Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Nextone Stage Amplificator Chitara

Nextone Stage Amplificator Chitara

Tip produs: echipamente audio | echipamente dj | echipamente audio constanta
Producator: BOSS
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Nextone Stage Amplificator Chitara

PATRU PUTERI DE SCENA, EXPRESIE NELIMITATA

Combinand sunetul si senzatia tubului clasic cu diversitatea tonala a generatiei viitoare, seria BOSS Nextone prezinta un nou concept interesant in amplificarea chitarilor profesionale. Sonorizarea pe canale distinctive ofera o gama larga de tonuri inspirate, in timp ce patru tipuri selectabile de amplificatoare analogice de clasa AB ofera acces instantaneu la caracteristicile unice ale sectiunilor de iesire pe tub 6V6, 6L6, EL84 si EL34. Sustinut de abordarea avansata Tube Logic, fiecare amplificator de putere amplifica intregul circuit de la intrare la iesire, punand experienta sonica completa a puterii de scena emblematice intr-un amplificator pentru prima data.


Doriti sa va mergeti mai profund cu o personalizare chiar mai buna a sunetului" Doar conectati-l la editorul Nextone si se transforma in tehnologie virtuala, reglaj fin de fidelitate, egalizor si alte setari interne pentru a se potrivi perfect cu stilul si atingerea dvs. personala. Nextone include si functii moderne convenabile pentru scena, cum ar fi efectele incorporate, o linie pentru tonul direct fara microfon si un control al puterii pentru un sunet expresiv de amplificator puternic la volumuri flexibile. si multumita Tube Logic, va puteti bucura de un sunet si raspuns excelent al designurilor preferate cu tub, fara greutatea covarsitoare si bataile de cap cu intretinerea.


Nextone Versiunea 3: Caracteristici Noi pentru Versatilitate Extinsa de Interpretare
Actualizarea gratuita a Versiunii 3 duce capacitatile Nextone si mai departe cu noi instrumente de modelare a tonurilor si functii imbunatatite pentru acasa, scena si studio.
- Self Bias—Pe langa optiunile Fixed Bias, o optiune Self Bias este acum disponibila pentru toate tipurile de amplificatoare de putere in Editorul Nextone. Fixed Bias ofera un raspuns mai puternic, in timp ce Self Bias ofera o senzatie ceva mai moale, mai vintage.
- Solo—O functie independenta solo este acum disponibila pentru canalele clean si lead, completata cu cresterea nivelului si EQ dedicat. Functia solo este accesibila prin Editorul Nextone si poate fi controlata cu ajutorul pedalei GA-FC.
- Noua Setare Power Control—Setarea de 0,5 wati a controlului puterii poate fi reconfigurata la 0,2 wati, permitandu-va sa obtineti tonuri de amplificare la un nivel si mai mic de volum. Acest comportament al Power Control poate fi atribuit unei actiuni de pornire sau Editorului Nextone.
- Comutator panou Delay/Tremolo—Folosind comutatorul panoului din sectiunea Effect, acum este posibil sa comutati intre intarziere, tremolo si bypass cu fiecare apasare.



Amplificator profesional de performanta cu ton autentic Tube Logic
Patru circuite analogice de amplificare de putere de clasa AB, selectabile din panou: 6V6, 6L6, EL84, si EL34
Design combo portabil cu putere de 40 de wati si difuzor personalizat de 12 inchi
Canale transparente si puternice, cu optiuni standard si personalizate
Control dinamic reactiv al puterii pentru sunet si raspuns la volum redus
Editor Nextone (macOS/Windows) pentru personalizarea tipului de tone stack, sag, bias, Character Shape, headroom, a setarilor de sistem si multe altele
Comutatoare Boost si Tone pentru a adauga crunch si stralucire
Delay, tremolo, si efecte reverb incorporate plus loop pentru conectare cu efecte externe
Mufe pentru difuzoare externe: unul de 8 ohm si doua de 16 ohmi
Iesiri de linie, USB si casti/inregistrare, cu trei setari Air Feel ale microfonului de cabinet, selectabile din Editorul Nextone
Suport pentru inregistrarea directa si re-amplificare prin USB



Urmatoarea Generatie de Amplificatoare de Chitara cu Tube Logic

Aclamat pe scara larga de catre chitaristi de pretutindeni, abordarea designului Tube Logic ofera un sunet real, o senzatie si un raspuns prin reproducerea comportamentelor interactive complexe ale amplificatoarelor cu tub in orice mod. Acest proces cuprinzator aduce, de asemenea, avantaje valoroase pentru chitaristii de astazi, incluzand o mai mare fiabilitate, o greutate redusa si o operare fara intretinere. Tube Logic evolueaza si mai mult cu seria Nextone, deblocand accesul la functii de personalizare profunda a sunetului, care sunt impracticabile sau imposibile la modelele traditionale cu tub. Un amplificator Nextone pune la indemana caracteristicile de raspuns ale celor mai cunoscute modele de amplificatoare, permitandu-va sa va optimizati sunetul cu o precizie de neegalat.






Amplificator de Putere cu Re-Voicing Instant

Intr-un amplificator de chitara cu tub, preamplificatorul este important pentru modelarea tonului de baza, dar este designul amplificatorului cel care defineste intr-adevar semnatura sonica generala si senzatia interpretarii. Cele mai multe amplificatoare utilizeaza un tip specific de iesire pe tub, in timp ce cateva rare va permit sa schimbati diferite tuburi de putere. Din pacate, acest proces necesita, de obicei, un tehnician pentru inlocuirea fizica a tubului si un timp de lucru, ceea ce il face scump si incomod. In cea mai mare parte, ar trebui sa cumparati mai multe amplificatoare pentru a accesa caracteristicile tonale unice ale diferitelor sectiuni de iesire pe tub... asta pana acum.
Nextone schimba toate aceste lucruri, cu posibilitatea de re-voicing instant a sectiunii de amplificare analogica de clasa AB cu unul dintre cele patru modele clasice. Sunetele americane sunt reprezentate cu tipuri de iesire pe tub 6V6 si 6L6, in timp ce sunetele britanice sunt reprezentate cu tipuri EL84 si EL34. Spre deosebire de amplificatoarele de modelare, care alimenteaza doar modelele de amplificatoare pre-amplificate printr-un amplificator non-reactiv, selectarea unui tip de amplificator Nextone modifica fizic circuitele de iesire complete, precum si modul in care preamplificatorul si difuzorul interactioneaza cu acesta. Acest lucru face ca intregul amplificator sa functioneze autentic la fiecare setare, oferind un realism care este posibil numai cu abordarea avansata Tube Logic.






Tipuri de Amplificatoare de Putere Nextone

- 6V6—gasit in centrul multor legendare amplificatoare americane cu putere redusa, tubul de iesire 6V6 este cunoscut pentru tonul sau distinctiv dulce, clar si compresia organica.
- 6L6—Folosit in amplificatoarele de scena clasice americane si unele modele moderne de high-gain, tubul de iesire 6L6 ofera o penetrabilitate cu un caracter mediu si rotund.
- EL84—cunoscut ca tub de putere in amplificatoarele combo britanice introdus la sfarsitul anilor \'50 si inceputul anilor \'60, EL84 produce zgomot cristalin si curat la volum redus si distorsiune bogata, cremoasa atunci cand este dat la maxim.
- EL34—tubul de putere gasit in amplificatoarele stilate britanice stack, EL34 este iubit pentru tonul cald, gras si crunch rock inconfundabil.




Sunet si Senzatie Puternice la Volume Scazute

La orice amplificator cu tub, trebuie intr-adevar sa-i duceti tuburile de iesire spre limita pentru ca el sa cante cel mai bine. Din nefericire, acest lucru inseamna a ridica volumul, care este aproape intotdeauna deloc agreat de inginerii de sunet, colegii de trupa si vecini. Controlat de Tube Logic, Nextone ofera caracteristicile complexe de distorsiune ale tuburilor de iesire si interactiunea lor cu transformatorul de iesire si difuzorul, oferind un sunet bogat si dinamic care ne place. si cu controlul reglabil al puterii Nextone, puteti experimenta intotdeauna acest ton puternic in timp ce potriviti volumul pentru orice situatie, fie acasa, fie in studio, fie pe scena.




Fiti Propriul Dvs. Tehnician de Sunet si Personalizati Tonurile pentru Stilul si Amprenta Dvs.

Nextone are un design dual-channel cu canale transparente si puternice, plus un ton stack pe trei benzi si control al prezentei. Comutatoarele Boost si Tone sunt la indemana, permitandu-va sa adaugati extra gain si stralucire daca este necesar. Prin apasarea rapida a butonului, puteti comuta amplificatorul in modul personalizat, care ofera variatii modificate din fabrica ale canalelor standard transparente si puternice. Mai mult, canalele personalizate pot fi reglate fin dupa preferintele dvs. cu software Nextone Editor.
Printr-o interfata prietenoasa, editorul Nextone va ofera instrumente de editare profunda pentru a rafina sunetul pentru a se potrivi perfect stilului personal si cu pedalele preferate. Setati tonul stack al canalului la tipurile americane sau britanice, modelati tonul general cu un EQ puternic al canalului si chiar ajustati raspunsul la interpretare prin ajustarea functiilor bias, sag si multe altele. Comutatorul Tone poate fi alocat la doua tipuri diferite, iar comutatorul Boost poate fi setat pentru caractere diferite sau chiar poate fi atribuit unui compresor. De asemenea, este disponibil un EQ de sistem larg, care va permite sa definiti echilibrul tonului intregului amplificator. si cu 99 de setari diferite de utilizatori disponibile, puteti personaliza sunetul lui Nextone pentru fiecare concert pe care il aveti.




Efecte Incorporate si Loop de Efecte Comutabil

Cu ajutorul efectelor sale de delay, reverb si tremolo incorporate, Nextone aduce si mai multa versatilitate si comoditate pentru chitaristi in concert. Folosind editorul Nextone, sectiunea de delay in modul personalizat poate fi atribuita in mod liber tipurilor de delay analogice, tape sau SDE-3000 sau de efect tremolo, in timp ce reverbul poate fi atribuit tipurilor plate, spring sau hall. In plus, fiecare tip de efect ofera un set profund de parametri pentru a modela tonul perfect. Amplificatorul include, de asemenea, un loop pentru integrarea propriilor efecte, cu operare in serie/paralel, pozitia de loop si mai multe, selectabile prin editorul Nextone.






Caracteristici Practice pentru Interpretare si Inregistrare

Conectandu-se cu doar un singur cablu, controllerul de picior GA-FC optional ofera un centru de comanda pentru selectarea canalelor, Tone, Boost, efecte, volum pedala si multe altele. Daca doriti sa calatoriti chiar mai usor, pot fi utilizate pana la trei comutatoare de picior din seria FS pentru a controla diverse functii. Exista, de asemenea, o linie pentru trimiterea unui semnal direct la un PA, plus o iesire de casti/inregistrare pentru exersare silentioasa si sesiuni de tracking. Folosind editorul Nextone, caracterul sunetului direct poate fi setat la una din cele trei setari Air Feel pentru o gama de tonuri de microfon de cabinet.
Sunt incluse si mufele difuzoarelor externe, cu suport pentru conectarea a doua cabinete de16-ohm 4x12 pentru tonuri si mai mari. In plus fata de comunicarea cu editorul Nextone, mufa USB a amplificatorului functioneaza ca o interfata de inregistrare directa pentru software-ul DAW preferat. Sunt suportate canale multiple, permitandu-va sa inregistrati atat o iesire emulatie de cabinet, cat si un sunet direct dry pentru a-l re-amplifica mai tarziu prin Nextone.




Date tehnice:


SPECIFICATIONSRated Power Output40 WNominal Input LevelINPUT: -10 dBu (1 M ohm)
RETURN IN: -10 dBu (100 k ohm)Speaker30 cm (12 inches) x 1ControlsCH SELECT button
BOOST button
TONE button

[CLEAN]
VOLUME knob

[LEAD]
GAIN Knob
VOLUME knob

[EQUALIZER]
BASS knob
MIDDLE knob
TREBLE knob

[EFFECT]
DELAY button
TAP button
DELAY knob
REVERB knob

PRESENCE knob
MASTER knob
POWER AMP SELECT switch (6V6, 6L6, EL84, EL34)
POWER CONTROL switch (STANDBY, 0.5 W, HALF, MAX)
POWER switchIndicatorsCLEAN
LEAD
CUSTOM MODE
BOOST
TONE
DELAY
TAPConnectorsINPUT jack: 1/4-inch phone type
REC OUT/PHONES jack: Stereo 1/4-inch phone type
SEND jack: 1/4-inch phone type
RETURN jack: 1/4-inch phone type
LINE OUT jack: 1/4-inch phone type
SPEAKER OUT 16 ohms A jack: 1/4-inch phone type
SPEAKER OUT 16 ohms B jack: 1/4-inch phone type
SPEAKER OUT 8 ohms jack: 1/4-inch phone type
CH SELECT/BOOST jack: 1/4-inch TRS phone type
DELAY/GA-FC jack: 1/4-inch TRS phone type
USB port: USB B type
AC IN jackPower Consumption37 WAccessoriesOwner\' s manual
Power cord
GA-FC stickerOptions (sold separately)Footswitch: BOSS FS-5L, BOSS FS-6, BOSS FS-7
Expression pedal: Roland EV-5, BOSS FV-500L, BOSS FV-500H
GA FOOT CONTROLLER (GA-FC)
Amplifier Stand: BAS-1SIZE AND WEIGHTWidth492 mm
19-3/8 inchesDepth248 mm
9-13/16 inchesHeight427 mm
16-13/16 inchesWeight13.4 kg
29 lbs 9 oz
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
930 263 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Echipamente audio & lumini profesionale - Echipamente DJ - Reprezentant KV2 Audio

PRODUSE ASEMANATOARE CU NEXTONE STAGE AMPLIFICATOR CHITARA

JC-22 Jazz Chorus Amplificator chitaraJC-22 Jazz Chorus Amplificator chitara
JC-22 Jazz Chorus Amplificator chitara
SUNET LEGENDAR ACASA LA DUMNEAVOASTRA JC-22 Jazz Chorus va ofera sunetul JC Clean clasic al Roland si efectul ...
RON 2293.1
Amplificator de chitara KTN-MINI EXPAmplificator de chitara KTN-MINI EXP
Amplificator de chitara KTN-MINI EXP
Combo Chitara Electrica Boss Katana Mini TON AUTENTIC KATANA INTR-UN AMPLIFICATOR ULTRA COMPACT Amplificatoarele BOSS ...
RON 598.15
Boss RC-10R Rhythm Loop StationBoss RC-10R Rhythm Loop Station
Boss RC-10R Rhythm Loop Station
INTERPRETAtI LA VITEZA INSPIRAtIEI Combinand loop-urile bazate pe melodii si ritmuri organice intr-un pachet compact, ...
RON 1547.79
Pioneer DJM-V10-LF Mixer profesional cu 6 canale, stil creativ, cu fadere lungi, pentru DJPioneer DJM-V10-LF Mixer profesional cu 6 canale, stil creativ, cu fadere lungi, pentru DJ
Pioneer DJM-V10-LF Mixer profesional cu ...
Prelucrati-va sunetul cu maiestrie Pioneer DJM-V10-LF este prevazut cu fadere noi de canal mai lungi, cu curbe ...
RON 17997.81
Powersoft X8- Amplificator 8 canale DSP+ETHPowersoft X8- Amplificator 8 canale DSP+ETH
Powersoft X8- Amplificator 8 canale DSP+...
Powersoft X8 inoveaza si evolueaza conceptul de platforma de amplificare prin integrarea unui amplificator ...
RON 69290.59
PSSO Amp Set MK2 for Line-Array SPSSO Amp Set MK2 for Line-Array S
PSSO Amp Set MK2 for Line-Array S
10451684 Amplificator PSSO DDA-1700 Amplificatoare stereo PA cu putere de pana la 3.5kW Amplificatoarele stereo PA din ...
RON 13991.37
AUDAC SMQ750 Amplificator putere WaveDynamics™ cu 4 canale x 750WAUDAC SMQ750 Amplificator putere WaveDynamics™ cu 4 canale x 750W
AUDAC SMQ750 Amplificator putere WaveDyn...
Seria SMQ este formata din amplificatoare de putere cu patru canale care ofera un nou standard pentru amplificarea audio ...
PSSO Amp Set MK2 for Line-Array MPSSO Amp Set MK2 for Line-Array M
PSSO Amp Set MK2 for Line-Array M
10451685 PSSO DDA-2500 Amplificator Amplificatoare stereo PA cu putere de pana la 3.5kW Amplificatoarele stereo PA din ...
RON 18916.34
AUDAC SMA350 - Amplificator audio digital WaveDynamics™ cu 2 canale x 350WAUDAC SMA350 - Amplificator audio digital WaveDynamics™ cu 2 canale x 350W
AUDAC SMA350 - Amplificator audio digita...
Seria SMA este formata din amplificatoare de putere cu doua canale (stereo) care ofera un nou standard pentru ...

NEXTONE STAGE AMPLIFICATOR CHITARA ESTE LISTAT IN: