Prezentare Otet De Mere Cu Cimbrisor 500ml
Produs 100% natural.
Nu contine conservanti,coloranti,anti- oxidanti sau corectori de acciditate.
Aciditate:50 gr �la 1000 ml
Ingrediente: otet de mere obtinut prin dubla fermentatie,cimbrisor herba.
Otetul de mere cu cimbrisor isi pastreaza in forma naturala toate mineralele a marului:potasiu, magneziu, fosforsulf,fier,vitamina C,B1,B2 si B6. Este un produs ideal pentru diete si un condiment popular pentru o multime de preparate culinare.
Substantele benefice a cimbrisorului macerat ,maresc efectul otetului, conferand acestuia un plus de gust si folos in sanatatea noastra,contribuind la ameliorarea starilor proaste produse de raceala,febra fanului,asm. Ajuta la digestie si fluxul biliar.
Mod de intrebuintare: 2-3 lingurite de otet la un pahar de apa .In bucatarie se foloseste dupa gust.
A se pastra inchis in loc racoros si ferit de lumina.Eventuale depuneri sunt rezultatul unei maturari naturale.
Calmant si intaritor, cimbrisorul favorizeaza �in mod deosebit nutritia si digestia, combate anemia, incalzeste, purifica si insanatoteste circulatia sanguina. Decoctul de cimbrisor in otet calmeaza durerile de cap (se ung tamplele si fruntea). Persoanele care sufera de gastralgie, dispepsie sau emerita ar trebui sa-si asezoneze mancarea cu otet de mere cu cimbrisor. Pe de alta parte, cimbrisorul combate afectiunile respiratorii - gripa, tusea magareasca, bronsita etc. In apa de baie,otetul cu cimbrisor combate bolile de piele ; este si un antiseptic eficient, neutralizand toxinele intestinale. Infuzia cu otet de mere cu cimbrisor risipeste betia.