Inscrie firma »
Zinc

Zinc

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Zinc

Zincul este nutrientul esential de care au nevoie atat oamenii, cat si animalele. Zincul este un mineral care este vital pentru a avea o viata sanatoasa. Zincul este cel mai bine cunoscut pentru faptul ca previne raceala si scurteaza perioada de refacere de dupa. Acest lucru este posibil datorita abilitatii lui de a fortifica sistemul imunitar si de a imbunatati numarul celulelor albe. Joaca numeroase roluri biologice, printre care se numara rolul: catalitic, structural si regulator. Este folosit pentru vindecarea ranilor, mentinerea fertilitatii la adulti si a dezvoltarii la copii, sinteza proteinelor, mentinerea unei vederi bune, sprijinirea functiei imunitare si protejarea corpului impotriva efectelor oxidative ale radicalilor liberi.
Zincul este necesar pentru functionarea multor enzime din corp. Zincul regularizeaza hormonii si mentine prostata in stare de functionare. Zincul previne si vindeca durerile reci. Zincul ajuta corpul la absorbtia mineralelor, ceea ce inseamna ca previne osteoporoza prin absorbtia de calciu. Zincul imbunatateste sanatatea pielii si parului. Zincul actioneaza si ca antiinflamator prin reducerea acneei. S-a mai demonstrat ca zincul ajuta la vindecarea ulcerului si are un rol important in mentinerea sanatatii tractului digestiv.
Zincul este esential pentru a mentine puterea sistemului imunitar. Acest lucru este important pentru atleti, deoarece, daca apar infectiile virale sau alte boli, ei pot pierde timp pretios. Pentru a repara micile leziuni aparute in urma antrenamentelor dure, atletii au nevoie de o cantitate mai mare de vitamine si minerale, inclusiv zinc. Chiar si o deficienta minora de zinc poate cauza probleme de sanatate, inclusiv boli datorate imunitatii scazute, ca de exemplu raceala.
Exercitiile maresc cantitatea de zinc care se pierde din corpul uman, iar deficienta severa de zinc poate compromite functia musculara. Atletii care nu consuma o dieta optima, in special cei care isi controleaza greutatea sau folosesc diete bogate in grasimi, pot suferi de deficienta de zinc, ceea ce va afecta in mod negativ atat sanatatea lor, cat si performantele sportive.
Un studiu efectuat asupra atletilor care aveau un nivel mic de zinc, a descoperit faptul ca suplimentarea cu 20 mg de zinc pe zi a imbunatatit flexibilitatea in timpul exercitiilor a celulelor rosii, care poate imbunatati fluxul sanguin catre muschi.
Printre persoanele care ar trebui sa beneficieze de o suplimentare cu zinc, se numara: cei care nu consuma destule calorii, atletii, vegetarienii, persoanele in varsta, femeile gravide si cele care alapteaza si persoanele care sufera de boli digestive. Toate persoanele care consuma putine calorii prezinta un risc crescut pentru deficienta de zinc. Pentru a scadea riscului aparitiei acestei deficiente, este important ca aceste persoane sa includa in dieta si suplimente nutritive cu zinc.

Intrebari frecvente:

1. Ce este zincul si ce efecte are el?
Zincul nu este o vitamina. Este un mineral esential care se gaseste in aproape toate celulele corpului. El stimuleaza activitatea a peste 100 de enzime care au rol in reactiile biochimice din corp. El ajuta sistemul imunitar si este necesar in vindecarea ranilor. De asemenea, ajuta la mentinerea gustului si mirosului, care sunt necesare pentru sinteza ADNului.

2. Care sunt sursele naturale de zinc?
Sursele naturale de zinc sunt: carnea rosie, fasolea, alunele, carnea de pasare, cerealele, produsele lactate si stridiile.

3. Care sunt efectele secundare ale suplimentarii cu zinc?
Zincul poate cauza iritarea stomacului si este recomandata sa fie servit impreuna cu masa pentru a evita greturile. Zincul consumat sub forma de tablete, nu trebuie servit cu alimente care ii scad rata de absorbtie, ca de exemplu: cafeaua, tarate sau proteine. Consumul de cafea in acelasi timp cu suplimentarea cu zinc poate reduce absorbtia acestuia cu mai mult de 50%. Chiar daca este consumat in cantitati moderate, alcoolul impiedica metabolismul zincului si creste eliminarea acestuia.

Informatii nutritionale detaliate:
Zinc
Portie: 1 tableta
Cantitati/portie:
Zinc 30 mg

Alte ingrediente: dicalciu fosfat, celuloza, croscarmeloza sodica, acid stearic, stearat de magneziu.
Dozaj si utilizare:
- Portie: 1 tableta
- Portie/flacon: 120
Ca suplimente nutritive, serviti o portie de Zinc zilnic, odata cu masa.

ATENTIE: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Acest suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala. Scopul lor este de a aduce un aport de nutrienti organismului dumneavoastra.
PREZENTARE L****************
MEMBRU
GRATUIT
L****************
208 173 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: suplimente - suplimente nutritive - culturism

PRODUSE ASEMANATOARE CU ZINC

Zinc 15 Complex 60 capsuleZinc 15 Complex 60 capsule
Zinc 15 Complex 60 capsule
De ce avem nevoie de zinc? Zincul este un mineral care se gaseste aproape in fiecare celula din corpul nostru. El este ...
RON 26
ZMAZMA
ZMA
Studiile arata ca 68% din dietele tinute in necunostiinta de cauza contin mai putin de doua treimi de doza zilnica ...
Mega Zinc 100 tableteMega Zinc 100 tablete
Mega Zinc 100 tablete
Zincul este unul dintre cele mai importante oligoelemente; participa la functionarea mai multor enzime. Se gaseste in ...
RON 38
Chelated Zinc 100 tableteChelated Zinc 100 tablete
Chelated Zinc 100 tablete
Zincul este unul dintre cele mai importante oligoelemente; participa la functionarea mai multor enzime. Se gaseste in ...
RON 35
Vitamin C+ZincVitamin C+Zinc
Vitamin C+Zinc
Vitamin C+Zinc de la Vitalmax este un supliment nutritiv care contine vitamina C (antioxidant) combinat cu Zinc (trace ...
RON 45
Anti-oxidantAnti-oxidant
Anti-oxidant
Antioxidantii furnizeaza un strat de protectie pentru celulele si tesuturile din corp. Antioxidantii protejeaza ...
Anti-oxidantAnti-oxidant
Anti-oxidant
Antioxidantii furnizeaza un strat de protectie pentru celulele si tesuturile din corp. Antioxidantii protejeaza ...
Daily Complete FormulaDaily Complete Formula
Daily Complete Formula
Conform unui raport publicat de 2 cercetatori de la Harvard in Jurnalul Asociatiei Medicale Americane, toti adultii ar ...
Energy and MemoryEnergy and Memory
Energy and Memory
Datorita compozitie sale, Energy and Memory sprijina desfasurarea normala a proceselor din organism, chiar si in cazul ...
RON 89