Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Boxa de podea Wilson Raptor 9

Boxa de podea Wilson Raptor 9

Tip produs: echipamente audio | echipamente dj | echipamente audio constanta
Producator: Wilson
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Boxa de podea Wilson Raptor 9

Wilson Raptor 9 sunt cele mai mari si mai puternice coloane de podea din seria Raptor. Este un design modern si elegant care raspunde nevoilor utilizatorilor pentru care sunt importanti atat parametrii tehnici, cat si designul rezistent la timp si la moda. Constructia clasica si simpla a coloanelor Raptor 9, cu stilul lor si disponibilitatea in doua culori clasice - alb si negru - le permite sa fie integrate perfect in mediul inconjurator al aproape oricarei incaperi. In plus, portul frontal al sistemului Bass-Reflex permite ca boxa sa fie mult mai eficienta in gama de frecvente joase si sa fie amplasata mult mai aproape de perete decat ar fi posibil cu boxele cu port posterior. Acesta este un argument important pentru utilizatorii care folosesc un sistem audio in incaperi comune, unde cantitatea de spatiu si dispunerea mobilierului obliga la unele compromisuri.


Constructia coloanelor Raptor 9 a fost atent rafinata din punct de vedere calitativ, oferind o carcasa de inalta calitate acoperita cu un strat durabil si estetic de vinil modern, cu o structura care seamana iluzoriu cu o suprafata de lemn finisata cu un usor luciu pe intreaga suprafata a peretilor laterali, superior si posterior. Partea frontala a coloanei a fost inchisa cu un panou din plastic lucios de culoare alba, respectiv neagra. Materialul asigura o rezistenta de lunga durata la schimbarea culorii si la efectele nedorite ale luminii, ceea ce este deosebit de important pentru un finisaj alb, atunci cand coloanele sunt amplasate in incaperi foarte insorite. Impreuna cu grilele din material disponibile in negru clasic, montate pe stifturi de montare traditionale, intreaga coloana are un aspect atractiv si nu deranjeaza interiorul cu prezenta sa.


Coloanele Raptor 9 sunt o constructie cu trei cai, iar caracteristicile si montajul lor sugereaza utilizarea lor in incaperi mai mari, unde isi vor putea dezvolta toate capacitatile acustice. Rigiditatea structurii coloanei si limitarea susceptibilitatii la vibratii sunt asigurate prin utilizarea unor pereti grosi din MDF. Amplasarea deja mentionata a portului Bass-Reflex pe peretele frontal permite obtinerea unor basuri mai dinamice si mai profunde chiar si atunci cand difuzoarele sunt aproape de perete.


Inverterul dezvoltat pentru acest design a fost integrat pentru a se asigura ca toate elementele din acest design au un sunet consistent. Acesta include doua transductoare pentru gama joasa de 16,5 cm fiecare, un transductor pentru gama medie de 13 cm si un tweeter de 2,5 cm cu o cupola din tesatura. Diafragmele transductoarelor au fost construite dupa o schema dovedita in alte coloane din seria Raptor, din celuloza puternic comprimata de cea mai buna calitate. Acest lucru a dus la o rigiditate foarte dorita cu greutatea lor redusa.


Un panou cu terminale de difuzoare simple este plasat jos, in partea din spate a carcasei. Terminalele de inalta calitate asigura o conexiune sigura la cabluri, atat datorita placarii cu aur a elementelor de contact electric, cat si datorita designului convenabil al piulitelor. Acestea sunt codificate prin culori, astfel incat sa limiteze posibilitatea de a face o eroare de conectare.


Dimensiunea, puterea si designul bine dovedit al difuzoarelor permit o scena muzicala de mari dimensiuni, oferind posibilitatea localizarii precise a instrumentelor individuale in spatiu. Sunetul nu este agresiv, dar, in acelasi timp, aduce o incarcatura considerabila de emotii cu mare naturalete, reproducand bine momentul inregistrarii melodiilor in studioul de inregistrari.


Difuzoarele Raptor 9 considerate in ansamblu sunt o solutie universala pe care iubitorii de muzica cu o capacitate de spatiu ceva mai mare, care necesita un sistem Hi-Fi configurat fara cusur, o vor dori, indiferent de amplificatorul montat in gama larga de la 50 la 220 W.


De asemenea, atrag atentia Raptors 9 pentru utilizatorii care cauta coloane frontale puternice in sistemele home theater multicanal. Aici va oferim si alte coloane de difuzoare din seria Raptor pentru a fi utilizate ca difuzoare surround spate, difuzoare centrale sau difuzoare mai inalte deasupra urechilor pentru sistemul de sunet surround Atmos.


Difuzoarele disponibile, datorita omogenitatii stilistice si cromatice a seriei si a potrivirii acustice perfecte a elementelor individuale, vor permite crearea unei game largi de seturi de difuzoare. Pentru intregul ansamblu, va sugeram, de asemenea, sa folositi subwooferele disponibile din seria Wilson SUB intr-un home theater.


Date tehnice:


Latimea de banda (±3 dB): 40 - 20 000 Hz
Sensibilitate (2,83V / 1m): 91 dB
Impedanta: 4-8 ohmi
Nivelul maxim de presiune (SPL max.): 110 dB
Puterea recomandata a amplificatorului: 50 - 220 W
Frecventa invertorului: 700 Hz, 2 500 Hz
Transductor de gama inalta: Cupola din tesatura de 1″ (25 mm)
Transductor de raza medie: 1x 5\"\" (130 mm), membrana de celuloza
Transductor pentru gama joasa: 2x 6 1/2\"\" (165 mm), membrana din celuloza
Tip de carcasa: Bass-Reflex
Terminalele difuzoarelor: duble, borne de conectare, placate cu aur, compatibile cu banana-plug.
Accesorii incluse: varfuri


dimensiuni produs: 195 x 1160 x 302 mm
greutate neta: 16.70 kg
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
917 830 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Echipamente audio & lumini profesionale - Echipamente DJ - Reprezentant KV2 Audio

PRODUSE ASEMANATOARE CU BOXA DE PODEA WILSON RAPTOR 9

KV2 Audio ESR215 -  Sistem Full Range 3 caiKV2 Audio ESR215 -  Sistem Full Range 3 cai
KV2 Audio ESR215 - Sistem Full Range 3 ...
ESR215MkII este un sistem de difuzoare full-range de mari dimensiuni, cu 3 cai, cu o dispersie orizontala larga de 110 ...
Pioneer DJ DM-40 Sistem monitor desktop de 4” (negru)Pioneer DJ DM-40 Sistem monitor desktop de 4” (negru)
Pioneer DJ DM-40 Sistem monitor desktop ...
Sunet versatil Monitoarele compacte Pioneer DJ DM-40 pentru desktop aduc o calitate audio excelenta ...
RON 846.63
Pioneer DJ DM-40-W Sistem monitor desktop de 4” (alb)Pioneer DJ DM-40-W Sistem monitor desktop de 4” (alb)
Pioneer DJ DM-40-W Sistem monitor deskto...
Sunet versatil Monitoarele compacte DM-40 pentru desktop aduc o calitate audio excelenta pentru configuratia la ...
RON 847.82
Pioneer DJ DM-40BT  Monitor studio de 4”, cu functionalitate Bluetooth® (negru)Pioneer DJ DM-40BT  Monitor studio de 4”, cu functionalitate Bluetooth® (negru)
Pioneer DJ DM-40BT Monitor studio de 4&...
Conectivitate versatila Creati o configuratie versatila la domiciliu care poate oferi un sunet bogat si ...
RON 993.8
Pioneer DJ DM-40BT-W Monitor studio de 4”, cu functionalitate Bluetooth® (Alb)Pioneer DJ DM-40BT-W Monitor studio de 4”, cu functionalitate Bluetooth® (Alb)
Pioneer DJ DM-40BT-W Monitor studio de 4...
Conectivitate versatila Creati o configuratie versatila la domiciliu care poate oferi un ...
RON 989.6
Audac KYRA6/B Boxa tip coloana 6 x 2" - NegruAudac KYRA6/B Boxa tip coloana 6 x 2" - Negru
Audac KYRA6/B Boxa tip coloana 6 x 2&quo...
Seria de boxe tip coloana KYRA este rezultatul elegant al cercetarii in domeniul acusticii phased array. Selectarea ...
Audac KYRA6/W Boxa tip coloana 6 x 2" - AlbAudac KYRA6/W Boxa tip coloana 6 x 2" - Alb
Audac KYRA6/W Boxa tip coloana 6 x 2&quo...
Seria de boxe tip coloana KYRA este rezultatul elegant al cercetarii in domeniul acusticii phased array. Selectarea ...
AUDAC AXIR/OB " Boxa tip coloana pentru exterior 12 x 2" -negruAUDAC AXIR/OB " Boxa tip coloana pentru exterior 12 x 2" -negru
AUDAC AXIR/OB " Boxa tip coloana pentru ...
AXIR/O este o boxa tip coloana pentru exterior, cu o putere nominala de 120 wati, proiectat special pentru utilizare in ...
KV2 Audio ESD15 - Boxa pasiva 3 cai full-rangeKV2 Audio ESD15 - Boxa pasiva 3 cai full-range
KV2 Audio ESD15 - Boxa pasiva 3 cai full...
Noul ESD15 KV2 Audio incorporeaza un transductor coaxial unic de 15" cu un driver de compresie din neodim de 1,75" cu ...

BOXA DE PODEA WILSON RAPTOR 9 ESTE LISTAT IN:

BOXA DE PODEA WILSON RAPTOR 9 - PRODUSE SIMILARE