Inscrie firma »
R********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
LINOLEUM SI ACOPERITORI DIN PVC PENTRU PARDOSELI SI PERETI

LINOLEUM SI ACOPERITORI DIN PVC PENTRU PARDOSELI SI PERETI

 

Prezentare LINOLEUM SI ACOPERITORI DIN PVC PENTRU PARDOSELI SI PERETI

Ca distribuitor in Romania al firmei TARKETT, numarul unu mondial in producerea si comercializarea acoperitorilor din vinil, va oferim o noua conceptie in acoperirea pardoselilor si a peretilor. Nu numai o imbracaminte de pardoseala de prima clasa, dar si o solutie tehnica ce a revolutionat ingrijirea si intretinerea sa. Tinand cont de rezistenta si mentinerea frumusetii an de an si de faptul ca se curata cu mijloace simple, fara multa munca si cheltuiala, acoperitorile din vinil pentru pardoseala si pereti produse de TARKETT se dovedesc, pe termen lung, cele mai economice din lume.

PARDOSELI pentru TRAFIC INTENS

I.Calitatile MEGALIT, STONE, MONOLIT, EMINENT, GRANIT si OPTIMA sunt produse omogene in structura, ranforsate cu poliuretan printr-o tehnologie speciala

II.Calitatile PRIMO PLUS si SOMPLAN PLUS sunt produse omogene in structura avand suprafata tratata cu poliuretan.

III.Calitatatile STANDARD, SOMPLAN 150 si SOMPLAN 50 sunt produse calandrate omogene in structura. IV.Calitatile DALFLEX - dale calandrate omogene in structura, semiflexibile.

PARDOSELI pentru SCOPURI SPECIALE

1.Antistatice : calitatile TORO EL (conductiv), GRANIT AS (disipativ), SOMPLAN AS (disipativ), sunt produse omogene in structura si se monteaza cu sau fara adeziv antistatic cu legare la pamant cu banda de cupru.

2.Fonoabsorbante : GRANIT ACOUSTIFLOR

3.Antiderapante : EMINENT SAFE T clean si GRANIT MULTISAFE TAPETE din VINIL, SUPERLAVABIL, IMPERMEABIL 100% Pentru acoperirea peretilor atst in spatii umede ( grupuri sanitare, saune, dusuri si vestiare etc. ) cat si in zone uscate ( laboratoare, sali de operatie, industria farmaceutica, industria alimentara, etc. ) oferim tapetul de 0,92 mm grosime AQUARELLE si un produs nou, WALLGARD, cu certificat pentru camere curate, de 1.3 mm grosime, omogen, cu suprafata tratata cu poliuretan pentru o mai buna intretinere.

Pentru toate materialele prezentate mai sus imbinarile se sudeaza la cald asigurandu-se suprafete impermeabile, fara interstitii impiedicand aparitia mucegaiului, bacteriilor sau a degradarilor ce se produc in mod obisnuit cu alte tipuri de suprafete, mai ales in spatii umede. Livrate in dale sau role, intr-o gama coloristica si de design foarte larga si riguros gandita, materialele TARKETT pentru pardoseli si pereti ofera arhitectilor posibilitati practic nelimitate pentru a crea un ambient modern si atractiv.
PREZENTARE R**********************
MEMBRU
GRATUIT
R**********************
9 740 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Linoleum

PRODUSE ASEMANATOARE CU LINOLEUM SI ACOPERITORI DIN PVC PENTRU PARDOSELI SI PERETI

MOCHETAMOCHETA
MOCHETA
Conceputa de echipa Style de la Tarkett, colectia de dale TECSOM ofera o adevarata libertate de exprimare: libertatea de ...
TAPET FIBRA DE STICLATAPET FIBRA DE STICLA
TAPET FIBRA DE STICLA
Ca importator direct si distribuitor autorizat, va oferim peste 30 modele de tapet din fibra de sticla. Tapetul din ...
PARDOSELI MODULARE BERGO DIN POLIPROPILENPARDOSELI MODULARE BERGO DIN POLIPROPILEN
PARDOSELI MODULARE BERGO DIN POLIPROPILE...
Dalele BERGO reprezinta un sistem versatil de acoperitori din polipropilena pentru pardoseli avand avantaje ...
LINOLEUM SI ACOPERITORI DIN PVC PENTRU PARDOSELI SI PERETI - PRODUSE SIMILARE