Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Receiver AV 7.2 Denon AVR-X2700H

Receiver AV 7.2 Denon AVR-X2700H

Tip produs: echipamente audio | echipamente dj | echipamente audio constanta
Producator: Denon
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Receiver AV 7.2 Denon AVR-X2700H

Imbunatatiti-va home theater-ul cu Denon AVR-X2700H. Cu 150 W pe canal, acest receptor AV Denon cu performante ajustate ofera o experienta audio 3D cu adevarat captivanta prin Dolby Atmos sau DTS:X. Chiar daca nu aveti difuzoare de tavan dedicate, tehnologia de virtualizare a inaltimii Dolby Atmos si DTS Virtual:X va vor imbunatati serile de film ca niciodata. AVR-X2700H suporta cele mai recente tehnologii video HDMI, cum ar fi 8K/60Hz si 4K/120Hz pass-through, Dolby Vision, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR, HLG, precum si upscaling 8K si suport HDCP 2.3 pe toate intrarile HDMI (6 intrari/2 iesiri).


Transmiteti in flux servicii muzicale populare precum Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music HD, TIDAL si multe altele, fara fir, prin Bluetooth, Apple AirPlay 2 si Wi-Fi cu HEOS Built-in. Bucurati-va de colectia dvs. de MP3 si chiar de formatele audio Hi-Res (fisiere WAV, FLAC, ALAC si DSD 2,8/5,6 MHz) prin USB sau retea. Denon AVR-X2700H functioneaza cu Amazon Alexa, Google Assistant si Apple Siri pentru un control vocal fara efort.


Ghidandu-va vizual prin fiecare etapa a procesului de configurare, asistentul premiat Denon Setup Assistant va asigura ca veti obtine o configurare corecta de prima data. Fiecare home theater este diferit - de aceea Denon foloseste tehnologia premium de calibrare a camerei de la Audyssey, care masoara si optimizeaza automat receptorul AV pentru a oferi o experienta audio 3D cu adevarat captivanta, personalizata in functie de mediul dvs. unic de ascultare.


Amplificator discret de inalta performanta cu 7 canale: Ofera performante maxime si 150 W pe canal pentru a oferi experienta sonora clasica si dinamica Denon.


Suport complet pentru 8K/60Hz si 4K: Cu cel mai recent suport HDMI, bucurati-va de video de calitate 8K de la dispozitivele sursa 8K. O intrare 8K si doua iesiri permit trecerea 8K/60Hz si 4K. Scalarea ascendenta 8K este disponibila pe toate cele 6 intrari HDMI.


Cel mai recent suport HDMI: Cu 6 intrari HDMI avansate si 2 iesiri HDMI cu suport complet HDCP 2.3, conectati-va la 6 dispozitive media si iesiti pe 2 ecrane.


Bucurati-va de formatele audio 3D preferate: Bucurati-va de sunet 3D captivant cu Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization, DTS:X si DTS Virtual:X.


Date tehnice:



Suport HDMI pentru canalul de retur audio imbunatatit (eARC): Prin intermediul iesirii HDMI principale, conectati televizorul cu suport HDMI eARC pentru a permite formate audio necomprimate si bazate pe obiecte, precum Dolby Atmos si DTS:X, direct de la aplicatia smart TV la receptorul AV.
Cea mai recenta compatibilitate video: Cea mai recenta compatibilitate cu cele mai recente formate HDR, inclusiv HDR10, HDR10+ (Nou in 2020), HLG, Dolby Vision, precum si Dynamic HDR (Nou in 2020), pentru a oferi cea mai buna calitate a imaginii in ceea ce priveste luminozitatea, claritatea si contrastul.
Urmatoarea generatie de imersiune cinematografica: Cu 8K/60Hz pass-through si upscaling, Dynamic HDR si Quick Media Switching (QMS), bucurati-va de o imagine clara si neteda la cea mai inalta calitate disponibila.
Cele mai noi experiente de gaming: Cu 4K pass-through, Variable Refresh Rate (VRR), Auto Low Latency Mode (ALLM) si Quick Frame Transport (QFT), bucurati-va de experienta de joc cu imagini uimitoare, precum si de intarzieri si latente reduse.
Functioneaza cu serviciile tale preferate de voce: Foloseste-ti vocea pentru a controla AVR-X2700H si serviciile de muzica wireless in mod hands-free cu Amazon Alexa, Google Assistant si Apple Siri.
Streaming wireless de la cele mai populare servicii de muzica: Bucurati-va de toate serviciile muzicale preferate, cum ar fi Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music HD, TIDAL, Deezer si multe altele. AVR-X2700H va permite, de asemenea, sa va bucurati de muzica prin AirPlay 2, permitandu-va sa transmiteti piesele preferate de pe Apple Music.
Certificat Roon Tested: Obtineti mai mult din biblioteca dvs. muzicala digitala cu informatii de cautare si navigare despre artistii si melodiile dvs. preferate. Gasiti versuri, date de concert, fotografii, biografii, recenzii si multe altele. Este necesara o abonare.
Intrare phono: Cu intrarea phono inclusa, AVR-X2700H va permite sa va conectati placa turnanta si sa redati discurile de vinil preferate. Bucurati-va de colectia dvs. cu o calitate si un sunet exceptionale.
Iesiri duble pentru subwoofer: Netezeste frecventele joase pentru o mai buna dispersie a basului.
HEOS Tehnologie incorporata de streaming de muzica multi-room wireless HEOS: Ascultati din orice incapere pentru o experienta audio conectata, la nivelul intregii case. AVR-X2700H functioneaza, de asemenea, cu difuzoarele Denon Home recent introduse, pentru a va permite sa va bucurati de o experienta audio pentru intreaga casa.
Streaming audio de inalta rezolutie pentru entuziastii Hi-Fi: Bucurati-va de redarea fisierelor preferate la calitate Hi-Res cu suport FLAC, ALAC si WAV, precum si DSD 2,8/5,6 MHz.
Sunet audio pentru toate zonele TV: Reda sunetul audio de la televizor intr-o alta zona pentru emisiunile tale preferate fara a pierde sunetul surround complet discret din zona principala.
Bluetooth incorporat si Wi-Fi cu suport pentru banda dubla de 2,4 GHz/5 GHz: Conectivitate de retea wireless solida chiar si in medii aglomerate.
Transmitator audio Bluetooth: Bucurati-va de sunetul dvs. preferat prin castile Bluetooth tarziu in noapte sau cu membrul familiei care are probleme de auz. Aceasta functie accepta redarea numai prin Bluetooth, precum si redarea simultana cu difuzoarele conectate.
Asistentul de configurare Denon premiat si interfata grafica cu utilizatorul: Experienta de configurare usoara si intuitiva din fabrica.
Software de calibrare Audyssey MultEQ XT: Ofera egalizarea suprema pentru mediul dvs. unic de ascultare.
Conectivitate Smart TV: Controlati Denon AVR-X2700H cu telecomanda televizorului dvs. prin HDMI CEC.
Pregatit pentru instalare personalizata: Denon AVR-X2700H dispune de capacitati de control extern si de control IP pentru o personalizare usoara si compatibilitate cu solutii de integrare de la terti.
Sunet uimitor construit pe baza a 110 ani de inovatie: Denon este compania audio definitorie din Japonia. Infiintata in 1910, noi facem posibile momentele care conteaza prin urmarirea neobosita a calitatii, inovatiei si performantei audio.


dimensiuni produs: 434 x 330 x 167 mm
greutate neta: 9.50 kg
cantitate minima: 1

PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
930 263 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Echipamente audio & lumini profesionale - Echipamente DJ - Reprezentant KV2 Audio

PRODUSE ASEMANATOARE CU RECEIVER AV 7.2 DENON AVR-X2700H

Sistem Denon Home soundbar 550 + SubwooferSistem Denon Home soundbar 550 + Subwoofer
Sistem Denon Home soundbar 550 + Subwoof...
DENON HOME SOUND BAR 550 Soundbar cu Dolby Atmos si HEOS incorporat Ca orice Denon, Denon Home Sound Bar 550 este ...
RON 5697.99
Sistem home cinema Denon cu soundbar 550 Subwoofer + Home 150 x2Sistem home cinema Denon cu soundbar 550 Subwoofer + Home 150 x2
Sistem home cinema Denon cu soundbar 550...
Soundbar cu Dolby Atmos si HEOS incorporat Ca orice Denon, Denon Home Sound Bar 550 este construit pentru a oferi cea ...
RON 8295.99
Sistem Denon home soundbar 550 + Home 150 x2Sistem Denon home soundbar 550 + Home 150 x2
Sistem Denon home soundbar 550 + Home 15...
DENON HOME SOUND BAR 550 Ca orice Denon, Denon Home Sound Bar 550 este construit pentru a oferi cea mai buna ...
RON 5796.99
Denon Home Sound Bar 550 cu Dolby Atmos si  HeosDenon Home Sound Bar 550 cu Dolby Atmos si  Heos
Denon Home Sound Bar 550 cu Dolby Atmos ...
Soundbar cu Dolby Atmos si HEOS incorporat Ca orice Denon, Denon Home Sound Bar 550 este construit pentru a oferi cea ...
RON 3198.99
Receiver AV 7.2 HD DENON AVR-X1700H DABReceiver AV 7.2 HD DENON AVR-X1700H DAB
Receiver AV 7.2 HD DENON AVR-X1700H DAB
Upgrade your home theater with the Denon AVR-X1700H DAB. With 80W per channel (8 ohms, 20Hz-20kHz, THD: 0.08%, 2 ch. ...
RON 4098.99
Sistem Denon Home 350 + SubwooferSistem Denon Home 350 + Subwoofer
Sistem Denon Home 350 + Subwoofer
DENON HOME 350 Boxa Multiroom Seria Denon Home va umple casa cu un sunet wireless superb. Puternicul Denon Home 350, ...
RON 9497
DENON Home SubwooferDENON Home Subwoofer
DENON Home Subwoofer
Subwoofer Subwooferul Denon Home se conecteaza cu usurinta prin Wi-Fi la un soundbar Denon Home sau la orice difuzor ...
RON 2499
Boxa Multiroom Denon Home 150Boxa Multiroom Denon Home 150
Boxa Multiroom Denon Home 150
Boxa Multiroom Seria Denon Home va umple casa cu un sunet wireless superb. Modelul compact Denon Home 150 reda toata ...
RON 1298.99
Boxa Multiroom Denon Home 350 x 2Boxa Multiroom Denon Home 350 x 2
Boxa Multiroom Denon Home 350 x 2
DENON HOME 350 Boxa Multiroom Seria Denon Home va umple casa cu un sunet wireless superb. Puternicul Denon Home 350, ...
RON 6998

RECEIVER AV 7.2 DENON AVR-X2700H ESTE LISTAT IN: