Inscrie firma »
S************************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Oua consum de gaina

Oua consum de gaina

Tip produs: oua | oua de consum | oua gaina
 

Prezentare Oua consum de gaina

Barsa Prod 2012 Cooperativa Agricola a luat nastere in anul 2012 la initiativa grupului de ferme de gaini pentru oua consum situate in apropierea mun. Codlea, jud. Brasov, DJ112A Codlea-Vulcan. Cei cinci fondatori sunt: Casiopea Spaco SRL, Andrasel Spaco 2011 SRL, Civil&Civic SRL, Golden Galina Premium SRL, Golden Galina Select SRL.
Dispunem de un centru de colectare, sortare, ambalare si livrare oua modern, autorizat sanitar-veterinar, dotat cu echipamente moderne. Avem in dotare masini de sortat oua, doua dispozitive de marcare a oualor, sistem de ambalare cu folie termocontractibila, precum si alte echipamente care ne permit valorificarea marfii proprii intr-un comert civilizat, in orice forma de ambalare conform cerintelor clientului. Ca certificare a profesionalismului si a calitatii avem implementat sistemul SREN ISO 22000:2005.
Distributia produselor se realizeaza cu autoutilitare specilazate marca Mercedes Benz, echipate cu sistem de racire,.
In prezent, datorita seriozitatii de care dam dovada cat si a calitatii produselor noastre, suntem prezenti pe piata la nivel locat cat si national, atat in comertul traditional cat si in cateva retele de hipermarketuri - Metro, Auchan.
Cele 5 ferme insumeaza un efectiv de 125.000 gaini ouatoare, de unde zilnic rezulta o productie de cca. 100.000 oua consum.
Astfel venim in intampinarea clientilor nostrii atat cu oua marcate cu " codul 3" cat si cu "codul 2".
PREZENTARE S**************************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************************
1 006 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Agricultura/Animale » Oua

OUA CONSUM DE GAINA ESTE LISTAT IN: