Inscrie firma »
Organizator sertar pentru tacamuri cu suport cutite si compartimente, 38x40x5.5 cm, Quttin

Organizator sertar pentru tacamuri cu suport cutite si compartimente, 38x40x5.5 cm, Quttin

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Organizator sertar pentru tacamuri cu suport cutite si compartimente, 38x40x5.5 cm, Quttin

Organizator sertar pentru tacamuri cu suport cutite si compartimente, 38x40x5.5 cm, Quttin
Cu acest organizator sertar compartimentat pentru tacamuri si suport cutite, vei avea mereu ordine in sertarul din bucatarie!
Cu o latime de 38 cm, o lungime de 40 cm si o grosime de 5.5 cm, acest organizator este perfect pentru a depozita si a organiza tacamurile tale intr-un mod eficient.
Cu materialele de inalta calitate utilizate, acest organizator este rezistent si durabil, facandu-l o solutie ideala pentru economisirea spatiului in bucataria ta.
Cu cele 6 compartimente pentru tacamuri si compartimentul dublu separat pentru cutite, acesta ofera o multitudine de optiuni pentru organizarea bucatariei tale.
Acest organizator sertar compartimentat pentru tacamuri si suport cutite este unul dintre cele mai bune accesorii si idei pentru depozitarea si organizarea bucatariei tale. Daca esti in cautarea de solutii pentru depozitarea tacamurilor si suporturile pentru cutite, Happymax este locul perfect pentru tine! Nu uita sa verifici si celelalte cutii pentru tacamuri si suporturi cutite disponibile in magazinul nostru online!
Este o modalitate eleganta de a va organiza in mod obisnuit sertarul de bucatarie, cu un stil modern . Va ajuta sa va sortati sertarul.
Material: plastic.
Dimensiuni: 38 x 40 x 5,5 cm.

Descopera solutia perfecta pentru organizarea tacamurilor si cutitelor in bucataria ta cu Organizatorul pentru Sertar Tacamuri cu Suport pentru Cutite si Compartimente de la Quttin. Cu dimensiunile sale generoase de 38x40x5.5 cm, acest organizator inteligent iti ofera o modalitate practica si eficienta de a-ti pastra tacamurile ordonate si accesibile.

Cu designul sau inovator, acest organizator de sertar este conceput pentru a maximiza spatiul disponibil si pentru a-ti oferi o organizare eficienta. Cu compartimente separate pentru furculite, linguri, cutite si alte tacamuri, vei putea gasi rapid si usor ceea ce ai nevoie. De asemenea, suportul special pentru cutite asigura o depozitare sigura si protejata a acestora.

Realizat din materiale de inalta calitate, organizatorul pentru sertar tacamuri de la Quttin este durabil si rezistent in timp. Finisajul elegant si designul modern se integreaza perfect in orice stil de bucatarie, adaugand un aspect rafinat si organizat. Materialul anti-alunecare asigura ca tacamurile tale raman stabile si nu se vor amesteca in timpul deschiderii si inchiderii sertarului.

Cu ajutorul acestui organizator pentru sertar, vei avea intotdeauna tacamurile la indemana si ordonate. Nu mai pierde timp pretios cautand prin sertarul dezorganizat si economiseste spatiu valoros in bucatarie. Organizatorul pentru sertar tacamuri de la Quttin iti ofera un mod practic si elegant de a-ti organiza tacamurile, permitandu-ti sa te concentrezi pe prepararea mesei.

Indiferent daca esti un bucatar pasionat, un gazda desavarsita sau cineva care apreciaza ordinea si organizarea in bucatarie, acest organizator pentru sertar tacamuri este alegerea perfecta. Simplu de utilizat si usor de curatat, acest produs aduce un plus de confort si eficienta in bucataria ta.

Investeste intr-un produs care iti aduce ordine si functionalitate in sertarul de tacamuri. Alege Organizatorul pentru Sertar Tacamuri cu Suport pentru Cutite si Compartimente de la Quttin si bucura-te de o bucatarie organizata si eleganta!

PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
660 637 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

PRODUSE ASEMANATOARE CU ORGANIZATOR SERTAR PENTRU TACAMURI CU SUPORT CUTITE SI COMPARTIMENTE, 38X40X5.5 CM, QUTTIN

Suport organizator accesorii curatenie vesela bucatarie-QuttinSuport organizator accesorii curatenie vesela bucatarie-Quttin
Suport organizator accesorii curatenie v...
Organizatorul are compartiment pentru depozitarea buretilor de vase a periilor sau lavetelor de bbucatarie.Organizatorul ...
RON 70
Covoras microfibra absorbant scurgere vesela si tacamuri-QuttinCovoras microfibra absorbant scurgere vesela si tacamuri-Quttin
Covoras microfibra absorbant scurgere ve...
Covoras microfibra absorbant scurgere vesela si tacamuri-Quttin absoarbe apa care cade de pe boluri sau alte vase, ...
RON 36
Suport magnetic pentru cutite 38 cm-QuttinSuport magnetic pentru cutite 38 cm-Quttin
Suport magnetic pentru cutite 38 cm-Qutt...
Suportul magnetic de perete poate fi folosit pentru depozitarea cutitelor, foarfecelor sau a altoru ustensile de ...
RON 19
Suport capsule cafea Nespresso-32 capsule-QuttinSuport capsule cafea Nespresso-32 capsule-Quttin
Suport capsule cafea Nespresso-32 capsul...
Suport capsule cafea Nespresso-32 capsule-Quttin. Suportul are 4 compartimente verticale pentru depozitarea si ...
RON 60
Organizator pentru condimente, in trepte si sertar pentru tacamuri 26x23x11,8 cmOrganizator pentru condimente, in trepte si sertar pentru tacamuri 26x23x11,8 cm
Organizator pentru condimente, in trepte...
Organizator pentru condimente, in trepte si sertar pentru tacamuri 26x23x11,8 cm este o etajera in trepte pentru ...
RON 91
Bara magnetica pentru unelte, 50x4,8 cm, QuttinBara magnetica pentru unelte, 50x4,8 cm, Quttin
Bara magnetica pentru unelte, 50x4,8 cm,...
Suportul magnetic de perete poate fi folosit pentru depozitarea cutitelor, foarfecelor sau a altoru ustensile de ...
RON 32
Dispenser sapun lichid cu suport burete vase-QuttinDispenser sapun lichid cu suport burete vase-Quttin
Dispenser sapun lichid cu suport burete ...
Dispenser de sapun lichid cu design elegant, alb. Dispenserul de sapun are suport de burete dar si dimensiuni compacte ...
RON 34
Tava de tacamuri extensibila, bambus, 26-37x34x5cmTava de tacamuri extensibila, bambus, 26-37x34x5cm
Tava de tacamuri extensibila, bambus, 26...
Tava de tacamuri extensibila, bambus, 26-37x34x5cm. Acest organizator de bambus pentru tcamuri in sertar, are latimea ...
RON 119
Organizator compartimentat tacamuri in sertar cu fund antiderapantOrganizator compartimentat tacamuri in sertar cu fund antiderapant
Organizator compartimentat tacamuri in s...
Organizator compartimentat tacamuri in sertar cu fund antiderapant. Tacamurile din sertare trebuie sa fie organizate in ...
RON 39

ORGANIZATOR SERTAR PENTRU TACAMURI CU SUPORT CUTITE SI COMPARTIMENTE, 38X40X5.5 CM, QUTTIN ESTE LISTAT IN: