Inscrie firma »
M******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Rulouri exterioare

Rulouri exterioare

Tip produs: Rulouri Aluminiu | Rulouri PVC | Rolete
Producator: Migscor Design
 

Prezentare Rulouri exterioare

Rulourile exterioare de la Migscor Design reprezinta cea mai buna optiune pentru protejarea ferestrelor si a usilor de terasa, conferind in acelasi timp o estetica deosebita exteriorului constructiilor. Acestea realizeaza un excelent control al luminii si o imbunatatire a randamentului termic al ferestrelor.
Rulourile exterioare sunt disponibile intr-o gama diversificata: alb, gri, alun, argintiu, maro, imitatie lemn deschis, etc. si prezinta o stabilitate deosebita a culorilor in timp.
Cutia si ghidajele au culorile de baza alb, maro, imitatie de lemn, stejar auriu, nuc si mahon.
Rulourile exterioare sunt oferite in trei variante: cu lamele din PVC, cu lamele din aluminiu, cu lamele din aluminiu si sita contra insectelor incorporata.
Materialele sunt importate de la furnizori cu renume din Germania si Belgia. Protejeaza fereastra de intemperii, asigurand atat izolatie termica, cat si fonica.
Rulouri exterioare PVC
Rulourile exterioare din PVC se realizeaza cu actionare manuala iar cele din aluminiu cu actionare manuala sau electrica. Actionarea electrica consta in utilizarea motoarelor electrice tubulare. Comanda motoarelor se face cu intrerupatoare simple, prin telecomanda radio sau utilizand programatoare speciale.
Montarea lor se poate efectua prin dispunerea exterioara a cutiilor de adunare a lamelelor sau in spatii speciale prevazute de arhitecti in zona superioara a ferestrelor.
Rulouri exterioare aluminiu
Rulourile exterioare din aluminiu ofera in plus o izolatie termica si fonica sporita datorita spumei poliuretanice de inalta densitate injectata in interiorul lamelelor, au o durata indelungata de utilizare si o rezistenta sporita la actiunea factorilor externi.
Se utilizeaza doua tipuri de lamele cu latimea de 39 mm si 42 mm in functie de dimensiunile de gabarit ale ferestrei protejate.
Rulourile exterioare din aluminiu cu plasa contra insectelor incorporata combina avantajele oferite de cele doua produse. Sunt prevazute cu sine duble de culisare care permit deplasarea paralela a lamelelor si a sitei. Se utilizeaza o sita special cu insertie din fibra de sticla ce confera o mare durabilitate si stabilitate la actiunea razelor solare.
PREZENTARE M********************
MEMBRU
GRATUIT
M********************
5 620 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Jaluzele - rulouri - usi de garaj

PRODUSE ASEMANATOARE CU RULOURI EXTERIOARE

Rulouri Textile ZEBRARulouri Textile ZEBRA
Rulouri Textile ZEBRA
Rulourile ZRBRA (Day and Night) sunt un produs modern care devin tot mai cautate de persoanele aflate in amenajarea sau ...
Usi de garaj cu telecomandaUsi de garaj cu telecomanda
Usi de garaj cu telecomanda
Usile de garaj din aluminiu de la Migscor Design asigura cele mai importante cerinte pentru garajul dumneavoastra: sunt ...
Jaluzele verticaleJaluzele verticale
Jaluzele verticale
Jaluzelele verticale au ca destinatie protectia solara si realizeaza controlul iluminarii naturale in interior, ...
Rulouri textileRulouri textile
Rulouri textile
Rulourile textile de interior sau roletele textile de la Migscor Design sunt fabricate cu materiale importate de la ...
Parasolare, marchize, copertineParasolare, marchize, copertine
Parasolare, marchize, copertine
Parasolarele sunt elemente exterioare de tehnica parasolara, utilizate pentru umbrirea teraselor, balcoanelor, ...
Plase de insectePlase de insecte
Plase de insecte
Ca un accesoriu necesar pentru ferestre si usi, plasele contra insectelor reprezinta o protectie importanta in timpul ...
Jaluzele orizontaleJaluzele orizontale
Jaluzele orizontale
Jaluzelele orizontale din aluminiu denumite si jaluzele venetiene sunt elemente traditionale de control al iluminarii in ...
Usi plianteUsi pliante
Usi pliante
Realizate din profile de PVC import Germania si Italia, usile pliante de la Migscor Design sunt utilizate in amenajarile ...