Inscrie firma »
Implementarea unui sistem de management al calitatii conform cu ISO 9001 : 2000


ISO 9001:2000 este standardul in raport cu care se confirma existenta unui sistem de management al calitatii.

Standardul ISO 9001:2000 cuprinde cerinte referitoare la diverse procese desfasurate in cadrul organizatiei (cum ar fi procesele de: proiectare, marketing, productie, furnizarea de servicii, desfacere, aprovizionare, tratarea neconformitatilor etc.).

In urma analizei modului cum fiecare cerinta a standardului ISO 9001:2000 poate sa fie respectata de organizatie, se stabilesc o serie de reguli/norme de buna practica. Unele dintre norme/reguli se documenteaza, formand asa numita "documentatie a sistemului de management al calitatii" - Manualul calitatii, procedurile calitatii, fise de post, instructiuni specifice etc.).

De asemenea, prin aplicarea regulilor/normelor stabilite in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001 apar dovezi de buna practica - dovezi care pot fi sub forma unor inscrisuri (dovezi scrise) sau sunt vizibile direct in spatiile unde se produc (dovezi la fata locului).

Existenta unui sistem de management al calitatii este confirmata prin existenta "documentatiei sistemului de management al calitatii" si prin furnizarea de suficiente dovezi ca normele/regulile stabilite conform ISO 9001 sunt aplicate corespunzator.



Existenta sistemului de management al calitatii poate avea implicatii pozitive asupra tuturor componentelor sistemului de management (informational, organizatoric, decizional, uman si metodologic - managerial) in conditiile in care structura de management a organizatiei este direct implicata in acest demers si exista o coordonare calificata a proiectului - in special prin participarea de experti in management general si in managementul calitatii.

"Certificarea ISO 9001" reprezinta o confirmare ca sistemul de management configurat in organizatie este conform cu standardul ISO 90001. "Certificarea ISO 9001" reprezinta, de fapt, o confirmare a competentei managementului de a realiza produse/ furniza servicii care aduc satisfactii directe sau/si indirecte tuturor celor interesati de organizatie.

Suntem onorati sa raspundem oricarei solicitari din partea dvs. referitoare la implementarea unui sistem de management al calitatii competitiv, conform ISO 9001, care sa va aduce reale satisfactii.

Prin colaborarea noastra (de configuare a sistemului de management al calitatii conform ISO 9001) beneficiati de:

  • Bucuria de a rezolva problemele legate de organizarea muncii si responsabilizarea personalului;
  • Siguranta obtinerii "Certificatului ISO 9001";
  • Prestigiul de a depasi concurenta care nu este certificata;
  • Statutul de a fi certificat intr-un timp cat mai convenabil pentru dvs.;
  • Placerea de a lucra cu o echipa profesionista.

O particularitate a consultantei oferite de echipa Premier Management este abordarea implementarii sistemului din perspectiva managementului general, urmarind principiile managementului competitiv.

Principalul motiv pentru care beneficiarii apeleaza la serviciile noastre il reprezinta dorinta acestora de a creste gradul de control a activitatii generale a companiei (o mai eficienta si eficace planificare, organizare, coordonare, control si evaluare a diverselor procese din companie). De asemenea, un important obiectiv urmarit este si "Certificarea ISO 9001", aceasta fiind o consecinta fireasca a managementului competitiv aplicat in organizatie.

Premier Management s.r.l. va garanteaza obtinerea "Certificatului ISO 9001" (ISO 14001/ HACCP/ OHSAS 18001) indiferent de organismul de certificare ales (SRAC, SGS, LLoyd's Register Quality Assurance, DNV, DQS, TUV CERT, Moody International, BVQI etc. ). Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la tel. 021-323.76.79, 021-327.27.22 sau mob. 0722.530.872 (Gabriela LOGHIN).


22.02.2005
Copyright © Premier Management s.r.l. All Rights Reserved

drd. ing. Octavian LOGHIN

s.c. PREMIER MANAGEMENT s.r.l. - Expertul tau in management , Partener ClubAfaceri.ro ISO 9001
www.premier-management.ro
tel./ fax 021- 327.27.22
tel. 021- 323.76.79
mob. 0723.511.678
e-mail: [email protected]

Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z