Inscrie firma »
N***************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Hepa Stop Forte 60 capsule - Heshoutang

Hepa Stop Forte 60 capsule - Heshoutang

Producator: Heshoutang (China)
 

Prezentare Hepa Stop Forte 60 capsule - Heshoutang

Ce este Hepa Stop Forte"
Hepa Stop Forte este un supliment alimentar ce contine o formula sinergica de ingrediente cu proprietati remarcabile pentru probleme ale ficatului tau, inclusiv in hepatita A, hepatita B, hepatita C, steatoza hepatica sau alte afectiuni ale ficatului insotite de simptome ca:
- icter (modificari de culoare ale pielii si a albului ochilor ce se ingalbanesc)
- dureri abdominale si balonari
- mancarime excesiva a pielii fara rezolvare in urma unor tratamente locale
- urina cu aspect inchis la culoare
- oboseala cronica
- lipsa poftei de mancare;
- senzatia de greata sau varsaturi.
Ce poate face Hepa Stop Forte"
- sa opreasca enzima COX-2, care se face vinovata de acele procese inflamatorii care pot duce la cancer
- sa limiteze metastazele (raspandirea in corp) a celule cu malformatii ( canceroase )
- sa reduca semnificativ productia de celule canceroase stem
- sa ajute in tratarea tuturor timpurilor de cancer, chiar si in fomele avansate deoarece curata ficatul de toxine si creste eficienta de neutralizare a toxinelor
- sustine regenerarea naturala a ficatului
- reduce riscul de cronicizare a hepatitelor
- elimina efectele secundare infricosatoare ale medicamentelor anti-hepatita
- te ajuta sa obtii o sanatate de fier si un aspect atletic indiferent de varsta deoarece detoxifica ficatul
- poate scadea viremia si lupta cu afectiuni hepatice serioase
- curata sangele
- asigura o hranire, rejuvenare si detoxificare eficienta a ficatului si vezicii biliare.
- repara celulele distruse din cauza alcoolului si tutun
- efect hepato-protector si detoxifiant.
- efectul benefic asupra vezicii biliare
- combinatie sinergica ce asigura detoxifierea celulei hepatice
- un antioxidant puternic si un anti-cancerigen recomandat in toate afectiunile ficatului
- elimina toxinele si grasimea acumulate in ficat (steatoza - ficat gras).
- regenereaza celula hepatica rapid
- stimuleaza sistemul imunitar sa lupte cu FICAT OBOSIT, FICAT GRAS (steatoza), HEPATITA, CIROZA
- elimina toxinele si radiatiile din FICAT, SANGE si TIROIDA
- ajuta in insuficienta hepatica, steatoza, ficat intoxicat, alcoolism, hepatite cronice (inclusiv cele agresive) de etiologie virala, hepatite toxice (mai ales alcoolice), ciroze compensate, insuficienta hepatica; profilactica, in timpul administrarii unor substante - potential hepatotoxice.
Ce contine Hepa Stop Forte"
Damiana sau Tumera Diffusa wild-planta maiasilor:
Bogata in tanini, rasini, guma, alcaloizii, flavonoide, ce stimuleaza apetitul general, creste secretiile de hormoni feminini dar si masculii, este un tonic cerebral deci are efect antidepresiv si anxiolitic in lupta cu oboseaala sau depresia generate de boala. Are actiune diuretica, laxativa, reduce tusea, are efect antiseptic asupra vezicii urinare si stimuleaza digestia. Damiana in produsul Hepa Stop Forte lucreaza mai ales in scopul de a rezolva problemele digestive si constipatia date de afectiuni ale ficatului, insa pe langa acest efect ea poate sa regleze probleme de impotenta masculina, poate creste libidoul, poate regla menstruatia, combate infectii renale, de asemenea actioneaza benefic impotriva depresiei, epuizarii nervoase, anxietatii, ajuta in astm, bronsita, diabet, dizenterie si migrene.
Damiana contine substante chimice esentiale naturale: taninuri, rasini, ulei volatil, flavonoide, alcaloizi, damianina, arbutina, triacontan, tetrafilina, precum si substante minerale.Aceste substante au efecte terapeutice remarcabile,damiana este stimulent si tonic general, care imbunatateste starea generala de spirit.
Al doilea ingredient din formula hepastopforte este bine cunoscuta:
Sunatoarea (Hypericum Perforatum):
Cu un continut mare in uleiuri volatile, flavonoide, hiperina, acizi organici (cafeic, clorogenic), taninuri, derivati antracenici (hipericina, pseudohipericina), rezine, colina, betacaroten, fitoncide,sunatoarea este antiseptica, antiinflamatorie, decongestiva, dezinfectanta, astringenta, antidiareica, cicatrizanta.
In hepastopforte ea lucreaza ca un puternic stimulent al digestiei, reduce aciditatea gastrica, creste cantitatea de sange care trece prin ficat dat fiind principiul vasodilatator insa fara sa creasca tensiunea arteriala,ajuta organismul sa elimine apa in cazuri de ascita, iar datorita uleiurilor volatile si a colinei calmeaza sistemul nervos.
Sunatoarea actioneaza benefic si in cazuri de enterocolite, dischinezii biliare, hepatite, edeme, ascite si hipertensiune arteriala, distonii neurovegetative, agitatie psihomotorie, atacuri de panica, cat si in stari depresive, irascibilitate, insomnie, tulburari nervoase de menopauza.
Brusturele (Arctium Lappa):
In Hepa Stop Forte Brusturele se regaseste intr-o cantitate mare, astfel ofera organismului o cantitate deosebita de inulina cu rol antibacterian, antifungic si antiviral. Pe langa inulina, exista si multe saruri de potasiu.
Eficienta brusturelui in formula Hepa Stop Forte este data de actiunea hepatoprotectoare a acestuia,insa nu este de neluat in seama eficienta brusturelui ca diuretic, sudorific, depurativ si usor hipoglicemiant, antitumoral, antimutagenic, si antioxidant.
Catina (Incasa Phisalis Spp.) ingredient important din Hepa Stop Forte
Catina Incasa face parte din compozitia Hepa Stop Forte pentru ca vitaminizeaza ficatul,intrucat contine vitaminele din complexul B, B12 destul de rar intalnite in alte produse vegetalePe langa B-uri Catina Incasa contine vitamina P ce reduce inflamatia,scade odidarea si mai ales este antivirala.
Catina Incasa contine multa vitamina A , dublu vitamina C comparativ cu lamaia,calciu, fier, fosfor,carotenoide si polizaharide, ce intaresc sistemului imunitar,contine 18 aminoacizi si pe toti ce 8 esentiali,cat si melatonina ce reduce riscul de boli neurovegetative.
Catina incasa este des utilizat ca adjuvand in tratarea cancerului, leucemiei, astm, malarie, reumatism, hepatite, dermatite, guta.
Busuiocul de camp (Prunella Vulgaris)
Busuiocul a fost introdus de chinezi in Hepa Stop Forte datorita faptului ca lupta impotriva cancerului, mai ales cel hepatic.Pe langa acest efect puternic antitumoral descoperit de chinezi ele este si un bun stimulent general, antibacterian, antifungic, stomahic, carminativ, antispastic.
Orice tulburare gastrointestinala, inflamatie a cailor respiratorii este de obicei ameliorata daca se consuma o infuzie de busuioc de camp. Probleme nervoase, migrene, de asemenea cedeaza in fata busuiocului.
Alte efecte curative ale busuiocului de camp sunt asupra:racelii, gripei, bronsitei, balonarii, colicilor, nevralgiilor, lipsa apetitului, regleaza lactatia la femei, afte bucale.
Astragalus (Astragalus membranaceus)
Astragalus este de departe cel mai puternic ingredient din formula Hepa Stop Forte vine din Mongolia dar este utilizat in China in medicina traditionala chineza deoarece se crede ca este o planta care intareste energia corpului.
Contine saponine si flavonoide care au actiune antioxidanta, hepatoprotectoare si stimulente ale sitemului imunitar.
Hepa Stop Forte prin continutul in astragalus poate ajuta enorm functia renala, poate stimula diureza, ajuta la repararea tisulara, recuperare dupa hemoragii creste rezistenta la frig, ajuta barbatii care au probleme cu fertilitatea, intareste sistemul imunitar, poate sa scada in proportii uriase infectiile virale si sa ofere energie persoanelor lipsite de vitalitate.
Nu uitati!!
Este posibil sa aveti o problema hepatica cu este si hepatita si sa nu va dati seama la inceput. Uneori nu exista niciun simptom.
Hepatita virala, inclusiv hepatita A, hepatita B, hepatita C, sunt boli distincte care afecteaza ficatul si au diferite simptome,cum ar fi pierderea poftei de mancare, oboseala, febra usoara, dureri musculare sau articulare, greata sau varsaturi, dureri de burta sau in regiunea hepatica, urina inchisa la culoare, scaune de culoare deschisa, icter, senzatie de mancarime, modificari mentale, cum ar fi sufocare, oboseala si altele.
Administrarea de medicamente antivirale ca singura cale pentru hepatita nu este completa, de fapt, in timp ce medicamentele aparent sustin eliminarea virusului, virusuri diferite sunt generate si medicamentele antivirale nu fac altceva decat sa ne slabeasca mai mult corpul fortand constant ficatul sa elimine chimicalele. Deci, in final, virusurile nu sunt curatate, mai multe probleme ale corpului apar si intram intr-un cerc vicios si greu de gestionat.MOD DE ADMINISTRARE: cate 3 capsule de 2 ori pe zi dupa masa.
PREZENTARE PRODUS: flacon in cutie cu 60 capsule Hepa Stop Forte

PREZENTARE N*****************************
MEMBRU
GRATUIT
N*****************************
219 869 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
N*****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: bionovativ - forte - telom-r

PRODUSE ASEMANATOARE CU HEPA STOP FORTE 60 CAPSULE - HESHOUTANG

Armurariu 60 comprimate PROMOTIE 1+1 GRATIS - Dacia PlantArmurariu 60 comprimate PROMOTIE 1+1 GRATIS - Dacia Plant
Armurariu 60 comprimate PROMOTIE 1+1 GRA...
PRODUS NOTIFICAT DE INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE SUB NR.3858 Numeroasele studii de specialitate ...
RON 20.48
Armurariu 60 comprimate - Dacia PlantArmurariu 60 comprimate - Dacia Plant
Armurariu 60 comprimate - Dacia Plant
PRODUS NOTIFICAT DE INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE SUB NR.3858 Numeroasele studii de specialitate realizate ...
RON 20.72
LiverHelp 360g - ZenythLiverHelp 360g - Zenyth
LiverHelp 360g - Zenyth
PRODUS NOTIFICAT DE INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE CU AVIZ NR.4669/14.06.2010 LiverHelp, un produs pentru ...
RON 100.25
Livuron Hepa 24 capsule - Natur PharmaLivuron Hepa 24 capsule - Natur Pharma
Livuron Hepa 24 capsule - Natur Pharma
Contribuie la mentinerea functiei ficatuluiFicatul este cel mai mare organ al corpului si efectueaza mai mult de 400 ...
RON 54.21
Armurariu Extract Gliceric 50 ml - Ad Natura - Ad ServArmurariu Extract Gliceric 50 ml - Ad Natura - Ad Serv
Armurariu Extract Gliceric 50 ml - Ad Na...
PRODUS NOTIFICAT DE INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE - IBA, SERVICIUL NATIONAL ...
RON 8.21
PROMOTIE Armurariu 5+1 GRATIS Extract Gliceric 50 ml - Ad Natura - Ad ServPROMOTIE Armurariu 5+1 GRATIS Extract Gliceric 50 ml - Ad Natura - Ad Serv
PROMOTIE Armurariu 5+1 GRATIS Extract Gl...
PRODUS NOTIFICAT DE INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE - IBA, SERVICIUL NATIONAL ...
RON 45.75
Milk Thistle Phytosome (Silimarina) 30 capsule - SolarayMilk Thistle Phytosome (Silimarina) 30 capsule - Solaray
Milk Thistle Phytosome (Silimarina) 30 c...
PRODUS AVIZAT DE MINISTERUL SANATATII SI FAMILIEI CU NR.155/2008 Asocierea silimarinei cu fosfatidilcolina ...
RON 93.09
Milk Thistle Phytosome (Silimarina) 30 capsule - Solaray (Secom)Milk Thistle Phytosome (Silimarina) 30 capsule - Solaray (Secom)
Milk Thistle Phytosome (Silimarina) 30 c...
PRODUS AVIZAT DE MINISTERUL SANATATII SI FAMILIEI CU NR.155/2008 Asocierea silimarinei cu fosfatidilcolina ...
RON 93.09
Milk Thistle Phytosome (Silimarina) 30 capsule - Solaray - SecomMilk Thistle Phytosome (Silimarina) 30 capsule - Solaray - Secom
Milk Thistle Phytosome (Silimarina) 30 c...
PRODUS AVIZAT DE MINISTERUL SANATATII SI FAMILIEI CU NR.155/2008 Asocierea silimarinei cu fosfatidilcolina ...
RON 91.73

HEPA STOP FORTE 60 CAPSULE - HESHOUTANG ESTE LISTAT IN: