Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Pioneer DDJ-REV7 Consola cu 2 canale in stil scratching/ Serato DJ Pro (negru)

Pioneer DDJ-REV7 Consola cu 2 canale in stil scratching/ Serato DJ Pro (negru)

Tip produs: echipamente audio | echipamente dj | echipamente audio constanta
Producator: Pioneer DJ
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Pioneer DDJ-REV7 Consola cu 2 canale in stil scratching/ Serato DJ Pro (negru)


Pioneer DDJ-REV7 este un model construit pentru a va ajuta sa profitati la maximum de software-ul de performanta Serato DJ Pro si se mandreste cu un design complet nou, care include joguri mari, motorizate, cu Afisaj pe jog, pentru a crea o conexiune tactila intre dvs. si muzica dvs. Dispunerea acestei unitati cu 2 canale rivalizeaza cu o configuratie profesionala de mixer DJM-S + platan PLX si include caracteristici specializate pentru format deschis si pentru DJ-ii care utilizeaza scratchingul.






JOG motorizat, complet nou, din VINIL

In centrul fiecarui deck de pe modelul DDJ-REV7 se afla noul jog motorizat de 7 inchi, care dispune de aceeasi stabilitate de rotatie ca un platan de 12 inchi si este construit pentru a va simti ca si cum ati reda discuri adevarate.














JOG din VINIL: Personalizati senzatia

Placa superioara acrilica este finisata cu o textura asemanatoare cu vinilul, pentru o prindere fara efort cu degetele, iar dvs. puteti alege intre setari de cuplu scazut si ridicat si puteti folosi cele doua file de alunecare incluse in interiorul fiecarui deck pentru a gasi valoarea preferata de frecare. Comutati intre o viteza de rotatie de 33⅓ si una de 45 rpm ori de cate ori doriti si folositi setarea Stop Time pentru a regla cat timp dureaza pana cand muzica se termina atunci cand apasati pauza. Puteti face ca aceasta sa se opreasca imediat sau sa incetineasca treptat, ca si cum ati fi oprit alimentarea unui deck analogic.























Afisaj pe jog: Urmariti informatiile esentiale

In centrul fiecarui jog, un ecran LCD de 3,5 inchi va pastreaza informatiile importante la indemana, astfel incat este cu mult mai putin necesar sa treceti cu privirea de la deckuri la laptop si invers. Datorita unui unghi omnidirectional de vizualizare, puteti vedea ceea ce este afisat din orice unghi si puteti dezactiva oricand doriti markerul digital care indica pozitia de redare. De asemenea, puteti marca fiecare jog cu autocolantele incluse, daca preferati aceasta metoda in locul markerului digital.














Modul forma de unda

Vedeti forma de unda generala a piesei de pe acel deck, plus formele de unda detaliate ale pieselor de pe ambele deckuri, unul langa altul, pentru a va ajuta sa efectuati ajustari rapide si intuitive. De asemenea, veti avea sub observatie BPM, viteza de redare (tempo), timpul ramas sau scurs, markerul digital pentru punctul de redare (pe care il puteti dezactiva) si numarul de batai din bucla atunci cand se reda una.















Modul Virtual Deck






Vizualizati deckul virtual al Serato DJ Pro si numarul de batai pana la urmatorul Hot Cue point.














Afisare grafica

Afisati grafica pentru piesa care este in curs de redare.














Afisarea siglei de DJ

Afisati-va sigla proprie sau imaginea preferata pe fiecare deck dupa ce ati folosit Instrumentul de transfer de imagini pentru PC/Mac pentru a o incarca pe DDJ-REV7.























































Scratching instantaneu: Lansati rapid sample-uri cu ajutorul butoanelor dedicate

Modelul DDJ-REV7 dispune de 4 sample-uri originale de scratching pe care le puteti declansa prin apasarea butoanelor hardware corespunzatoare. Deoarece sunetele sunt incorporate, le puteti declansa in orice moment - chiar si in cazul in care controlerul nu este conectat la laptop. Daca doriti sa va folositi propriile sample-uri in set, puteti incarca instantaneu sample-uri de scratching din 4 banci pe care le-ati alocat in Serato DJ Pro cu ajutorul caracteristicii Scratch Bank.











MAGVEL FADER PRO: Efectuati scratching in mod liber









Efectuati scratching cu stil si cu incredere atunci cand folositi MAGVEL FADER PRO. Pe langa faptul ca este foarte robust, este personalizabil cu diverse setari, pentru a va ajuta sa gasiti senzatia potrivita pentru dvs.





















22 de Beat FX incorporate, inclusiv 3 adaugiri noi: Schimbati in mod dinamic sunetul







Adaugati dramatism tranzitiilor intre piese cu cele 3 Beat FX complet noi. In total, exista 22 de Beat FX pe care le puteti declansa cu ajutorul comenzilor dedicate (Noile Beat FX: Duck Down, Fill Out si Helix Out).


De asemenea, puteti trage in jos manetele de efecte si tineti-le apasate, pentru a aplica efecte din Serato DJ Pro in rafale scurte sau impingeti-le in sus, pentru a bloca efectele si pentru a va elibera mainile pentru scratching sau pentru navigarea printre piese.






Descoperiti mai multe


22 de Beat FX incorporate, inclusiv 3 adaugiri noi









































Design portabil si sofisticat: Duceti-va performantele oriunde

Modelul DDJ-REV7 este solid si robust, dar totusi suficient de usor pentru a fi apucat de manerele de pe sasiu si transportat la urmatorul dvs. concert. Finisajul contrastant mat si foarte subtire in diferite sectiuni ale placii superioare din aluminiu creeaza distinctie intre deck si sectiunile mixerului, astfel incat dispunerea arata ca o configuratie traditionala de 2 x platane + mixer, in timp ce afisajele de pe jog imita eticheta din centrul unui disc de vinil.


















Silent Cue

Activati Silent Cue si evitati sunetul muzicii care se accelereaza in momentul in care platanul incepe sa se roteasca. Pur si simplu alegeti un Hot Cue, apoi apasati redare de pe deck, iar aceasta va suna la fel ca atunci cand apasati un cue point de pe un player pentru DJ.












Smooth Echo

Atribuiti efectul Smooth Echo la alegerea dvs. dintr-o selectie de controale, de ex. un fader sau un pad. Apoi, atunci cand activati Smooth Echo cu butonul dedicat, ecoul va fi declansat imediat ce miscati controlul relevant.












Compatibilitate Plug and Play cu Serato DJ Pro

De indata ce ati descarcat Serato DJ Pro pe PC/Mac, puteti conecta pur si simplu DDJ-REV7 prin intermediul cablului USB furnizat si puteti incepe sa efectuati activitati de DJ. Bucurati-va de controlul tactil al diverselor caracteristici si efecte din software, prin manipularea butoanelor, a butoanelor rotative, a faderelor si a jogurilor de pe controler.












Pitch \'n Time DJ

Este inclus un voucher pentru Pachetul de extindere Pitch \'n Time pentru DJ de la Serato, care permite schimbarea si sincronizarea tastelor cu o calitate audio perfecta.












Design audio avansat: Bucurati-va de sunet audio de inalta calitate

Cu un convertor digital-analogic de la ESS Technologies si cu imbunatatiri aduse designului audio, modelul DDJ-REV7 atinge cea mai inalta calitate a sunetului dintre toate controlerele Pioneer DJ. Chiar si zgomotul nedorit care este creat in mod obisnuit de sursele de alimentare de la bord a fost redus, pentru o experienta audio mai pura.












Manager de actualizare firmware

Veti fi notificat in mod automat cand devin disponibile actualizarile firmware. Puteti descarca Managerul de actualizare firmware aici.




















































Date tehnice:











Software compatibil pentru DJ

Serato DJ Pro



Control DVS

Serato DVS (Achitat upgrade)



Cerinte de sistem software


Vizitati serato.com pentru specificatiile sale.






ce se afla in cutie



DDJ-REV7
Adaptor CA
Cablu de alimentare
Cablu USB
Garantie (pentru unele regiuni)
Ghid de pornire rapida
Precautii de utilizare
Voucher pentru Serato DJ Pro Expansion Pack (Serato Pitch \'n Time DJ)
Autocolant de marcare









Specificatii





Gama de frecvente

20 - 20000 Hz



Latime

732 mm



Inaltime

82,4 mm



Adancime

382,2 mm



Greutate

10,7 kg



Placa de sunet

24 de biti/48 kHz



Raport semnal-zgomot



110 dB (USB)
95 dB (LINE)
84 dB (PHONO)





Distorsiune



< 0,003 % (USB)
< 0,005 % (LINIE)
< 0.017 % (PHONO)





Power Consumption

DC 24 V, 1 000 mA






Control performanta





Canale

2



Control deck

2



Buton rotativ Trim

da



Jog Wheel

175 mm (Top plate)
207 mm (Platter)



Color on jog display

da



Efect Beat



Echo/ Time Sweep Echo/ Ducking Echo/ Echo Out/ Fill Out/ Spiral/ Helix/ Helix Out/ Intarziere bucket-brigade/ Reverberatie// One-shot Spin/ One-shot Brake/ Duck Down/ Flanger/ Phaser/ Filtru HP/ Filtru LP/ Trans/ Rola/ Fader Synth Sine/ Fader Synth Saw/ Fader Synth Square





Efect Sound Color



Filtru/ Noise/ Zgomot/ Dub Echo/ Wide Filter





Sampler

8slot x 4bank



Hot Cues

8



Pad Modes



Hot Cue/ Roll/ Saved Loop/ Sampler/ Pitch Play/ Slicer Loop/ Saved Flip/ Scratch Bank





Manual Loop

da



Auto Loop/Auto Beat Loop

da



Mod Slip

da



Functie Talkover

da



Izolator egalizator

da






Fader





Crossfader Feeling Adjust

da



Ajustare fader CrossCurve

da






Terminale





Intrari



2 FONO/LINIE (RCA)
2 MIC (XLR si mufa TRS de 1/4 inch, mufa TRS de 1/4 inch)
1 AUX (RCA)





Iesiri stereo



2 MASTER (XLR, RCA)
1 CABINA (mufa TRS de 1/4 inch)
2 TELEFOANE (mufa stereo de 1/4 inchi, mini-mufa stereo de 3,5 mm)





USB

2 porturi B USB





PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
930 263 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Echipamente audio & lumini profesionale - Echipamente DJ - Reprezentant KV2 Audio

PRODUSE ASEMANATOARE CU PIONEER DDJ-REV7 CONSOLA CU 2 CANALE IN STIL SCRATCHING/ SERATO DJ PRO (NEGRU)

Pioneer DDJ-REV1 - Consola cu 2 canale in stil scratching pentru DJ / Serato DJ Lite (negru)Pioneer DDJ-REV1 - Consola cu 2 canale in stil scratching pentru DJ / Serato DJ Lite (negru)
Pioneer DDJ-REV1 - Consola cu 2 canale i...
Pioneer DDJ-REV1 se potriveste perfect cu software-ul gratuit Serato DJ Lite, avand o dispunere complet noua in ...
RON 1546.63
Pioneer DDJ-1000SRT Consola profesionala pentru DJ cu 4 canale pentru Serato DJ ProPioneer DDJ-1000SRT Consola profesionala pentru DJ cu 4 canale pentru Serato DJ Pro
Pioneer DDJ-1000SRT Consola profesionala...
Asteptarea a luat sfarsit Versiunea compatibila Serato a DDJ-1000 este aici – indeplineste DDJ-1000SRT. ...
RON 8249
Pioneer DDJ-SR2 Consola cu 2 canale pentru DJ/ Serato DJ ProPioneer DDJ-SR2 Consola cu 2 canale pentru DJ/ Serato DJ Pro
Pioneer DDJ-SR2 Consola cu 2 canale pent...
Control armonic DDJ-SR2 are controale cheie dedicate pentru Serato DJ Pro, permitandu-va sa controlati functiile ...
RON 4146.62
Pioneer DDJ-XP2 Controler DJ pentru Rekordbox si Serato DJ ProPioneer DDJ-XP2 Controler DJ pentru Rekordbox si Serato DJ Pro
Pioneer DDJ-XP2 Controler DJ pentru Reko...
Pioneer DDJ-XP2 este un controller cu 32 de paduri RGB ce isi pot schimba functiile cu ajutorul celor 4 ...
RON 1846.62
Pioneer DDJ-FLX10 - Consola DJ cu 4 canale/ compatibilitate Software rekordbox si Serato DJ ProPioneer DDJ-FLX10 - Consola DJ cu 4 canale/ compatibilitate Software rekordbox si Serato DJ Pro
Pioneer DDJ-FLX10 - Consola DJ cu 4 cana...
Modelul Pioneer DJ DDJ-FLX10 este un controler de performanta cu 4 canale pentru DJ, compatibila cu software-urile ...
RON 8246.62
Pioneer DJM-S9 Mixer cu 2 canale pentru DJ, stil scratching/ Serato DJ Pro/ rekordboxPioneer DJM-S9 Mixer cu 2 canale pentru DJ, stil scratching/ Serato DJ Pro/ rekordbox
Pioneer DJM-S9 Mixer cu 2 canale pentru ...
Vocatie si cale Faceti cunostinta cu DJM-S9, prima noastra consola de mixare cu doua canale pentru scratching Serato DJ ...
RON 8596.62
Pioneer DJM-S11- Mixer stil scratching cu 2 canale pentru DJ, cu ecran tactil pentru Serato DJ Pro/rekordboxPioneer DJM-S11- Mixer stil scratching cu 2 canale pentru DJ, cu ecran tactil pentru Serato DJ Pro/rekordbox
Pioneer DJM-S11- Mixer stil scratching c...
Treceti la varianta 11 Ridicati stacheta cu DJM-S11. Acest nou mixer profesional pentru competitii cu 2 canale, cu ...
RON 10747.81
Pioneer DDJ-FLX6-GT Consola cu 4 canale pentru DJ (Graphite)Pioneer DDJ-FLX6-GT Consola cu 4 canale pentru DJ (Graphite)
Pioneer DDJ-FLX6-GT Consola cu 4 canale ...
Noul model Pioneer DDJ-FLX6-GT introduce un nou aspect si o noua senzatie pentru rotile de jog de dimensiuni mari, care ...
RON 3246.62
Pioneer DJM-S7 - Mixer de performanta, cu 2 canale stil scratching, pentru DJ (Negru)Pioneer DJM-S7 - Mixer de performanta, cu 2 canale stil scratching, pentru DJ (Negru)
Pioneer DJM-S7 - Mixer de performanta, c...
TURNTABLI7M Acest nou mixer cu 2 canale pentru intreceri mixer va ofera libertatea de a va personaliza configuratia si ...
RON 8247.8

PIONEER DDJ-REV7 CONSOLA CU 2 CANALE IN STIL SCRATCHING/ SERATO DJ PRO (NEGRU) ESTE LISTAT IN: