Inscrie firma »
N***************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Grintuss Sirop contra Tusei Copii 180 ml - Aboca

Grintuss Sirop contra Tusei Copii 180 ml - Aboca

Producator: Aboca
 

Prezentare Grintuss Sirop contra Tusei Copii 180 ml - Aboca

GrinTuss Sirop pentru Copii este un produs natural nutritiv care actioneaza benefic pentru asigurarea unei respiratii sanatoase in cazul celor mici.Datorita continutului de plante naturiste, miere si uleiuri esentiale de lamaie si portocala, siropul actioneaza ca un balsam cu rol emolient si protector, avand un gust indragit de copii.
Siropul pentru copii GrinTuss este indicat in caz de tuse uscata sau productiva si are rolul de a proteja caile respiratorii superioare, afectate de viroze sau raceli.
GrinTuss - sirop pentru copii hidrateaza mucoasa, o fereste de iritatii si favorizeaza eliminarea mucusului.
Produsul naturist poate fi consumat in forma simpla sau poate fi diluat intro cantitate mica de apa, ceai sau lapte. Actiunile benefice ale siropului pentru copii GrinTuss Sirop pentru copii indicat in caz de tuse uscata sau tuse productiva.
Asigura formarea unui strat protector cu efect de bariera, care calmeaza tusea, protejand astfel caile respiratorii superioare. Adera la mucoasa, limitand contactul acesteia cu agentii externi iritanti. Asigura, de asemenea, hidratarea mucoasei si a mucusului, favorizand eliminarea acestuia.
Extractele liofilizate de patlagina, Grindelia si Helichrysum asigura crearea unui strat protector mucoadeziv datorita substantelor vegetale, precum mucilagiile si substantele rasinoase.
Mierea are o actiune protectoare si emolienta, conferind siropului un gust placut, la care se adauga senzatia racoritoare datorata actiunii uleiurilor esentiale.
Ingredientele incluse in compozitia siropului pentru copii GrinTuss zahar din trestie de zahar, miere de salcam, apa, extract hidroalcoolic din frunze de patlagina, extract liofilizat din frunze de patlagina, extract liofilizat din flori de Grindelia, extract liofilizat din flori de Helichrysum, uleiuri esentiale de lamaie, portolcal dulce, mirt, aroma naturala de lamaie.
Administrare:
- cate o lingurita pentru copiii cu varsta intre 2 si 6 ani de 2 ori pe zi.
- 2 lingurite pentru copiii cu varsta peste 6 ani, de doua ori pe zi.
Siropul poate fi administrat ca atare sau diluat intr-o cantitate mica de lichid cald (apa, lapte, ceai sau infuzii de plante medicinale).
A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate sau alergie la oricare din ingredientele produsului.
GrinTuss, un sirop naturist pentru copii cu efecte benefice in cazul virozelor
Schimbarile de anotimp isi pun amprenta asupra sanatatii noastre. Virozele apar destul de frecvent in randul adultilor, dar mai ales in randul celor mici. Inca de la primele simtome de raceala trebuie sa actionam, pentru a preveni agravarea.
Copiii au un sistem imunitar mai scazut decat adultii Este stiut faptul ca micutii nu au un metabolism fortificat, asa cum au adultii. Copiii sunt mult mai sensibili la schimbarile de anotimp, fiind necesare doar cateva momente in frig pentru a raci. Copiii nu au inca responsabilitatea de a se ingriji corespunzator si tocmai din acest motiv fac lucruri care ii pot face sa capete o viroza: alearga, se joaca fara a fi bine echipati, respira aer rece, iar la scurt timp apar rosul in gat, tusea, respiratia greoaie etc.Parintii trebuie sa aiba in permanenta grija de copii, protejandu-i pe acestia de viroze sau alte afectiuni. Siropurile, preferate in ciuda medicamentelor Pentru problemele ale gatului mai putin grave, puteti apela la un sirop naturist pentru copii. In general, acestia prefera medicamentele sub forma de sirop in ciuda pastilelor, caci sunt mai usor de administrat. Bineinteles ca siropul trebuie sa aiba un gust placut, pentru a nu fi refuzat de cei mici. De exemplu, siropul GrinTuss pentru copii este un produs nutritiv care are un gust placut si dulce, datorita mierii din compozitie.
Acest sirop GrinTuss este un adjuvant excelent, caci actioneaza ca un balsam emolient si protector, usurand respiratia si inghitirea. Gatul copiilor va fi din nou sanatos, fara dureri, usturimi sau tuse cu GrinTuss.
Atentie la ingrediente! Alege un sirop naturist pentru copii, cum este siropul GrinTuss Atunci cand primele semne de viroza apar, nu trebuie sa va panicati si sa actionati impulsiv. Nu dati niciodata copilului medicamente puternice care nu au fost prescrise sau aprobate in prealabil de doctor! GrinTuss, un sirop naturist pentru copii, contine extracte din plante naturale, avand un gust placut in acelasi timp. Acest produs contine miere si uleiuri esentiale de lamaie si portocala. Toate aceste ingrediente au un rol emolient si calmant pentru gat, calmand tusea seaca sau productiva. In urma administrarii de GrinTuss, mucoasa va fi hidratata, iar mucusul eliminat. Acest produs naturist GrinTuss se poate inghiti ca atare, dar se poate dilua in apa, ceai sau lapte, fara a-i distruge proprietatile emoliente.COMPOZITIE: Miere, Grindelia, Patlagina, Siminoc si Uleiuri esentiale.
Prezentare produs: flacon in cutie cu 180 ml Grintuss Sirop contra Tusei Copii
PREZENTARE N*****************************
MEMBRU
GRATUIT
N*****************************
225 325 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
N*****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: bionovativ - forte - telom-r

PRODUSE ASEMANATOARE CU GRINTUSS SIROP CONTRA TUSEI COPII 180 ML - ABOCA

Grintuss Sirop contra Tusei Adulti 180 ml - AbocaGrintuss Sirop contra Tusei Adulti 180 ml - Aboca
Grintuss Sirop contra Tusei Adulti 180 m...
Sirop pentru adulti indicat in caz de tuse uscata sau tuse productiva. Asigura formarea unui strat protector cu "efect ...
RON 41.17
Grintuss Tuse 20 tablete - AbocaGrintuss Tuse 20 tablete - Aboca
Grintuss Tuse 20 tablete - Aboca
Compozitie:- zahar dn trestie de zahar- liofilizat din miere- extract liofilizat din fructe de atlagina- extract ...
RON 35.66
Sirop de Tuse 200 ml Gama Ingeras - Dacia PlantSirop de Tuse 200 ml Gama Ingeras - Dacia Plant
Sirop de Tuse 200 ml Gama Ingeras - Daci...
Siropul de tuse pentru copii este un produs natural recomandat copiilor si adolescentilor cu varste cuprinse intre 1 si ...
RON 19.27
Sirop de Tuse 200 ml - Dacia PlantSirop de Tuse 200 ml - Dacia Plant
Sirop de Tuse 200 ml - Dacia Plant
Siropul de tuse pentru copii este un produs natural recomandat copiilor si adolescentilor cu varste cuprinse intre 1 si ...
RON 15.16
Calmotusin Sirop 200ml - Dacia PlantCalmotusin Sirop 200ml - Dacia Plant
Calmotusin Sirop 200ml - Dacia Plant
Tusea este un act reflex, constituit din expiratii fortate, rapide, explozive. Mecanismul de producere al tusei se ...
RON 14.45
Cough Syrup 118.5 ml Sirop de tuse (cu gust de fructe) - Childlife EssentialsCough Syrup 118.5 ml Sirop de tuse (cu gust de fructe) - Childlife Essentials
Cough Syrup 118.5 ml Sirop de tuse (cu g...
PRODUS AVIZAT DE INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE CU NR.AA5983/2011 Formula homeopata ce amelioreaza simptomele ...
RON 87.72
Cough Syrup 118.5 ml Sirop de tuse (cu gust de fructe) - Childlife Essentials (Secom)Cough Syrup 118.5 ml Sirop de tuse (cu gust de fructe) - Childlife Essentials (Secom)
Cough Syrup 118.5 ml Sirop de tuse (cu g...
PRODUS AVIZAT DE INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE CU NR.AA5983/2011 Formula homeopata ce amelioreaza simptomele ...
RON 87.72
Cough Syrup 118.5 ml Sirop de tuse (cu gust de fructe) - Childlife Essentials - SecomCough Syrup 118.5 ml Sirop de tuse (cu gust de fructe) - Childlife Essentials - Secom
Cough Syrup 118.5 ml Sirop de tuse (cu g...
PRODUS AVIZAT DE INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE CU NR.AA5983/2011 Formula homeopata ce amelioreaza ...
RON 82
Sirop imunostimulent 200 ml Gama Ingeras - Dacia PlantSirop imunostimulent 200 ml Gama Ingeras - Dacia Plant
Sirop imunostimulent 200 ml Gama Ingeras...
Siropul IMUNOSTIMULENT este un produs natural recomandat copiilor sub 14 ani pentru functionarea normala a sistemului ...
RON 19.27

GRINTUSS SIROP CONTRA TUSEI COPII 180 ML - ABOCA ESTE LISTAT IN: