Inscrie firma »
Aparat ambalare in vid Laica VT3114

Aparat ambalare in vid Laica VT3114

Tip produs: bucatarie aparate de vidat alimente
Producator: Laica
 

Prezentare Aparat ambalare in vid Laica VT3114

Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare. Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului. In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.

Avantajele ambalarii alimentelor in vid:

- vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori

- economiseste spatiu in frigider

- ambalarea se poate face si pentru produsele fragile

Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid
Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC)- timp de conservare in conditii normale de depozitare / timp de conservare dupa ambalare in vid:

- carne - conditii normale: 4-5 luni; ambalate vid: 15-20 luni

- peste - conditii normale: 3-4 luni; ambalate vid: 12 luni

- legume - conditii normale: 10 luni; ambalate vid: 18-24 luni


Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) - timp de conservare in conditii normale de depozitare / timp de conservare dupa ambalare in vid:

- carne cruda - conditii normale: 2-3 zile; ambalate vid: 6-9 zile

- peste proaspat - conditii normale: 1-3 zile; ambalate vid: 4-5 zile

- vanat - conditii normale: 2 zile; ambalate vid: 6 zile

- salam feliat - conditii normale: 4-6 zile; ambalate vid: 22 zile

- salam - conditii normale: 7-14 zile; ambalate vid: 25-40 zile

- cascaval - conditii normale: 6-20 zile; ambalate vid: 25-60 zile

- legume - conditii normale: 1-4 zile; ambalate vid: 8-10 zile

- fructe - conditii normale: 5-8 zile; ambalate vid: 10-14 zile

- paste/Orez/Lasagna - conditii normale: 2-3 zile; ambalate vid: 6-9 zile

- carne gatita 3-4 zile - conditii normale: 10-15 zile

- dulciuri, deserturi - conditii normale: 5 zile; ambalate vid: 18-20 zile


Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) - timp de conservare in conditii normale de depozitare / timp de conservare dupa ambalare in vid:

- paine - conditii normale: 2 zile; ambalate vid: 6-8 zile

- biscuiti - conditii normale: 4-5 luni; ambalate vid: 12 luni

- paste/orez - conditii normale: 6 luni; ambalate vid: 12 luni

- faina - conditii normale: 4 luni; ambalate vid: 12 luni

- cafea - conditii normale: 3 luni; ambalate vid: 12 luni

- ceai - conditii normale: 5 luni; ambalate vid: 12 luni

- fructe uscate - conditii normale: 4 luni; ambalate vid: 12 luni

Caracteristici:

- capacitate max 9 l/min

- putere compresor: 120W

- presiune de vacuum ajustabila

- putere de aspirare: 750 mbar

- alimentare la priza

- dimensiuni 7 x 14 x 37 (cm)

- greutatea: 1,3 (kg)

- preesiune de vacuum variabila: normala sau turbo

- videaza hrana umeda si uscata

Pachetul contine:

- aparat de vidat Laica VT3114

- 10 pungi (22 x 30 cm)

- manual de utilizare in lb. romana


Garantie: 24 luni

Aparatul de vidat Laica se poate folosi cu urmatoarele consumabile:
Pungi pt. vidare alimente - 20x28 cm (20 buc./pachet)
Pungi pt. vidare alimente - 28x36 cm (50 buc./pachet)
Role pt vidare alimente - 28x300 cm (2 buc/pachet)

PREZENTARE A*************
MEMBRU
GRATUIT
A*************
715 329 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere supraveghere - supraveghere video - camera IP

PRODUSE ASEMANATOARE CU APARAT AMBALARE IN VID LAICA VT3114

Aparat de vidat umed-uscat Laica VT3114Aparat de vidat umed-uscat Laica VT3114
Aparat de vidat umed-uscat Laica VT3114
Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare. Procedeul ambalarii ...
RON 394
Aparat de vidat Laica VT3114Aparat de vidat Laica VT3114
Aparat de vidat Laica VT3114
Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare. Procedeul ambalarii ...
RON 419
Aparat ambalare in vid Laica VT3112Aparat ambalare in vid Laica VT3112
Aparat ambalare in vid Laica VT3112
Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare. Procedeul ...
RON 355
Aparat ambalare in vid Laica VT3113Aparat ambalare in vid Laica VT3113
Aparat ambalare in vid Laica VT3113
Un aparat puternic pentru eficienta maxima. Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare ...
RON 479
Aparat ambalare in vid Laica VT3111Aparat ambalare in vid Laica VT3111
Aparat ambalare in vid Laica VT3111
Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare. Procedeul ambalarii ...
RON 388
Set caserole cu pompa de vidat LaicaSet caserole cu pompa de vidat Laica
Set caserole cu pompa de vidat Laica
Set caserole de vidat + pompa mauala de vidat Laica Setul contine: o caserola dreptunghiulara de capacitate 2 litri; ...
RON 163
Set garnituri aparat de ambalare in vid Laica AH10040Set garnituri aparat de ambalare in vid Laica AH10040
Set garnituri aparat de ambalare in vid ...
Set garnituri aparat de ambalare in vid Laica AH10040Pachetul contine o garnitura de etansare si o garnitura de ...
RON 80
Set garnituri aparat de ambalare in vid Laica AH10040Set garnituri aparat de ambalare in vid Laica AH10040
Set garnituri aparat de ambalare in vid ...
Set garnituri aparat de ambalare in vid Laica AH10040 Pachetul contine o garnitura de etansare si o garnitura de ...
RON 85
Pungi reutilizabile 23 x 26 cm Laica VT3507Pungi reutilizabile 23 x 26 cm Laica VT3507
Pungi reutilizabile 23 x 26 cm Laica VT3...
Pachetul contine 10 pungi de dimensiunile 23 x 26 cm.Pungile reutilizabile de vidat alimente Laica sunt prevazute cu un ...
RON 60

APARAT AMBALARE IN VID LAICA VT3114 ESTE LISTAT IN: