Inscrie firma »
ANGHINARE-LEURDA-RIDICHE NEAGRA, 60 cpr.

ANGHINARE-LEURDA-RIDICHE NEAGRA, 60 cpr.

 

Prezentare ANGHINARE-LEURDA-RIDICHE NEAGRA, 60 cpr.

ANGHINARE-LEURDA-RIDICHE NEAGRA, 60 comprimate
Un produs natural recomandat persoanelor supraponderale, obeze sau care prezinta nivele crescute de colesterol si trigliceride.

ANGHINAREA.

Originara din Etiopia, anghinarea este una din cele mai vechi plante cunoscute in istoria umanitatii. Planta a fost adusa in Europa de Sud, traversand Egiptul Antic, unde a fost consemnata in desenele vechii civilizatii. In secolul al XVI-lea, in Europa era considerata o leguma \'\'nobila\'\', fiind consumata numai de catre membrii casei regale si de oamenii foarte bogati. In medicina traditionala, frunzele de anghinare erau utilizate pentru proprietatile diuretice si coleretice.

LEURDA. Medicul si botanistul grec Dioscoride o considera unul din cele mai valoroase detoxifiante de primavara, fiind intrebuintata in medicina traditionala datorita capacitatii de fluidificare si purificare a sangelui.

RIDICHEA-NEAGRA. Ridichiile erau foarte apreciate in Grecia si Roma antica, Hippocrate si Dioscoride indicandu-le pentru stimularea apetitului, calmarea tusei, favorizarea digestiei si in hidropizie. In Evul Mediu, ridichiile se utilizau datorita efectelor diuretice si antilitiazice, proprietati pentru care se folosesc si astazi.

Actiuni
Reducerea tesutului adipos, hipocolesterolemianta, hipolipemianta, antiaterosclerotica, coleretica, colagoga, hepatoprotectoare, detoxifianta hepatica, antioxidanta.

ALTE ACTIUNI:
Litotriptica, diuretica (cu eliminare de acid uric), depurativa, tonica digestiva, carminativa, antimicrobiana, vasodilatatoare, cardioprotectoare, anticoagulanta, antiagregant-plachetara.

Indicatii
Se utilizeaza ca adjuvant in: supraponderalitate, obezitate, hipercolesterolemie, hiperlipidemie, steatoza hepatica, ateroscleroza, dischinezii biliare, colecistite cronice, constipatii de cauze biliare.

ALTE INDICATII:
Se utilizeaza ca adjuvant in: litiaza biliara si urinara, guta, cardiopatie ischemica, angina pectorala, reumatism cronic degenerativ, varice hidrostatice, anorexie, astenie, surmenaj, intoxicatii.

Contraindicatii
Obstructie biliara, sarcina, alaptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Precautii
La persoanele cu litiaza biliara sau urinara poate sa apara riscul de migrare a calculilor pe caile biliare sau urinare.
Se administreaza cu prudenta la persoanele aflate in tratament cu medicamente anticoagulante (la acestea se recomanda determinarea INR-ului dupa prima saptamana de administrare).

Mod de administrare:
Adulti: cate 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, inainte de mese.
Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.

Compozitie:
Ingrediente active: anghinare (Cynara scolymus) - folium, extract hidroalcoolic cu 2,5% cinarina (maltodextrina), 250 mg, leurda (Allium ursinum) - folium, extract hidroalcoolic 6:1, 200 mg, ridiche-neagra (Raphanus sativus niger) - radix, extract hidroalcoolic 6:1, 50 mg.

Ingrediente inactive: celuloza microcristalina, stearat de magneziu, aerosil.

ANGHINARE (Cynara scolymus)
Anghinarea este o planta cu proprietati coleretice, colagoge, hipocolesterolemiante, hipolipemiante, antiaterosclerotice, hepatoprotectoare, detoxifiante hepatice si antioxidante, datorate urmatoarelor substante bioactive: lactone sesquiterpenice (cinaropicrina, cinarotriol dehidrocinaropicrina, grosheimina), flavone (cinarozida, scolimozida, luteolina) si cinarina, fiind recomandata ca adjuvant in disfunctii hepatobiliare, hipercolesterolemie, hiperlipemie, steatoza hepatica, ateroscleroza, obezitate si constipatii de cauze biliare. Alte actiuni: diuretice (cu eliminare de acid uric), vasodilatatoare, cardioprotectoare, antimicrobiene.

LEURDA (Allium ursinum)
Leurda este o planta cu actiune hipocolesterolemianta, fluidifianta sanguina, antiagregant-plachetara si antiaterosclerotica, datorita urmatoarelor substante bioactive: compusi sulfurati (tiosulfinati, ajoen), saponine steroidice, adenozina, flavonoide, etc. Alte proprietati: anticoagulante, antitrombotice, diuretice (cu eliminare de acid uric), depurative, usor hipotensive, antiinflamatoare, stomahice, antioxidante, bacteriostatice si bactericide.

RIDICHE-NEAGRA (Raphanus sativus)
Radacina de ridiche-neagra contine: glucosinolati, rafanol si sinapina, substante bioactive cu actiune litotriptica, coleretica si colagoga, fiind recomandata ca adjuvant in litiaza biliara si urinara, dischinezie biliara si constipatii de cauze biliare. Alte proprietati: tonice digestive, diuretice, expectorante, antimicrobiene si carminative.

PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
123 273 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: ulei de argan - cosmetice bio - anticelulitice

PRODUSE ASEMANATOARE CU ANGHINARE-LEURDA-RIDICHE NEAGRA, 60 CPR.

Ulei esential de Geranium (muscata), 10mlUlei esential de Geranium (muscata), 10ml
Ulei esential de Geranium (muscata), 10m...
Descriere: ULEI VOLATIL DE GERANIUM (Pelargonium graveolens, fam. Geraniaceae) " ulei obtinut prin distilare cu vapori ...
RON 11
Tribulus Terrestris pulbere Bio 125 grTribulus Terrestris pulbere Bio 125 gr
Tribulus Terrestris pulbere Bio 125 gr
Tribulus Terrestris pulbere 125g Planta Tribulus Terrestris este folosita de secole ca si afrodisiac natural, atat in ...
RON 21.37
Antialergic, 50 mlAntialergic, 50 ml
Antialergic, 50 ml
ANTIALERGIC, 50 mlIndeparteaza simptomele alergiilor ANTIALERGIC este o solutie hidro-glicero-alcolica, obtinuta din ...
RON 10
Ulei esential de rozmarin bio 10 ml MayamUlei esential de rozmarin bio 10 ml Mayam
Ulei esential de rozmarin bio 10 ml Maya...
 Uleiul esential de rozmarin este un ulei cu miros proaspat, grozav pentru stimularea creierului, ce contribuie ...
RON 10.44
THISILYN® MINERAL CLEANSE KITTHISILYN® MINERAL CLEANSE KIT
THISILYN® MINERAL CLEANSE KIT
THISILYN® MINERAL CLEANSE KIT Faza I, II, III: 30 cps, 90 cps, 38 tb Produs original Secom Program complet ...
RON 199
Ulei macerat de sunatoare 50mlUlei macerat de sunatoare 50ml
Ulei macerat de sunatoare 50ml
  50 ml Masajul cu ulei de sunatoare are proprietati extrem de benefice in cazul durerilor musculare sau in ...
RON 21
Ulei Esential de Eucalipt, 10 mlUlei Esential de Eucalipt, 10 ml
Ulei Esential de Eucalipt, 10 ml
Descriere: ULEI VOLATIL DE EUCALIPT (Eucaliptus globulus, fam. Myrtaceae) - distilare cu vapori din frunzele recoltate ...
RON 10
ULEI ESENtIAL DE IMORTELEULEI ESENtIAL DE IMORTELE
ULEI ESENtIAL DE IMORTELE
 Este un ulei esential pretios, cu virtuti recunoscute. Este apreciat pentru actiunea benefica asupra cuperozei, ...
RON 27
Ulei germeni de grau 100 ml ManicosUlei germeni de grau 100 ml Manicos
Ulei germeni de grau 100 ml Manicos
100 ml Uleiul din germeni de grau este folosit pentru actiunea sa tonica, antioxidanta, hipocolesterolemianta, ...
RON 10

ANGHINARE-LEURDA-RIDICHE NEAGRA, 60 CPR. ESTE LISTAT IN:

ANGHINARE-LEURDA-RIDICHE NEAGRA, 60 CPR. - PRODUSE SIMILARE