Prezentare Paulsen ceai verde Sencha Vanille
Paulsen ceai verde Sencha Vanille
In Europa ceaiul verde este cunoscut din secolul 16, dar de atunci se bucura de o popularitate in crestere, totodata datorita combinatiilor cu aroma fina si complexa. Important pentru pregatirea ceaiului este temperatura potrivita, aceasta trebuie sa fie de cel putin 70 si cel mult 90 de grade Celsius. Variatiile rafinate de ceai verde sunt obtinute din frunzele netratate. Aromatizat in forma pura, ofera un parfum delicios. Acest lucru poate fi realizat cu ierburi fine sau fructe.
Traditionalul ceai verde Sencha are un gust foarte proaspat si bogat in continut si in armonie in aceasta compozitie cu aroma de vanilie parfumata si crema. Frunzele de ceai verde, caracteristice bauturii fierbinti japoneze, produce o infuzie luminoasa.
Preparare: clatiti ceainicul cu apa fierbinte pentru preincalzire, adaugati o lingurita cu varf de ceai la o cana, apoi turnati apa fierbinte (80 grade Celsius), lasati sa infuzeze 2-3 minute.
Greutate: 100g
C*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: