Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Dispozitiv multimedia DEVA by Powersoft

Dispozitiv multimedia DEVA by Powersoft

Tip produs: echipamente audio | echipamente dj | echipamente audio constanta
Producator: Powersoft Audio
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Dispozitiv multimedia DEVA by Powersoft


Redare audio, divertisment si monitorizare audio-video in acelasi timp.



O solutie completa, eleganta, care gestioneaza 3 aplicatii - comunicare audio, entertainment si monitorizare audio-video.



Deva este cu adevarat revolutionar, deschizand posibilitati care anterior erau de neconceput.


Limitata doar de imaginatie, este un dispozitiv avansat tehnologic \"ultra-nimble\", care este setat sa transforme modul in care organizatiile comunica cu utilizatorii si clientii. Fiind un dispozitiv all-in-one cu 3 aplicatii - comunicare audio, entertainment sau monitorizare audio-video, Deva integreaza mai multe solutii de comunicare intr-un singur dispozitiv inovator. Inainte de Deva, designerii trebuiau sa se bazeze pe atat de multi furnizori pentru a oferi aceste caracteristici infrastructurilor de inalta performanta. Acum Deva schimba istoria!


Intr-un singur dispozitiv care cantareste doar 10 kg, serviciile de prima clasa sunt la dispozitia clientilor. Puteti sa distrati publicul selectiv cu muzica de fundal, sa ii tineti la curent cu posibile anunturi (reclame, de informare, de urgenta) si in acelasi timp, sa ii protejati prin inregistrarea videoclipurilor de inalta calitate, prin captarea fotografiilor si furnizarea de iluminare de securitate atunci cand este nevoie.




COMUNICARE AUDIO

Deva distribuie foarte exact mesajul unde ai nevoie. Indiferent daca este timpul sa faceti o actualizare pentru evenimente locale, mesaje ad hoc care urmeaza sa fie trimise grupurilor de persoane sau informatii critice de care publicul trebuie sa fie constient, Deva o face cu o varietate de functii si intr-un mod fiabil. Deva Software Manager (DSM) faciliteaza livrarea de anunturi de curtoazie, de urgenta si de publicitate in timp util si la o calitate inalta. De asemenea, poate gestiona anunturi ad-hoc de urgenta in direct si poate facilita comunicarea in doua sensuri - permitand unui utilizator sa comunice cu personalul corespunzator.



DIVERTISMENT

Deva este foarte distractiv, aducand muzica acolo unde este nevoie. Livrarea continutului poate avea loc prin playlist-uri stocate, radio FM, Internet, prin Bluetooth sau cu dispozitive conectabile (AUX IN sau port USB). Diferite zone ale dispozitivului pot fi setate, configurate si programate sa livreze muzica de fundal diferita pe baza unor cerinte sau parametri specifici mediului. Deva nu este bogat doar in caracteristici, el oferind calitate audio, furnizand pana la 115 dB, acoperind toate cerintele audientei. Un dispozitiv extrem de flexibil, Deva este potrivit si pentru iubitorii de muzica care au nevoie de echipamente audio profesionale pentru aproape orice eveniment de interior sau exterior.



MONITORIZARE

Preia comanda cerintelor de supraveghere cu Deva.


Fie ca aveti nevoie sa emiteti un avertisment vocal, sa capturati imagini, sa inregistrati videoclipuri prin Wi-Fi, LAN si UMTS sau sa luminati o zona intunecata, Deva este santinela ta de incredere. Cu caracteristici precum detectarea miscarii, senzori cu infrarosu si iluminare LED programabila, Deva este in masura sa declanseze automat un proces de comunicare fara esec in orice moment.


Mai mult, datorita „FOC” Deva Software Manager (DSM), Deva este compatibil cu o gama larga de protocoale de sisteme de securitate existente, facand integrarea sa devina foarte rapida.




INTEGRARE SURSA ALIMENTARE AUTONOMA



Suportul pentru energie verde incorporat intr-o carcasa rezistenta la intemperii (IP65) impreuna cu proiectarea extrem de eficienta, limiteaza consumul de energie pana la un punct in care bateria interna reincarcabila permite utilizarea continua si neintrerupta. Totodata, panoul solar de deasupra conectat la Deva poate reincarca rapid bateria chiar si in conditii de lumina scazuta.



ECO-CENTRIC

Odata ce Deva primeste lumina zilei, poate functiona intr-un mod de asteptare de pana la 18 zile fara reincarcare, cu ajutorul bateriei de mare capacitate. In total, este posibila redarea audio 64 de ore fara reincarcare, in timp ce LED-ul foarte eficient poate produce pana la noua ore de iluminare continua cu un unghi de acoperire de 35 de grade.
Doua panouri solare de colectare a energiei cu o capacitate de tensiune diferita sunt disponibile pentru a satisface toate asteptarile clientilor, precum si compatibilitatea cu cerintele de instalare.



INTOTDEAUNA CONECTAT



Astazi sunt conectate din ce in ce mai multe dispozitive, dar niciunul dintre ele nu este conectat cu tine cu adevarat!


Deva poate fi instalat in locatii dificile si indepartate, apoi gestionat de la un dispozitiv de control cu fir (Ethernet) sau conectat fara fir (Bluetooth, Wi-Fi sau 3G), cum ar fi o tableta sau un smartphone sau printr-o retea a unui computer. Mai pe scurt, metoda de conectare poate fi atat cu fir cat si fara fir, pe distante scurte sau pe distante lungi, o caracteristica excelenta care permite Deva sa fie independent de orice infrastructura.



REDAREA SUNETULUI



Un amplificator ultra-eficient Class-D cu 2 cai este situat in inima sistemului, alimentand un woofer customizat italian de 8 inci, IP65. Rezultatul produce un SPL maxim de 115dB intr-un interval de frecventa cuprins intre 100Hz si 16 kHz (± 3dB), asigurand ca Deva este mai mult decat capabil sa-si faca simtita prezenta.



CONECTEAZA-TE CU MEDIUL INCONJURATOR

Deva va tine la curent cu schimbarile meteorologice. Senzorii dispozitivului se asigura ca datele de presiune, temperatura si umiditate pot fi monitorizate cu usurinta, facand unitatea multimedia sa fie instrumentul dvs. mereu actualizat pentru a informa localnicii cu prognoza meteo.



ACtIUNE HD



Detineti si controlati de la distanta, fara fir, prin dispozitive mobile si imortalizati timpul cu instantanee si videoclipuri HD. Exista o multime de momente cand este pur si simplu extraordinar sa stai in spatele camerei. Cu Deva, puteti configura si declansa camera de oriunde. Conexiunea Wi-Fi va permite sa operati in functie de dorinte. Deva surprinde cadre la cerere si le trimite pe Interfata grafica a utilizatorului sau poate fi accesata de pe dispozitivele dumneavoastra mobile.



LUMINA SPOT

Utilizand cele mai recente evolutii in tehnologia LED, iata un mod puternic si eficient de a evidentia anumite zone. Nimic nu ramane in intuneric cu LED-ul alb de inalta putere de 4000 K, pentru iluminare sau semnalizare optica, care poate asigura pana la noua ore de iluminat continuu peste un unghi de acoperire de 35 de grade. Nimeni nu trece neobservat cu senzorul de miscare infrarosu gata sa lumineze pe toti cei care trec pe langa.



OPREsTE TIMPUL

Senzorul de prezenta este la comanda dvs. pentru a va informa cu privire la ce se intampla atunci cand sunteti plecat. Nu numai! Puteti profita de acest senzor pentru a raspunde asteptarilor dvs. si a-l utiliza ca declansator in combinatie cu numarul mare de functii pe care acest dispozitiv este capabil sa le ofere.




CEL MAI BUN PRIETEN 24/7



Managerul de software va face treaba pentru dumneavoastra, oferind un set complet de instrumente orientate catre aceasta sarcina. Intr-adevar, puteti configura camera conectata intr-o retea sau zone de interes asa cum doriti si in conformitate cu cerintele specifice zilnice, saptamanale, lunare si anuale! Apoi, decideti cum doriti sa transmiteti fluxul de date video, fara fir (Wi-Fi sau 3G) sau cu fir (LAN). Un video de inalta calitate nu a fost niciodata atat de usor de creat!



SETEAZA-tI SUNETUL

Sa creati playlist-uri noi este ca o plimbare in parc. Doar adaugati toate melodiile sau fisierele audio pe care le doriti in grupuri, apoi denumiti si salvati noile playlis-uri, si asta e tot! Nu este deloc greu!




CONFIGURAtIE RAPIDA

Acest serviciu este rezultatul combinatiei tehnologiilor avansate de software si hardware. Va trebui doar sa va conectati la managerul de software, sa setati reteaua dumneavoastra sau zona de interes in conformitate cu infinitele configuratii posibile care pot fi obtinute, apoi setati, salvati si faceti!





CONCEPUT DE POWERSOFT

Deva este conceput 100% de Powersoft, compania italiana din intreaga lume care proiecteaza, produce si comercializeaza tehnologii brevetate si solutii de inalta calitate pentru industria audio profesionista. Powersoft a inceput sa comercializeze „puterea ecologica” cu mult inaintea concurentilor sai, iar Deva care constientizeaza importanta ecologica intruchipeaza perfect acest concept.





GATA DE UTILIZARE IMEDIAT CE IL DESPACHETEZI

Conceput cu un aspect curat, elegant, Deva este singurul dispozitiv de pe piata, care este plin de functionalitati si gata de utilizare din momentul despachetarii, ceea ce face ca conceptul de plug and play sa para primitiv. O lista completa de accesorii este disponibila pentru a raspunde asteptarilor dvs. printre care kit-uri de montare pe stalpi, dispozitive de intrare (microfon wireless, buton interfon - buton SOS), panouri solare, baterii orientate spre temperaturi de functionare diferite si multe altele!




ULTRA-REZISTENT

Deva este simplu si eficient, confectionat dintr-un plastic rezistent la flacara, in conformitate cu standardul UL 94, iar carcasa sa este proiectata special pentru a proteja circuitul intern de expunerea la elementele atmosferice (IP65).




PERSONALIZARE

Intr-adevar, este posibil sa va confruntati cu necesitatea de a se potrivi cu un anumit tipar sau culoare pentru a combina un dispozitiv unic precum Deva in mediul inconjurator. Ei bine, este posibil, prin modele bazate pe culori si sabloane diferite care ar putea fi potrivite si aplicate, daca acest lucru este solicitat.





Date tehnice:

TABEL DE COMPARAtIE


PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
923 834 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Echipamente audio & lumini profesionale - Echipamente DJ - Reprezentant KV2 Audio

PRODUSE ASEMANATOARE CU DISPOZITIV MULTIMEDIA DEVA BY POWERSOFT

Amplificator Powersoft Quattrocanali 1204 DSPAmplificator Powersoft Quattrocanali 1204 DSP
Amplificator Powersoft Quattrocanali 120...
Amplificator cu 4 canale, sunet clar, de inalta calitate Quattrocanali 1204 DSP ofera aceeasi calitate a sunetului si ...
RON 11844.55
Amplificator Powersoft Quattrocanali 4804 DSPAmplificator Powersoft Quattrocanali 4804 DSP
Amplificator Powersoft Quattrocanali 480...
Amplificator Powersoft Quattrocanali 4804 DSP Quattrocanali 4804 ofera aceeasi calitate a sunetului si fiabilitate, cu ...
RON 19306.61
Amplificator Powersoft Quattrocanali 4804 DSP+DANTEAmplificator Powersoft Quattrocanali 4804 DSP+DANTE
Amplificator Powersoft Quattrocanali 480...
Amplificator Powersoft Quattrocanali 4804 DSP+DANTE Quattrocanali 4804 ofera aceeasi calitate a sunetului si ...
RON 20135.73
Amplificator Powersoft Quattrocanali 2404 DSP+DANTEAmplificator Powersoft Quattrocanali 2404 DSP+DANTE
Amplificator Powersoft Quattrocanali 240...
Amplificator Powersoft Quattrocanali 2404 DSP+DANTE Quattrocanali 2404 DSP+DANTE ofera aceeasi calitate a sunetului ...
RON 15605.18
Amplificator Powersoft Quattrocanali 1204 DSP+DANTEAmplificator Powersoft Quattrocanali 1204 DSP+DANTE
Amplificator Powersoft Quattrocanali 120...
Amplificator cu 4 canale, sunet clar, de inalta calitate Quattrocanali 1204 ofera aceeasi calitate a sunetului si ...
RON 12644.05
Amplificator Powersoft X4L DSP+ETHAmplificator Powersoft X4L DSP+ETH
Amplificator Powersoft X4L DSP+ETH
Amplificator Powersoft X4L DSP+ETH Amplicatorul Powersoft X4L a fost creat pentru a permite subwooferelor cu SPL ...
RON 74324.53
Amplificator Powersoft X4L DSP+DanteAmplificator Powersoft X4L DSP+Dante
Amplificator Powersoft X4L DSP+Dante
Amplificator Powersoft X4L DSP+Dante Amplificator Powersoft X4L DSP+Dante a fost creat pentru a permite ...
RON 80246.81
Amplificator Powersoft Unica 2K8 2000W/8-Channel Fixed Installation Amplifier PlatformAmplificator Powersoft Unica 2K8 2000W/8-Channel Fixed Installation Amplifier Platform
Amplificator Powersoft Unica 2K8 2000W/8...
Powersoft Unica 2K8 Platforma de amplificare bazata pe cloud de 2000W/8 canale Unica reprezinta noua generatie a ...
RON 27834.68
Amplificator Powersoft Unica 9K4 9000W/4-Channel Cloud Based Amplifier PlatformAmplificator Powersoft Unica 9K4 9000W/4-Channel Cloud Based Amplifier Platform
Amplificator Powersoft Unica 9K4 9000W/4...
Powersoft Unica9K4 Platforma de amplificare cu instalare fixa de 9000 W/4 canale Unica reprezinta noua generatie a ...
RON 34349.18

DISPOZITIV MULTIMEDIA DEVA BY POWERSOFT ESTE LISTAT IN: