Inscrie firma »
     Router wireless TP-Link N 300Mbps ADSL2+ TD-W8961NB Alb - Negru

  Router wireless TP-Link N 300Mbps ADSL2+ TD-W8961NB Alb - Negru

Producator: TP-LINK
 

Prezentare   Router wireless TP-Link N 300Mbps ADSL2+ TD-W8961NB Alb - Negru

  �  Router wireless TP-Link N 300Mbps ADSL2+ TD-W8961NB Alb - Negru

Ce face acest produs

TD-W8961NB este un router wireless N 300 Mbps cu modem ADSL2+, un dispozitiv All-in-one care combina functiile unui modem ADSL de mare viteza, unui router NAT cu 4 port-uri 10/100Mbps, si unui access point wireless. Acesta este conceput ca o solutie completa pentru accesarea si partajarea unei conexiuni la Internet de mare viteza intr-o retea wireless sau prin cablu. Suportand cele mai recente standarde ADSL, TD-W8961NB ofera viteze de transfer mult mai mari decat in cazul conexiunilor dial-up. In conformitate cu standardul 802.11n, utilizatorii pot beneficia de o viteza de transmisie si o arie de acoperire de pana la 15 ori, si respectiv de 5 ori mai mare decat produsele 11g conventionale. Cu acest produs, utilizatorii pot rula o serie de aplicatii consumatoare de banda ca streaming video HD oriunde in locuinta sau in spatiile adiacente.

O solutie completa

Ca dispozitiv 3-in-1, TD-W8961NB combina functiile unui modem DSL de mare viteza, unui router NAT cu 4 port-uri 10/100Mbps, si unui access point wireless N. Utilizand o linie telefonica, TD-W8961NB poate stabili o conexiune ADSL2+ de mare viteza la Internet. Odata configurat, functiile wireless pot fi utilizate pentru a partaja media intre dispozitive, pentru a naviga pe Internet, pentru aplicatii de telefonie IP sau chiar pentru streaming video HD. Economisiti timp si bani utilizand un singur dispozitiv in loc de multiple dispozitive care necesita eforturi suplimentare pentru instalare si ocupa mai mult spatiu.

Acces la Internet de mare viteza

Spre deosebire de serviciul Internet dial-up, o conexiune DSL la Internet este permanent activa, astfel ca nu va fi nevoie sa asteptati pentru accesarea Web. Cu suport pentru cele mai recente standarde ADSL, TD-W8961NB ofera performante superioare (viteza de pana la 24Mbps downstream) si o acoperire extinsa de la sediul central al furnizorului de servicii Internet (ISP). Acest dispozitiv suporta si TR-069, pentru actualizare automata de firmware si alte setari atunci cand acestea sunt disponibile la ISP.

Performante wireless exceptionale

TD-W8961NB reprezinta o solutie de mare viteza, in conformitate cu standardul IEEE802.11n, care dispune de viteze de transfer de pana la 300Mbps. Acesta adopta tehnologia MIMO si dispune de doua antene detasabile omnidirectionale, pentru a asigura calitatea conexiunii wireless, rate de transfer superioare, stabilitate si o distanta de acoperire sporita. Utilizatorii pot beneficia de o viteza de transmisie si o arie de acoperire de pana la 15 ori, si respectiv de 5 ori mai mare decat produsele 11g conventionale, si pot partaja o conexiune DSL la Internet de mare viteza, fotografii, muzica, fisiere, chiar si aplicatii consumatoare de banda ca streaming video HD, oriunde in locuinta sau in spatiile adiacente.

Ideal pentru aplicatii multimedia

Functia Port VLAN asociaza anumite porturi LAN si circuite PVC pentru servicii diferentiale ca IPTV. Mecanismul QoS integrat al dispozitivului TD-W8961NB ofera politici variate de prioritizare a traficului de Internet, pentru a asigura calitatea aplicatiilor de streaming IPTV si a jocurilor online fara intreruperi. Astfel utilizatorii pot beneficia de o conexiune fluenta la retea, fara grija congestionarilor de trafic. Integrand functiile IGMP multicast si IGMP snooping, TD-W8961NB reprezinta solutia ideala pentru aplicatiile multimedia.

Securitate avansata a retelei si management flexibil

TD-W8961NB dispune de sisteme de firewall NAT si SPI (Stateful Packet Inspection). SPI asigura filtrarea pachetelor la intrare, prevenind potentiale atacuri de pe Internet. Pentru o utilizarea mai convenabila, TD-W8961NB suporta controlul accesului pe baza de adresa MAC, adresa IP, nume de domeniu sau aplicatie ca MSN sau Yahoo Messenger, pentru ca parintii si administratorii de retea sa poata stabili politici de restrictionare a accesului pentru copii si angajati. Suplimentar posibilitatii de configurare web, TD-W8961NB suporta TR-069 si SNMP, pentru actualizarea automata de firmware si alte setari cand furnizorul de servicii le pune la dispozitie. Toate aceste caracteristici sporesc nivelul de securitate al retelei, si asigura flexibilitatea administrarii acesteia.

Setari rapide de securitate

Pentru a crea o conexiune securizata trebuie doar sa apasati butonul QSS de pe carcasa routerului TD-W8961NB, apoi apasati butonul QSS al dispozitivului client wireless, sau introduceti codul PIN al routerului. Astfel va fi stabilita automat o conexiune securizata WPA. Nu numai ca aceasta metoda este mai rapida decat realizarea setarilor uzuale de securitate, dar nici nu va fi nevoie sa memorati vreo parola!

Utilizare simpla

Asistentul de instalare rapida cu suport multilingvistic este furnizat pe discul inclus in pachet. Utilizatorii pot selecta limba de baza pentru instalarea dispozitivului, configurarea conexiunii la Internet, definirea setarilor retelei si a celor de securitate, fara ajutorul unui dictionar multilingvistic. Acesta caracteristica permite chiar si utilizatorilor incepatori sa configureze propriile produse fara a sacrifica vreo functie importanta. Este suficient sa rulati fisierul auto-run de pe CD pentru a instala reteaua rapid si fara efort.

PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
674 015 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: electronice - electrocasnice - aparate foto

PRODUSE ASEMANATOARE CU   ROUTER WIRELESS TP-LINK N 300MBPS ADSL2+ TD-W8961NB ALB - NEGRU

Router cu modem TP-Link TD-8816 ADSL2+ NegruRouter cu modem TP-Link TD-8816 ADSL2+ Negru
Router cu modem TP-Link TD-8816 ADSL2+ N...
Router cu modem TP-Link TD-8816 ADSL2+ Negru Ce face acest produs TD-8816 este un router cu modem ADSL2+ de inalta ...
Router cu modem TP-Link TD-8817 ADSL2+ NegruRouter cu modem TP-Link TD-8817 ADSL2+ Negru
Router cu modem TP-Link TD-8817 ADSL2+ N...
Router cu modem TP-Link TD-8817 ADSL2+ Negru Ce face acest produs TD-8817 este un router cu modem ADSL2+ de inalta ...
Router wireless TP-Link N 150Mbps cu modem ADSL2+ Alb - NegruRouter wireless TP-Link N 150Mbps cu modem ADSL2+ Alb - Negru
Router wireless TP-Link N 150Mbps cu mod...
Router wireless TP-Link N 150Mbps cu modem ADSL2+ Alb - Negru   Ce face acest produs TD-W8950ND este un router ...
Router wireless TP-Link N Gigabit ADSL2+ TD-W8970B NegruRouter wireless TP-Link N Gigabit ADSL2+ TD-W8970B Negru
Router wireless TP-Link N Gigabit ADSL2+...
Router wireless TP-Link N Gigabit ADSL2+ TD-W8970B Negru IP QoS - alocarea eficienta a latimii de banda Intr-o retea ...
Router Wireless ASUS DSL-N55U ADLS Modem NegruRouter Wireless ASUS DSL-N55U ADLS Modem Negru
Router Wireless ASUS DSL-N55U ADLS Modem...
Router Wireless ASUS DSL-N55U ADLS Modem Negru Doua dispozitive intr-unul singur – Modem ADSL si Router Wi-Fi Fiind ...
Router wireless TP-Link N Gigabit TL-WR1043ND Alb - NegruRouter wireless TP-Link N Gigabit TL-WR1043ND Alb - Negru
Router wireless TP-Link N Gigabit TL-WR1...
Router wireless TP-Link N Gigabit TL-WR1043ND Alb - Negru Ce face acest produs TL-WR1043ND este un router wireless N ...
Router Wireless TP-Link N 300Mbps TL-WR842ND AlbRouter Wireless TP-Link N 300Mbps TL-WR842ND Alb
Router Wireless TP-Link N 300Mbps TL-WR8...
Router Wireless TP-Link N 300Mbps TL-WR842ND Alb Ce face acest produs TL-WR842ND este un router wireless N ...
Router wireless TP-Link TL-R460 DSL Alb - NegruRouter wireless TP-Link TL-R460 DSL Alb - Negru
Router wireless TP-Link TL-R460 DSL Alb ...
Router wireless TP-Link TL-R460 DSL Alb - Negru   Ce face acest produs Creati o retea fara fir in casa dvs., ...
Router Wireless TP-Link N 150Mbps TL-WR740N AlbRouter Wireless TP-Link N 150Mbps TL-WR740N Alb
Router Wireless TP-Link N 150Mbps TL-WR7...
Router Wireless TP-Link N 150Mbps TL-WR740N Alb Ce face acest produs TL-WR740N este un dispozitiv care integreaza ...

  ROUTER WIRELESS TP-LINK N 300MBPS ADSL2+ TD-W8961NB ALB - NEGRU ESTE LISTAT IN: