peleti
Centrale / Cazane Peleti
Centralele Karmek sunt compacte si practice, pot fi folosite ca sursa unica de incalzire si nu necesita un cos de fum ...

SISTEME DE INCALZIRE ELECTRICA IN PARDOSEALA! ESTE LISTAT IN: