Inscrie firma »
Sapun de Alep, 20% ulei de dafin, 200 gr

Sapun de Alep, 20% ulei de dafin, 200 gr

Producator: Mayam
 

Prezentare Sapun de Alep, 20% ulei de dafin, 200 gr

Utilizare:

sapunul este compatibil cu pielea chiar si cu cea sensibila se poate utiliza in cure de cateva zile, pana la cateva saptamani in cazul pielii sensibilizate de probleme dermatologice curata, hraneste si catifeleaza pielea fara sa o usuce sau sa o agreseze, conferind o senzatie placuta la atingere este in special recomandat in caz de acnee, eczeme, psoriazis si cruste de lapte se poate aplica inca de la cele mai fragede varste este foarte fin, se poate utiliza si pe fata ca sampon solid in special pentru parul scurt mai ales pentru lupta contra matretii poate fi utilizat si ca spuma de ras

Recomandari:

igienizarea pielii de orice tip piele uscata, fragila, sensibila acnee, piele congestionata eczeme, psoriazis dermatite spalarea parului  Sapunul de Alep este un produs autentic si complet natural, cu un continut ridicat de ulei de dafin (laur).

A fost conceput in antichitate in orasul Alep din Siria, preparat cu un procedeu artizanal care nu s-a schimbat decat foarte putin de atunci. Este elaborat exclusiv cu materii prime de inalta calitate si nu contine nici colorant, parfum sau adjuvanti. Azi este cunoscut si renumit peste tot in lume.

Finetea si complexitatea uleiului de masline de prima presa, la fel ca valoarea si beneficiile dafinului se regasesc sub soarele Orientului pentru a da nastere unui sapun de ingrijire de exceptie.
Proprietatile sale terapeutice pentru piele sunt conferite in special de uleiul de dafin virgin.
Este antiseptic si dezinfectant, restabileste filmul hidrolipidic al pielii.

Prezentare: calup dreptunghiular, culoare verde masliniu catre brun, miros specific vegetal. Are un pH usor alcalin.

COMPOZITIE: ulei de masline, ulei de dafin, apa purificata, hidroxid de sodiu (se neutralizeaza complet in procesul de saponificare)

Ingrediente: olea europaea fruit oil, laurus nobilis fruit oil, aqua, sodium hydroxide.

Cantitate: 200gr

Furnizor: Mayam



Despre ingrediente:

uleiul de masline hraneste si protejeaza, lasa pielea catifelata. Foarte bland cu pielea chiar si cu cea sensibila, uleiul de masline este hidratant si calmant deopotriva
uleiul din boabe de dafin este cunoscut pentru proprietatile sale calmante, antiseptice si cicatrizante, care confera un efect purifiant pielii grase, congestionate, crapate sau ranite. Are o actiune antiparazitara. Valoarea si eficacitatea sapunului sunt conferite de cantitatea acestui ulei.

Istoricul sapunului de Alep

Sapunul de Alep este cunoscut drept cel mai vechi sapun din lume. Metodele seculare sunt transmise din generatie in generatie, din tata in fiu de catre maestrii sapunari din orasul Alep.
Alep este situat in nord-vestul Siriei. Este unul dintre cele mai vechi orase din lume care mai este inca locuit. Alep este celebru pentru souk-urile acoperite si pentru citadela care inalta maret orasul si bineinteles pentru sapunurile de Alep.

Din 1986 incoace, centrul sau a fost decretat patrimoniu mondial de catre UNESCO. Orasul Alep a trecut prin numeroase dificultati de-a lungul istoriei. Ravnit pentru pozitia sa geografica foarte strategica si prosperitatea sa comerciala, Alep a fost de foarte multe ori distrus, incendiat si reconstruit.

Sapunul de Alep a fost creat aici cu circa 2000 de ani inainte de Hristos. Reteta originala a sapunului de Alep nu a fost schimbata de 4000 de ani: ulei de masline, ulei de dafin si soda (sau cenusa de Salicornia). Obiectivul epocii era gasirea unui remediu contra problemelor pielii.
Se presupune ca metodele de fabricare a sapunului de Alep ar fi fost introduse in Europa prin cruciati. Primii sapunieri europeni au aparut in secolul al XII-lea in Spania si Italia (in Alicante, Napoli, Geneva, Bologna si Venetia) apoi la mijlocul secolului al XV-lea in Marsilia.
Sapunul de Alep sta la originea majoritatii sapunurilor dure din lume si mai ales a sapunului de Marsilia.

Proprietati speciale:

De cativa ani, sapunul de Alep este in egala masura prescris de catre medici ca tratament alternativ medicamentos pentru lupta impotriva anumitor probleme ale pielii.
Produs complet natural si autentic, sapunul de Alep are numeroase proprietati si virtuti. Sapunul de Alep are o adevarata actiune calmanta asupra psoriazis-ului si eczemei. El inlatura mancarimile si durerea provocate de scarpinat.

Sapunul de Alep si eczema:
Tot mai multi dermatologi prescriu pacientilor sapun de Alep pentru toaletare, completand tratamentul medicamentos, pentru ca actiunea uleiului de dafin din sapun are o actiune calmanta asupra pielii in caz de eczeme.

Sapunul de Alep si acneea:
Gratie compozitiei sale in intregime vegetale, sapunul de Alep nu astupa porii pielii. Virtutile cicatrizante ale uleiului de dafin permit diminuarea riscului de infectie.
Contrar a ceea ce s-a spus odinioara, sapunul de Alep nu face acneea sa dispara, dar insoteste cu succes tratamentul anti-acneic.

Sapunul de Alep si psoriazis-ul :
Sapunul de Alep ar avea de asemenea o actiune pozitiva asupra psoriazis-ului daca e folosit la toaletare.

Atentie, nu avem la dispozitie vreun studiu stiintific ce demonstreaza acest lucru si sapunul de Alep nu este un medicament, dar cert este ca nu poate decat sa faca bine pielii.

Pentru ca acest lucru sa fie posibil e nevoie de sapunuri de Alep cu continut mai ridicat de 5% in ulei de dafin. Se recomanda sfatul medicului inainte de orice utilizare ca tratament.

Scris de catreTextul recenziei 2012-01-30 Florina .... Exceptional pentru dermatita seboreica.Sotul meu suferea de asa ceva ,coji mari si exeme la nivelul scalpului.Chiar dupa prima aplicare pielea capului era de nerecunoscut,alba si curata.Recomand cu toata increderea ! EXCEPTIONAL !

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga recenzii

Disclaimer: Informatiile furnizate pe acest site sunt doar informatii de interes personal si nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat sa ofere indicatii de tratament medicamentos pentru nici o boala. Va rugam sa consultati medicul sau farmacistul daca aveti orice fel de probleme de sanatate.




PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
123 392 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: ulei de argan - cosmetice bio - anticelulitice

PRODUSE ASEMANATOARE CU SAPUN DE ALEP, 20% ULEI DE DAFIN, 200 GR

Sapun de Alep atiperspirant, cu lemongrassSapun de Alep atiperspirant, cu lemongrass
sapun de Alep atiperspirant, cu lemongra...
Baza sapunului de Alep cu lemongrass este reprezentata de procentul foarte ridicat de ulei de masline (94%) combinat cu ...
RON 29
Sapun de alep pentru igiena intima , cu lavandaSapun de alep pentru igiena intima , cu lavanda
Sapun de alep pentru igiena intima , cu ...
Sapunul de Alep cu lavanda este bland cu pielea, are un efect relaxant, este anti-inflamator, este dezinfectant, avand ...
RON 29
Sapun de alep lichid Allo'Nature 300mlSapun de alep lichid Allo'Nature 300ml
Sapun de alep lichid Allo'Nature 300ml
Sapun de alep lichid Allo'Nature 300mlSapunul de alep este traditional din Siria , iar procesul de fabricatie este vechi ...
RON 37.5
Sapun de alep lichid Allo'Nature 500mlSapun de alep lichid Allo'Nature 500ml
Sapun de alep lichid Allo'Nature 500ml
Sapun de alep lichid Allo'Nature 500mlSapunul de alep este traditional din Siria , iar procesul de fabricatie este vechi ...
RON 61
Ulei de Chimen negru, BIO virgin, 50 mlUlei de Chimen negru, BIO virgin, 50 ml
Ulei de Chimen negru, BIO virgin, 50 ml
Planta originara in Orient, cultivata si intrebuintata in arta culinara si in scop terapeutic deopotriva, in India, ...
RON 17.16
Ulei de Neem Bio, Virgin, 50mlUlei de Neem Bio, Virgin, 50ml
Ulei de Neem Bio, Virgin, 50ml
Ingrediente: melia azadirachta fruit/seed oil* *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica. ...
RON 13.78
Ulei de rodie - Bio EssenzeUlei de rodie - Bio Essenze
Ulei de rodie - Bio Essenze
Ulei de rodie, 100% natural & presat la rece, Bio Essenze, 50ml Uleiul de rodie, ideal pentru toate tipurile de ten, ...
RON 79
Squalane de Masline, 50 mlSqualane de Masline, 50 ml
Squalane de Masline, 50 ml
Squalane de masline, 50 ml Extras din uleiul de masline, este remarcat pentru excelenta afinitate fata de piele si par, ...
RON 15.15
Ulei de Catina Bio, 10 mlUlei de Catina Bio, 10 ml
Ulei de Catina Bio, 10 ml
Uleiul de catina, in special cel extras din seminte, contine o abundenta de substante bioactive. Cam 90% din ...
RON 19.9

SAPUN DE ALEP, 20% ULEI DE DAFIN, 200 GR ESTE LISTAT IN: