Inscrie firma »
Aparat foto digital Sony DSC-RX100 20 MP Negru

Aparat foto digital Sony DSC-RX100 20 MP Negru

Producator: Sony
 

Prezentare Aparat foto digital Sony DSC-RX100 20 MP Negru

Aparat foto digital Sony DSC-RX100 20.2 MP Negru

Imagini de inalta calitate la lumina scazuta. De la rasarit la apus si oricand intre ele, veti obtine rezultate clare si naturale gratie intervalului ISO larg, de la 125 la 6400. Puteti lasa modul ISO automat sa determine cea mai buna setare sau puteti regla chiar dvs. nivelul ISO.

Tehnologie pentru cunoscatori, trei pasi pentru o fotografie superba

Obiectivul ZEISS Vario-Sonnarź T* F1,8 cu diafragma larga captureaza mai mult din cadru. Senzorul CMOS Exmorź de 20,2 MP captureaza eficient lumina, iar procesorul puternic BIONZ ofera detalii uniforme si zgomot exceptional de redus.

Dimensiuni de buzunar, performanta profesionala

Modelul DSC-RX100 ofera caracteristici excelente intr-o unitate care chiar are loc in buzunar, cu un design elegant si compact, construit din aluminiu pentru reducerea greutatii.

Mai multa putere de imagine, mai putin spatiu: functii extinse intr-o camera foto compacta, eleganta, realizata din aluminiu usor, cu obiectiv AA (asferic avansat) unic.

Etalati-va stilul cu mai putin echipament de transportat: design elegant din aluminiu rezistent si usor; comenzile metalice de calitate adauga o nota de lux.

Vedeti mai multe detalii cu un senzor mai mare: Senzorul CMOS Exmor™ de tip 1.0, de 20,2 de megapixeli efectivi asigura fotografii si clipuri video Full HD detaliate, plus o sensibilitate ridicata.

Rafinati detaliile si capturati actiunea: procesorul de imagine de mare viteza BIONZ ofera fotografiere rapida, de pana la 10 cps si imagini naturale, clare, fara niciun cusur.

Captati mai multa lumina, realizati fotografii mai bune: cu o diafragma F1,8 extralarga, obiectivul Carl Zeissź Vario-Sonnarź T* luminos permite crearea unor efecte fine de defocalizare.

Puteti regla fin imaginile, ca un profesionist: inelul pentru un control fin permite o reglare manuala intuitiva a expunerii, a zoomului, a efectelor imagine si a altor functii.

Filme prin atingerea unui buton: inregistrati clipuri video Full HD 1080i de calitate foarte ridicata, profitand de senzorul mare al camerei si de obiectivul luminos.

Obtineti un aspect cinematografic: creati filme cinematografice line cu filmarea progresiva 50p la 1920x1080; controlati cu precizie imaginea cu modurile de expunere P/A/S/M.

Materiale filmate mai stabile, mai uniforme: Modul activ SteadyShot corecteaza miscarile camerei generate de tremurul mainilor, chiar si in timp ce va deplasati sau apropiati ori departati scena; de asemenea, compenseaza miscarea de rotire.

Rezultate deosebite obtinute usor: Modul Automat superior regleaza automat setarile camerei pentru imagini clare, cu zgomot redus si interval dinamic ridicat.

Fotografii mai clare la lumina scazuta: sensibilitatea se extinde pana la ISO 25600 in modul de reducere a zgomotului pentru mai multe cadre, pentru imagini mai clare in conditii de lumina extrem de redusa.

Focalizati cu precizie subiectul: nu pierdeti actiunea cu focalizarea automata rapida, precisa, care asigura rezultate deosebit de clare, chiar si in conditii dificile de lumina slaba.

Focalizati asa cum va doriti: bucurati-va de control deplin asupra focalizarii pentru imaginea dvs.; alegeti dintre doua moduri de focalizare automata sau focalizati manual, ca la o camera DSLR.

Apropiati subiectul: Tehnologia Clear Image Zoom mareste intervalul de zoom la 7,2x, fara a sacrifica numarul de pixeli, pentru prim-planuri pline de detalii.

Capturati portrete ale prietenilor si familiei: Incadrarea automata a portretelor detecteaza fetele si decupeaza marginile imaginii pentru a crea compozitii mai compacte, in stil profesional, fara efort.

Cizelati-va fotografiile: ajustati fin aspectul imaginilor alegand dintr-o serie de sase stiluri creative, in functie de scena sau de preferintele dvs. personale.

Vizualizati optiunile creative: efectuati reglaje rapide si simple ale culorii, luminozitatii si altor setari de imagine si previzualizati modificarile in timp real pe ecran.

Scoateti la iveala artistul din dvs.: Modurile Efect imagine permit realizarea unor prelucrari impresionante �in camera�", de la Camera foto de jucarie si Pictura HDR la Acuarela.

Veti putea vedea ecranul clar, chiar si in lumina soarelui: ecranul LCD Xtra Fine de 7,5 cm (3\"), luminos, plin de detalii utilizeaza tehnologia WhiteMagic™ pentru contrast foarte ridicat, chiar si in exterior.

Capturati momente unice in viata: fotografierea continua la viteza mare imortalizeaza actiunea intr-o serie de imagini, la viteze de pana la 10 cadre pe secunda.

Obtineti o vedere mai ampla: Modul Vedere panoramica imbina o serie de imagini pentru a crea peisaje panoramice deosebit de ample, scene urbane si multe altele.

Economisiti timp cu butoanele functionale si reapelarea din memorie: atribuiti functiile utilizate frecvent unui buton aflat la indemana, pentru acces instantaneu; memorati trei grupuri de setari ale camerei pentru reapelare rapida.

Partajati si bucurati-va de toate amintirile dvs.: vizualizati, tipariti, editati, trimiteti prin e-mail si incarcati fotografii cu software-ul PlayMemories Home inclus.

PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
679 994 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: electronice - electrocasnice - aparate foto

PRODUSE ASEMANATOARE CU APARAT FOTO DIGITAL SONY DSC-RX100 20 MP NEGRU

Aparat foto digital Sony DSC-RX10 20.2 MP NegruAparat foto digital Sony DSC-RX10 20.2 MP Negru
Aparat foto digital Sony DSC-RX10 20.2 M...
Aparat foto digital Sony DSC-RX10 20.2 MP Negru Optica excelenta comprimata perfect, vedeti viata intr-o lumina noua. ...
RON 4410.4
Aparat foto digital Sony DSC-RX100 II 20 MP NegruAparat foto digital Sony DSC-RX100 II 20 MP Negru
Aparat foto digital Sony DSC-RX100 II 20...
Aparat foto digital Sony DSC-RX100 II 20 MP Negru Mult mai multe detalii Totul se reduce la senzor si unul mai mare ...
RON 3619.36
Camera stil obiectiv Sony DSC-QX100 NegruCamera stil obiectiv Sony DSC-QX100 Negru
Camera stil obiectiv Sony DSC-QX100 Negr...
Camera stil obiectiv Sony DSC-QX100 Negru Fotografiere profesionala pentru era smartphone-urilor Un obiectiv wireless ...
RON 2109.97
Aparat foto digital Sony DSC-HX300 20.4 MP NegruAparat foto digital Sony DSC-HX300 20.4 MP Negru
Aparat foto digital Sony DSC-HX300 20.4 ...
Duceti-va fotografia la nivelul urmator Explorati libertatea creativa oferita de comenzile manuale, bucurandu-va de un ...
RON 1867.95
Aparat foto digital Sony DSC-HX200V 18.2 MP NegruAparat foto digital Sony DSC-HX200V 18.2 MP Negru
Aparat foto digital Sony DSC-HX200V 18.2...
Experienta Cyber-shot™ suprema Modelul de varf al gamei Cyber-shot™ asigura o calitate extraordinara a imaginii, ...
RON 1664.58
Aparat foto digital Sony DSC-W630 16 MP AuriuAparat foto digital Sony DSC-W630 16 MP Auriu
Aparat foto digital Sony DSC-W630 16 MP ...
Imagini superbe usor de realizat Usoara, compacta si comod de transportat, camera foto digitala Cyber-shot™ W630 este ...
RON 505.58
Aparat foto digital Sony DSC-W630 16 MP VioletAparat foto digital Sony DSC-W630 16 MP Violet
Aparat foto digital Sony DSC-W630 16 MP ...
Imagini superbe usor de realizat Usoara, compacta si comod de transportat, camera foto digitala Cyber-shot™ W630 este ...
RON 527.34
Aparat foto digital Sony DSC-W630 16 MP ArgintiuAparat foto digital Sony DSC-W630 16 MP Argintiu
Aparat foto digital Sony DSC-W630 16 MP ...
Imagini superbe usor de realizat Usoara, compacta si comod de transportat, camera foto digitala Cyber-shot™ W630 este ...
RON 476.66
Aparat foto digital Sony DSC-RX100 III 20 MP NegruAparat foto digital Sony DSC-RX100 III 20 MP Negru
Aparat foto digital Sony DSC-RX100 III 2...
Aparat foto digital Sony DSC-RX100 III 20 MP Negru Sony Cyber-shot DSC-RX100 III reprezinta imbinarea perfecta intre ...
RON 4735.85

APARAT FOTO DIGITAL SONY DSC-RX100 20 MP NEGRU ESTE LISTAT IN: