Inscrie firma »
Publicitate indoor,outdoor Kaufland

Publicitate indoor,outdoor Kaufland

Tip produs: publicitate indoor | promovare indoor
Producator: SC teledata SRL
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Publicitate indoor,outdoor Kaufland

SC TELEDATA va ofera posibilitatea de a promova :imaginea, brandul, produsele, locatia punctelor de lucru si ofertele dumneavoastra prin difuzarea de spoturi publicitare pe video-display-uri cu diagonala de 106 cm amplasate in reteaua de magazine Kaufland Romania in zona caselor de marcat.
. Am ales ca durata unui spot publicitar sa fie de 15sec. intrucat am constatat ca aceasta este durata medie a reclamelor tv. deci clientii vor consuma un produs relativ cunoscut. Conceptul pe care vi-l propunem consta in difuzarea succesiva de spoturi publicitare ,simultan pe toate display-urile .
Calupul de spoturi publicitare(24- Promovam doar 24 de firme.) este difuzat intr-un ciclu al carui durata nu va depasi 6 minute in reteaua Kaufland ,acesta fiind timpul mediu de asteptare la casele de marcat.
Atat durata de 15 sec.a spotului publicitar cat si a calupului de 6 minute duc la o buna dinamica a display-urilor atragand atentia consumatorilor. locatii:
(Roman 1 locatie ,Piatra Neamt 2 locatii ,Suceava 1 locatie, Iasi 3 locatii total 7 locatii zona Moldova) spotul va fi difuzat pe 25 display-uri cu diagonala mare 106 ,cm ,insemnand aparitia spotului dumneavoastra de de 112.500 ori/luna (150 ori zilnic pe fiecare display ,odata la 6 minute datorita numarului mare de aparitii la un interval scurt de timp promovarea devine agresiva cu rezultate maxime ,clientului i se imprima in memorie numele produsului sau a firmei dumneavoastra ,aceste display-uri fiind montate in dreptul caselor de marcat la o inaltime de 2,20 m cu o inclinatie de 15 grade ,pe care ruleza un spot dinamic privirea clientului este atrasa involuntar. --(incepind cu data de 15-03-2009 operationali si in Bacau, Galati, Buzau,Focsani) Colaboraram cu firme de prestigiu: IZOTEC, ,CITI FINANCIAL, MANCETTA, ARTERA ,FARMEC-CLUJ, etc In speranta in care gasiti oferta noastra atractiva asteptam un contact din partea dv
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
3 181 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Publicitate - ATL., Indoor si Promotionale

PRODUSE ASEMANATOARE CU PUBLICITATE INDOOR,OUTDOOR KAUFLAND

PublicitatePublicitate
Publicitate
NOU RECLAMA TA VIDEO POATE FI DIFUZATA IN KAFLAND ! NOU RECLAMA TA VIDEO POATE FI VIZIONATA DE 4500 CLIENTI ...

PUBLICITATE INDOOR,OUTDOOR KAUFLAND ESTE LISTAT IN: