Inscrie firma »
Analiza riscurilor de securitate fizica

Analiza riscurilor de securitate fizica

Tip produs: raport evaluare riscuri | alarma efractie
Producator: Smartvevalpro
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Analiza riscurilor de securitate fizica

Elaborarea analizei riscurilor de securitate, reprezinta o modalitate de a identifica principalele riscuri care pot conduce la consecinte nedorite atat pentru beneficiar cat si pentru partenerii si clientii acestuia. Analiza riscurilor de securitate fizica, asa cum este mentionata in HG 301 /2012, trebuie completata cu demonstrarea controlului asupra riscurilor majore, prin selectarea unor masuri de securitate tehnica si organizationale, servicii de paza si interventie, ceea ce face ca intregul proces sa reprezinte in fapt un proces de management al riscurilor de securitate fizica.
Metodologia de analiza a riscurilor de securitate fizica va avea in vedere conformitatea cu cerintele minime sau de alta natura prevazute in legislatia relevanta si va include verificarea bazata pe grila de evaluare instituita de IGPR.
In conformitate cu Instructiunile nr. 9 /2013 privind efectuarea analizelor de risc la securitatea fizica a unitatilor ce fac obiectul Legii nr.333 /2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor (in acord cu prevederile standardului SR ISO IEC 31000) etapele care trebuie parcurse pentru managementul riscurilor sunt:
- stabilirea contextului;
- evaluarea riscurilor;
- tratarea riscurilor.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
908 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: evaluare riscuri securitate fizica - alarma efractie - alarma incendiu

PRODUSE ASEMANATOARE CU ANALIZA RISCURILOR DE SECURITATE FIZICA

PROIECTARE ANTIINCENDIUPROIECTARE ANTIINCENDIU
PROIECTARE ANTIINCENDIU
Cladirile si bunurile se incadreaza intr-o clasa de risc la incendiu. Proiectarea determina solutiile tehnice care sa ...