Inscrie firma »
Sirop de glucoza

Sirop de glucoza

Tip produs: Sirop de glucoza | glucoza lichida | indulcitori alimentari
Producator: L. MELETIADIS SA
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Sirop de glucoza

Sirop de glucoza Melin - Siropul de glucoza (glucoza lichida) este un substitut al zaharului utilizat in cofetarie-patiserie. In industria alimentara siropul de glucoza are rolul de a preveni cristalizarea zaharului in dulciuri (jeleuri, gemuri) sau ca indulcitor.
Obtinut din porumb, se foloseste ca inlocuitor al siropului de porumb (corn syrup).
Siropul de glucoza are tendinta de a pastra consitenta moale si umeda a produselor de patiserie. Din acest motiv se foloseste la icing / royal icing pentru a preveni intarirea si uscarea excesiva/rapida.
UTILIZARE SIROP DE GLUCOZA
In cofetarie se utilizeaza la bomboane, caramele, jeleuri, bezele, fondant, icing, royal icing, ciocolata.
AMBALAJE PENTRU SIROP DE GLUCOZA:
SIROP DE GLUCOZA MELIN - Borcan Sticla 400 Gr
SIROP DE GLUCOZA MELIN - Borcan Sticla 720 Gr
SIROP DE GLUCOZA MELIN - Borcan Sticla 900 Gr
GLUCOZA Container Net 15 Kg
GLUCOZA Barel Net 100 Kg
Meletiadis SA producator de produse dulciuri, produse de cofetarie si patiserie congelata traditional greceasca pentru Retail si HORECA.
L. Meletiadis S.A. situatã în Salonic, Grecia, deþine o fabricã care se întinde pe o suprafaþã de 10.700 metri pãtraþi si are peste 200 de angajati.
Compania L. MELETIADIS S.A. este certificatã ISO 9001: 2008, iar sistemul de management al siguranței alimentelor prin ISO 22000: 2005. Certificari QMSCERT, EQA, HACCP.
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
4 015 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: producator ciocolata - producator halva - Tahini pasta de susan
SIROP DE GLUCOZA - PRODUSE SIMILARE