Sare bio de mare neiodata
Producator: Petras BioPrezentare Sare bio de mare neiodata
Sare de mare neiodata
Gramaj: 500g
Ingrediente: sare de mare
Origine: Grecia
Rulada fara gluten de biscuiti cu lamaie
Ingrediente pentru 8-10 bucati:
Pentru aluatul de biscuiti:
5 oua1 varf de sare120g de zahar1 plic de zahar vanilat50g amidon de cartofi50g amidon de porumb25g faina de malaiPentru umplutura:
250ml de smantana50g de zahar pudra2 lamai netratateCuptorul se preincalzeste la 180 de grade. Se pune hartie de copt intr-o tava.�
Pentru biscuiti, se separa ouale. Se bate bine albusul cu sarea. Intr-un castron, galbenusul se bate cu 100g zahar, pana se formeaza spuma. Intr-un alt castron se amesteca amidonul de cartofi, amidonul de porumb si faina de malai si se adauga peste galbenus. Se incorporeaza albusul. Amestecul se toarna in tava deja pregatita si se intinde. Aluatul se coace cca 15 minute pe gratarul din mijloc al cuptorului.
Pe un prosop de bucatarie se presara zaharul ramas si se asaza blatul de biscuiti. Hartia de copt se indeparteaza cu grija, biscuitul se ruleaza cu ajutorul prosopului si se lasa la racit.
Pentru umplutura, se rade coaja lamailor si se stoarce sucul. Se bate bine smantana si se amesteca cu zahar vanilat, coaja de lamaie si patru linguri de suc de lamaie. Se deruleaza blatul de biscuiti, se intinde crema de smantana si prajitura se ruleaza din nou. Inainte de servire, se lasa cel putin o ora la frigider.�
Tag-uri : sare bio, sare bio iodata, sare iodata, sare de mare, sare conventionala, sare bio de mare neiodata, Petras Bio, producator Petas Bio
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: