Inscrie firma »
Echipament profesional de Criolipoliza cu 4 manipuli

Echipament profesional de Criolipoliza cu 4 manipuli

 

Prezentare Echipament profesional de Criolipoliza cu 4 manipuli

- Excesul de grasime poate deranja aparitia la persoane in plus fata de capacitatile fizice.
- Excesul tesutului gras poate fi prezent in diferite parti ale corpului, inclusiv in muschi, fese, abdomen, genunchi, spate, fata, brate si alte zone.
- Excesul de tesut adipos poate fi cauza aparitiei inestetice datorata cumularii grasimii.
- Astfel ca este necesara o metoda eficace pentru a controla si dizolva excesul de grasime corporala.
- Procedeul de refrigerare utilizat de criolipoliza este diferit de alte modalitati, este invaziv sau minim invaziv si este forma cea mai eficace pentru eliminarea grasimii
- Aceasta noua metoda revolutionara aplica tehnologia avansata la reducere grasimii corporale.
- Pentru persoanele care practica o dieta, exercitii regulare si chiar si asa un reusesc eliminarea grasimii localizata, criolipoliza este un mare cadou. Inclusiv in zonele mai rebele cum ar fi bratele, spatele, solduri sau abdomen, criolipoliza obtine rezultate optime.

Tecnologia prin frig:

- Trigliceridele se solidifica la temperaturi foarte joase.
- Tehnologia de refrigerare avansata ataca selectiv cumularea grasimii si dizolva celulele grase prin proces treptat care nu dauneaza tesutului din imprejur si reduce grasimea nedorita.
- Cand celulele grase sunt expuse la o refrigerare precisa, declanseaza un proces de eliminare natural care reduce stratul de grasime. Tratam ent:
Normal 45 min. Pe zona in 90% din cazuri, dar in cazul de putina grasime cu 30 – 35 min. Este suficient.
- Se pot trata doar 2 zone intr-o singura sesiune. Nu se trateaza mai mult de doua parti ale corpului in aceeasi sesiune.
- Manipulul de marime 300 poate fi utilizat datorita marimii sale la contact. Recomandam utilizarea timp de 30 minute.
- Realizeaza alta sesiune cu frig in aceeasi zona dupa 2 luni de la prima sesiune pentru a reduce grosimea stratului de grasime. La repetarea tratamentului, efectele cu criolipoliza vor fi vizibil mai bune.
- Tratamentul de congelare pentru grasimea localizata se poate utiliza la persoane cu bune conditii fizice dar nu este adecvat pentru obezitate. Tratamentul serveste pentru a trata o parte specifica cum ar fi grasimea taliei, abdomenului, spate sau celulita localizata. Tratamentul nu poate solutiona obezitatea, nu poate substitui o liposuctie sau alte tratamente
- Selectati setarile in functie de caracteristicile fiecarui client si cantitatea de grasimi acumulata.

Nota: Este obligatoriu utilizarea membranelor anticongelare in timpul tratamentului pentru a evita contactul manipulului cu pielea la temperatura descendenta de 0 la – 10 grade.

Parametri tehnici:

- Voltaj de intrare: 220V, 60Hz
- Potenta: 800VA - Caldura: 37sC ~ 45sC
- Temperatura de iesire: 5sC ~ -9sC
- Extractie: 10 ~ 80Kpa
- Lumina: Rosie (630nm) Verde (570nm) 50mWX4
- Lichid refrigerant: Apa distilata (ne inclusa)
- Siguranta: T3. 15AL250V
- Temperatura ambient: 5sC ~ 40sC
- Umiditate relativa: ≤80%
- Presiune atmosferica: 86KPa ~ 106KPa
- Standard: GB 4706.1.2008 Cont inut:
- Unitate principala Accesori i incluse:
- Set de manipuli:
- 2 Manipuli Marime 150
- 2 Manipuli Marime 200
- Geanta de inalta rezistenta pentru transportarea accesoriilor
- Contor de frecventa cardiaca
- Comutator de oprire de urgenta
- Parte giratorie a soportului
- Parte fixa a soportului
- Suruburi pentru soport
- Tub si palinie pentru umplere
- Set Benzi elastice
- Plicometru pentru determinarea indicelui mesei corporale
- Cablu de alimentare
- 10 inele de etansare coloare neagra
- CD

Completeaza tabla sau fisa de tratement – Verificarea si constatarea fizica a clientului – Localizarea zonei pentru tratament – Aplicarea membranei anticongelare – Inceperea tratamentului – Odata finalizat tratamentul, se va da un timp de relaxare – odihna iar daca nu se simte disconfort se poate finaliza sesiunea.

Cum functioneaza metoda de dizolvare a grasimii prin frig" Undele de frig controlate printr-un lansator non invaziv lucreaza cu precizie in zonele de tratare, in particular partile corpului care necesita eliminarea celulelor grase. Procesul poate sa dureze aproximativ o ora.

Care este reactia celulelor grase" Cand grasimile sunt expuse la o racire precis aplicata, elibereaza un proces natural de eliminare care reduce treptat grosimea stratului de grasime. Grasimi sunt apoi eliminate prin metabolismul propiu al corpului.

Care este reactia habitual a prin tratament" Tratamentul este complet non invaziv si permite realizarea activitatilor habituale cum ar fi desfasurarea activitatii de lucru sau practicarea sportului. Zona tratata poate prezenta portiuni rosiatice care poate dura cateva minute pana la o ora. De asemenea poate produce vanatai care pot aparea cateva saptamani. Unii clienti pot prezenta o lejera insensibilitate in zona tratata care poate sa dureze intre una si opt saptamani.

Este dureros tratamentul" In cea mai mare parte tratamentul este confortabi. In studiile clinice nu s-a demonstrat nici un caz de anestezie sau medicamentatie pentru durere iar clientul in acest timp poate fi relaxat, citind, utilizand calculator portabil, asculta muzica sau sa se odihneasca.

Cat dureaza rezultatele" Depinde de obiceiurile de alimentatie personale si de constitutia fizica. Eficacitatea tratamentului se poate mentine cel putin un an de la reducerea stratului de grasime. Celulele de grasime eliminate se vor desprinde treptat de lipide care sunt absobite de forma naturala de metabolismul corpului. Se asteapta ca celulele de grasime sa recupereze de forma mai lenta ca si un tratament invaziv cum ar fi liposuctia, insa o dieta iregulara va duce la cresterea in greutate si pot afecta rezultatele tratamentului.

Pentru cine se recomanda tratamentul" Femeile cu relaxare abdominale postnatala, persoanele care practica exercitii fizice regulate fara efect semnificativ asupra reducerii taliei sau a abdomenului. Persoanele cu lipsa de timp pentru exercitarea sau dificultate de mentinere a unui regim alimentar echilibrat. Persoanele cu un tranzit gastro-intestinal lent. Persoanele cu grasime acumulate in abdomen, talie si fese.

Cat dureaza tratamentul" Fiecare sesiune dureaza aproximativ o ora. Se recomanda realizarea a 2-3 sesiuni la fiecare doua sau trei luni.

Exista o perioada de recuperare pentru tratament" Tratamentul este non invaziv. Pre SI post tratamentul nu afecteaza ritmul de viata normal al clientului.

Ce se simte in timpul tratamentului" Se utilizeaza un program de calculator care controleaza si mentine temperatura in valori sigure. In primele cinci minute se simte caldura iar apoi zona tratata se va raci treptat. Fiind non invaziv, nu este necesara utilizarea medicamentatiei pentru durere. La inceputul tratamentului, se poate simti un lejer disconfort cauzat de absorbtia grasimii prin intermediul manipulului, dar care va disparea intr-un timp scurt. Dupa cateva minute se simte insensibilitate la frig. In timpul tratamentului se poate citi sau relaxa.

La cine nu se recomanda tratamentul" Persoane cu probleme de ficat, boala Raynaud, urticarie severa, Crioglobulinemie, hipoproteinemie fibroasa rece, hernie, diabet sever, varsta a treia, copii, femei insarcinate, intoleranta la frig.

Produse optionale:

- 835-CGCRLYP GEL CRIOLIPOLIZA SKIN CLINIC 1000 ML

- Gel transparentpentru hidratate, lubrifiere si protectie impreuna cu aparatura la frig. Compozitie: GLICERINa, PROPILENE GLYCOL, APA, HYDROXYPROPYL METHYLCELULOZA.

PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
17 945 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: aparat fizioterapie - aparate fizioterapie - aparate electrostimulare

PRODUSE ASEMANATOARE CU ECHIPAMENT PROFESIONAL DE CRIOLIPOLIZA CU 4 MANIPULI

Slim Formula (90 tablete)Slim Formula (90 tablete)
Slim Formula (90 tablete)
Slim Formula este un preparat complex pentru stimularea pierderii in greutate, care ajuta la accelerarea metabolismului ...
RON 128.35
Aparat de Fizioterapie si Electrostimulare Tens D2Aparat de Fizioterapie si Electrostimulare Tens D2
Aparat de Fizioterapie si Electrostimula...
Aparatul este recomandat pentru:1. Spondiloza, coxatroza, gonartroza, atroza de umar, artoza periferica, osteofitoza ...
RON 650
Aparat de Fizioterapie si Electrostimulare Tens D3Aparat de Fizioterapie si Electrostimulare Tens D3
Aparat de Fizioterapie si Electrostimula...
Aparatul este recomandat pentru:1. Spondiloza, coxatroza, gonartroza, atroza de umar, artoza periferica, osteofitoza ...
RON 750
Aparat de Electrostimulare cu 10 perechi de electroziAparat de Electrostimulare cu 10 perechi de electrozi
Aparat de Electrostimulare cu 10 perechi...
Programele presetate pentru diferitele afectiuni (celulita, obezitate) fac din acest aparat simplu si usor de utilizat ...
RON 2500
Aparat de Fizioterapie si Electrostimulare Profesional cu UltrasuneteAparat de Fizioterapie si Electrostimulare Profesional cu Ultrasunete
Aparat de Fizioterapie si Electrostimula...
* Avand la baza diversitatea de canale principale si auxiliare ale corpului, sunt alese multiple tipuri de unde ...
RON 1500
Aparat de Fizioterapie si Electrostimulare Tens D5Aparat de Fizioterapie si Electrostimulare Tens D5
Aparat de Fizioterapie si Electrostimula...
Aparatul este recomandat pentru:1. Spondiloza, coxatroza, gonartroza, atroza de umar, artoza periferica, osteofitoza ...
RON 900
Pachet 2 Magnezi (2 X 90 tablete)Pachet 2 Magnezi (2 X 90 tablete)
Pachet 2 Magnezi (2 X 90 tablete)
Magneziu + Vitamina B6 Suplimentarea alimentatiei cu magneziu, zinc si vitamina B6 este necesara pentru sanatatea ...
RON 121.19
Figure Shaper (60 capsule)Figure Shaper (60 capsule)
Figure Shaper (60 capsule)
Duceti o lupta fara speranta impotriva kilogramelor in plus pentru ca pofta de mancare va este mai mare decat vointa" ...
RON 159.07
Aparat de Fizioterapie si Electrostimulare Tens D3Aparat de Fizioterapie si Electrostimulare Tens D3
Aparat de Fizioterapie si Electrostimula...
Aparatul este recomandat pentru: 1. Spondiloza, coxatroza, gonartroza, atroza de umar, artoza periferica, ...
RON 750

ECHIPAMENT PROFESIONAL DE CRIOLIPOLIZA CU 4 MANIPULI ESTE LISTAT IN: