Inscrie firma »
S**************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
The Witcher 3 - Wild Hunt D1 Edition PS4

The Witcher 3 - Wild Hunt D1 Edition PS4

 

Prezentare The Witcher 3 - Wild Hunt D1 Edition PS4


The Witcher 3: Wild Hunt esste un RPG distribuit de Namco Bandai pentru PC si pentru consolele de noua generatie: PS4 si XBOX ONE.
Actiunea din The Witcher 3: Wild Hunt se desfasoara intr-un univers fantezist, plin de alegeri si consecinte. Personajul principal al jocului este Geralt din Rivia, un vanator de mostri ce trebuie sa plece intr-o calatorie epica spre lumea distrusa de razboi, in care il va infrunta pe Wild Hunt - un inamic terifiant, capabil sa distruga asezari intregi peste noapte.
Geralt trebuie sa treaca printr-un labirint de forte intunecate pentru a gasi si proteja pe cel descris de profetia straveche. Nisipoasa si fara mila, lumea uimitoare Wircher 3 atinge noi cote in materie de dimensiune, complexitatea ecosistemului, ciclu zi/noapte, modificari ale vremii ce pot influenta jocul. Cucereste mediul inconjurator vast folosind magia.
Dezvolta abilitati unice de vrajitor; vanzeaza monstri si dezvolta strategii de lupta; foloseste magia si croieste-ti drumul spre victorie intr-o lume fara limite. Cutreiera, inoata, navigheaza, imbarca-te intr-o misiune legendara si colectioneaza premii epice. Preia controlul: poti merge oriunde si poti face orice!
Caracteristici joc:
O lume imensa pentru explorareViziteaza orasul luxos si corupt Novigrad sau insulele Skelliege, provoaca fortele intunericului in No Mana€™s Land sau foloseste-ti puterile speciale pentru a dobori monstri si pentru a castiga aur. Poti face ce vrei, oricand doresti.
O poveste fara egal ce ofera pentru 100 de ore de gameplayCu mai mult de 100 de ore de gameplay, The Witcher combina elementele traditionale ale RPG-ului cu libertatea de a alege pe care doar jocurile open-world o pot oferi. Dezvolta abilitatile lui Geralt pentru un gameplay si o experienta unice si asuma-ti consecintele alegerilor pe care le faci, pentru ca te vor urmari pe tot parcursul jocului.
Tactical, responsive, multi-layered combatSistemul de lupta din The Witcher dispune de o mecanica cu totul diferita. Te poti lupa cu inamici one-on-one sau poti alterna intre ei pe masura ce dezvolti strategii prin care sa dobori nenumaratii inamici.Foloseste arbaleta pentru a elimina monstri aflati la distanta si foloseste lumea inconjuratoare ca arma a€“ striveste inamicii intre ziduri.
Genre-defining, truly next generation audio-visual fidelityCreat special pentru hardware-ul next-gen: PS4, Xbox One si PC, The Witcher 3: Wild Hunt marcheaza o noua era in calitatea vizuala a RPG-urilor. Ridicand stacheta pentru acest gen de jocuri, 7.1 audio integrat si graficele uimitoare oferite de REDengine 3, Yhe Witcher 3: Wild Hunt promite o experienta cu totul noua.
PREZENTARE S****************************
MEMBRU
GRATUIT
S****************************
4 205 984 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Mobilier de Gradina

PRODUSE ASEMANATOARE CU THE WITCHER 3 - WILD HUNT D1 EDITION PS4

The Witcher Enhanced EditionThe Witcher Enhanced Edition
The Witcher Enhanced Edition
The Witcher vine acum in haine de gala! Unul din cele mai aclamate RPG-uri ale ultimilor ani, complex, cu o grafica de ...
RON 55.8
The Witcher 2 Assassins of Kings PCThe Witcher 2 Assassins of Kings PC
The Witcher 2 Assassins of Kings PC
The Witcher 2: Assassins of Kings - Enhanced Edition contine urmatoarele:- Jocul The Witcher 2: Assassins of Kings;- CD ...
RON 50.22
Dark Souls PS3Dark Souls PS3
Dark Souls PS3
Dark Souls este un RPG dezvoltat de From Software pentru PlayStation 3 si Xbox 360, jocul urmand sa fie distribuit de ...
RON 133.92
Wolfenstein PS3Wolfenstein PS3
Wolfenstein PS3
Wolfenstein este un shooter supernatural/SF bazat pe seria de jocuri video dezvoltate de catre Id Software de-a lungul ...
RON 127.84
Brave: A Warriors Tale WiiBrave: A Warriors Tale Wii
Brave: A Warriors Tale Wii
Desfasurandu-se intr-o lume fantastica bazata pe mitologia popoarelor native din America de Nord, acest joc ...
RON 60.33
Call of Duty Advanced Warfare - Day Zero Edition PS3Call of Duty Advanced Warfare - Day Zero Edition PS3
Call of Duty Advanced Warfare - Day Zero...
a‚ a‚ Call of Duty: Advanced Warfarenbsp;este ultima versiune a jocurilor din seria Call of Duty. Jocul este ...
RON 264.89
Call of Duty Advanced Warfare - Day Zero Edition PS4Call of Duty Advanced Warfare - Day Zero Edition PS4
Call of Duty Advanced Warfare - Day Zero...
a‚ a‚ Call of Duty: Advanced Warfarenbsp;este ultima versiune a jocurilor din seria Call of Duty. Jocul este ...
RON 285.31
Final Fantasy X PS2Final Fantasy X PS2
Final Fantasy X PS2
Fiecare lansare din seria Final Fantasy a oferit un scenariu si descrieri puternice, lupte strategice, mini-jocuri ...
RON 66.96
Portofel din aluminiu pentru carduri Razor de la Tru Virtu - Green HuntPortofel din aluminiu pentru carduri Razor de la Tru Virtu - Green Hunt
Portofel din aluminiu pentru carduri Raz...
Dimensiuni: 68 x 104 x 20 mm Greutate: 60 grame Portofel dezvoltat si testat in Germania Portofel de calitate ...
RON 142

THE WITCHER 3 - WILD HUNT D1 EDITION PS4 ESTE LISTAT IN: