Prezentare Paulsen ceai negru Earl Grey
Paulsen ceai negru Earl Grey
Cultivarea ceaiului negru
India, China si Sri Lanka sunt principalii furnizori de ceai negru, de asemenea in Africa sunt anumite regiuni in care se cultiva ceai negru de calitate superioara. Din ce in ce mai mult se reproduc plantele de ceai in gradini din zonele traditionale cum ar fi Darjeeling , Assam sau Ceylon. O gradina de ceai in Darjeeling , India , de exemplu , are o dimensiune medie de 600 - 800 de hectare si anual aduce 100.000 la 200.000 kg de ceai frunze. Deoarece culegatorii trebuie sa fie foarte atenti , este nevoie de opt ore de lucru pentru un kilogram de ceai.
Diversitatea gustului
Sortimentele, diferite ca origine, variate ca gust, in functie de zona de productie (Darjeeling , Ceylon sau Assam). Bautura calda preparata din frunze de ceai fermentate sau oxidate, poate fi servit elegant in mod traditional sau cu diverse adaugiri. Britanicii apreciaza Earl Grey cu lapte, in timp ce in Orient se consuma cu bomboane sau crema. Paulsen Tee ofera o varietate de ceaiuri.
Fostul prim-ministru britanic Charles Grey a dat numele acestui amestec de ceai negru fin cu aroma proaspata de bergamota. Pana in prezent Earl Grey este unul dintre cele mai populare ceaiuri negre, apreciat de cunoscatorii de ceaiuri din intreaga lume.
Preparare: clatiti ceainicul cu apa fierbinte pentru preincalzire, adaugati o lingurita cu varf de ceai la o cana, apoi turnati apa fierbinte (95-100 grade Celsius), lasati sa infuzeze 3-5 minute.
Ceai negru atent selectionat din diferite regiuni ale lumii, aroma picanta-proaspata de bergamota.
Ingrediente: ceai negru
Greutate: 100g
C*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: