Cereale BIO Ovaz, orez, banane si stafide 200g
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.roPrezentare Cereale BIO Ovaz, orez, banane si stafide 200g
Cereale Ovaz, orez, banane si stafide 200g Organix
Potrivite incepand de la varsta de 7 luni (etapa 2).
Fara adaosuri de zahar si sare.
Fara aditivi.
Contin gluten din ovaz.
Contin zaharuri naturale.
Potrivite si pentru vegetarieni.
Produse intr-o fabrica in care se utilizeaza nuci.
Ingrediente:
Faina din ovaz organic integral 51%, fulgi din ovaz organic integral 20%, fulgi din banane organice 15%, stafide organice (date prin ulei de floarea soarelui) 10%, orez organic integral expandat 4%, Vitamina B1 (Tiamina fara certificare organica - nutrient esential in cresterea copiilor) < 1%. Ambalat in atmosfera protectoare.
Informatii nutritionale
Pentru 100 g de produs:
Pentru 21 g de cereale cu 90 ml de lapte formula
Valoare energetica kJ/kcal
1593/377
490/117
Proteine
12.8 g
3.2 g
Glucide
66.0 g
16.5 g
- din care zaharuri
17.0 g
9.1 g
Lipide
5.0 g
3.9 g
- din care saturate
0.7 g
1.4 g
Fibre
8.5 g
1.6 g
Sodiu
urme
urme
Echivalent de sare
urme
urme
Tiamina (vit. B1)
0.7 mg - 140% VD*
0.2 mg - 40% VD*
*VD " valoare de referinta conform Directivei Comisiei Europene nr. 125/2006
INSTRUCTIUNI de pregatire
1. Puneti 3 linguri rase (aprox. 21 g) de cereale intr-un bol curat.
2. Adaugati 6 linguri (aprox. 90 ml) din laptele obisnuit al bebelusului, rece sau incalzit.
3. Amestecati bine pana cand se omogenizeaza. A se consuma in 30 de minute.
Daca se consuma cald, verificati temperatura inainte de a hrani bebelusul.
Pe masura ce bebelusul creste, va creste si apetitul sau, deci veti creste si cantitatile.
Instructiunile sunt doar un ghid, puteti pune mai mult lichid sau mai multe cereale, in functie de preferintele bebelusului dvs.
A se depozita la loc uscat si racoros.Dupa deschidere, pot fi pastrate intr-un recipient etans si consumat in maximum 28 de zile.
Produs in Austria exclusiv pentru ORGANIX BRANDS LTD, Marea Britanie.
Cod certificare: AT-BIO-501 EU/ non EU agriculture.
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: