Mix pentru paine neagra cu seminte Yammix 500 gr.
Prezentare Mix pentru paine neagra cu seminte Yammix 500 gr.
Perfect proportionat: ingredientele din mixul Yammix pentru paine neagra cu seminte sunt gata masurate, in gramaje potrivite; tot ce trebuie sa faci este sa adaugi apa si drodjie si painea este gata de copt! Drojdia nu trebuie sa o mai cumperi, ti-o oferim cadou.
Natural: Yammix este ideal pentru pregatirea painii de casa sanatoase.
Fara conservanti: fainurile din mixul Yammix sunt pure, de calitate superioara fara niciun fel de conservant
Rapid: in doi timpi si trei miscari, ai o paine savuroasa, numai buna pentru masa!
Simplu: cu Yammix, totul devine o joaca, oricine poate face o bunatate de paine, fie in masina de copt, fie in cuptorul traditional
Gustos: apetisanta si aburinda, painea proaspat facuta din mixul de faina Yammix, este o desfatare pentru tine si toti cei dragi!
Valori energetice si nutritive
Valori energetice si nutritive 100 gr produs obtinut conform retetei 50 gr portie** CZE*/portie 223 kcal/944 Kj 111,5 kcal; 472kJ 5,57% proteine 8,9g 4,4g 8,86% lipide 1,9g 1g 1,41% glucide 41,4g 20,7g 7,67% fibre 1,6g 0,83g 3,32%
* CZE % din cantitatea zilnica estimata bazata pe o dieta de 2000 Kcal pentru un adult
**Din acest ambalaj se obtine o paine de 750 gr, ceea ce reprezinta 15 portii a 50 gr.
Greutate: 0.5kg
Baxare mix: 12pungi / bax
Ingrediente: faina neagra de grau, maia de grau, sare iodata, faina de malt, seminte 10% (in proportie variabila: susan, in, dovleac, floarea soarelui, mac), enzime. Contine: gluten, seminte de susan, mac.
Mod de preparare pentru o paine de 750 gr
Pentru masina de copt paine:
Miscarea 1: in cuva aparatului se introduc ingredientele in urmatoarea ordine: 300ml apa, 500gr mix "Yammix" si 7 gr drojdie uscata (vezi plicul atasat la ambalaj)
Miscarea 2: inchideti capacul aparatului si selectati programul 1 din meniul aparatului.
Miscarea 3: dupa terminarea programului se scoate painea din aparat si se lasa la racit.
Pentru cuptorul traditional:
Cuptorul se incalzeste la 220 grade C.
Miscarea 1: intr-un bol mare se introduc ingredientele: 300ml apa, 500g mix "Yammix" si 7g drojdie uscata (vezi plicul atasat la ambalaj)
Miscarea 2: ingredientele se amesteca pana la omogenizare cu mana. Coca obtinuta se aseaza pe masa de lucru si se framanta bine pana cand aluatul devine elastic, apoi se aseaza inapoi in bol pentru 20 minute si se acopera cu un servet pentru a nu prinde crusta. Aluatul se pune in tava de copt unsa cu ulei si se lasa la dospit 45 - 60 minute acoperindu-se din nou cu un servet. Dupa dospire, tava se introduce la cuptor pentru cca. 30 minute.
Miscarea 3: dupa expirarea timpului de coacere se scoate painea din tava si se lasa la racit.
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: