Prezentare Paulsen ceai verde Asian Wonderland
Paulsen ceai verde Asian Wonderland
Istoria si prepararea ceaiului verde
In Europa ceaiul verde este cunoscut din secolul 16, dar de atunci se bucura de o popularitate in crestere, totodata datorita combinatiilor cu aroma fina si complexa. Important pentru pregatirea ceaiului este temperatura potrivita, aceasta trebuie sa fie de cel putin 70 si cel mult 90 de grade Celsius. Variatiile rafinate de ceai verde sunt obtinute din frunzele netratate. Aromatizat in forma pura, ofera un parfum delicios. Acest lucru poate fi realizat cu ierburi fine sau fructe.
Ceai verde preparat cu arome de prune, trandafir, lotus si ginseng. Adaosul de mure, frunze de gingko biloba, flori de sofran si radacini de ginseng perfectioneaza gustul complex al acestui sortiment.
Preparare: clatiti ceainicul cu apa fierbinte pentru preincalzire, adaugati o lingurita cu varf de ceai la o cana, apoi turnati apa fierbinte (80 grade Celsius), lasati sa infuzeze 2-3 minute.
Ceai verde cu aroma de prune, trandafir, lotus si ginseng.
Ingrediente: ceai verde, radacina de ginseng, mure, frunze de ginkgo, flori de sofranel
Greutate: 100g
C*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: