Inscrie firma »
Antivirus Virus Buster

Antivirus Virus Buster

 

Prezentare Antivirus Virus Buster

Virus Buster Professional Statii de lucru -Windows95/98/ME/NT/2000/XP
Numarul de virusi care apar pe Internet este in crestere de la zi la zi, de aceea protectia efectiva a statiilor de lucru este cruciala. O simpla infectare cu virusi, nu numai ca poate duce la pierderea datelor dumneavoastra, banii si timpul petrecut pentru repararea daunelor este o pierdere serioasa pentru companie.
Virus Buster Proffesional va ofera o protectie continua a statiei de lucru. In afara de protectia fisierelor, va protejeaza munca de zi cu zi si e-mailurile, integrandu-se in aplicatiile Microsoft Office, detectand si inlaturand orice virus provenind de pe Internet si e-mail.
Modulul Office integrat in VirusBuster Professional ofera o protectie continua care scaneaza documentele si mesajele dupa decodare, dar inaintea executiei in MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access). Cand folositi Professional, documentul codat sau e-mailul pot fi vazute doar de expeditor sau de destinatar, neputand fi citite, decodate sau scanate de nimeni, astfel incat intimitatea dumneavoastra este garantata.
Protectie pentru statia de lucru impotriva virusilor :
- Usor de utilizat, interfata wizard style
- Interfata avansata pentru utilizatori cu experienta
- Operatie utilizata in functie de task
- Scanare manuala, automata sau programata
- Protectie rezidenta cu niveluri predeterminate de protectie
- Task orientat, update modular
- Dosarele infectate sunt puse in carantina
- Protectie continua integrata in MS Office pentru protectia fisierelor zilnice
- Protectia e-mailurilor integrata in Microsoft Outlook
- Filtrarea transferurilor de date prin internet (POP3, SMTP, IMAP, HTTP, FTP)
- Suport central Windows Security
- Linie de comanda de scanare a virusilor pentru DOS , Linux, FreeBSD, OpenBSD, Solaris si AIX
- Actualizare zilnica a semnaturilor de virusi
Cerinte minimale ale sistemului:

- Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
- Intel Pentium 400 MHz
- 64 MB disponibili pe RAM
- 20 MB disponibili spatiu pe disc

Usor de utilizat
Interfata Virus Buster Professional a fost creata spre a fi utilizata la fel de usor de catre incepatori si utilizatori experimentati. Pentru a modifica setarile produsului, utilizatorul poate utiliza fie interfata wizard style, unde setarile pot fi modificate treptat fie interfata avansata, unde utilizatorul poate vizualiza toate setarile si poate schimba modulele cu usurinta.

Utilizarea interfatei wizard style este extrem de facila, fiecare etapa avand o descriere detaliata si ajutor. De aceea, oricine poate adauga un update sau o scanare, poate modifica setarile protectiei rezidente in decurs de cateva minute. Fiecare pagina pentru setari contine indicatii pentru utilizarea paginii si pentru avansarea la urmatoarea pagina.

Interfata avansata constituie o unealta puternica pentru utilizatorii experimentati, care pot vizualiza si modifica setarile in doar cateva minute.

Operatie orientata in functie de task
Produsul este bazat pe task-uri. Update-uri ale produsului si a bazei de date virale, scanari programate sau orice alte functii pot fi adaugate ca task-uri. Datorita automatizarii incorporate toate task-urile sunt executate in timp util in functie de setarile alese. De aceea, nu este necesara o curenta derulare de scanare a virusilor sau un update. Produsul le executa in mod automat. Virus Buster Professional contine cele mai obisnuite task-uri (de exemplu, baza de date a virusilor updatata zilnic), care pot fi modificate insa in functie de optiunea utilizatorului.

Niveluri de protectie
Produsul ofera protectie impotriva tuturor codurilor mal, dar utilizatorii au nevoie de un nivel diferit de protectie in functie de task-uri. Un calculator personal, utilizat in special pentru e-mailing si pentru editarea de texte necesita un nivel de protectie mai scazut dar pentru un computer conectat la Internet zilnic se recomanda cel mai inalt nivel de protectie pentru o siguranta totala. Protectia rezidenta si filtrul de continut ale produsului Virus Buster Professional includ niveluri de protectie predefinite, dintre care utilizatorul il poate selecta pe cel mai potrivit sau poate chiar sa-l modifice in cazul in care setarile nu corespund unui anumit task.
Modulul asigura protectie pentru toate fisierele calculatorului.
Continutul filtrului protejeaza computerul impotriva tuturor virusilor existenti ai Internetului si impotriva altor virusi puternici prin scanare mail(POP3,SMTP,IMAP)si a paginilor HTTP si FTP.

Upadate-ul modular
Cu ajutorul acestui modul update, Virus Buster Professional este intotdeauna updatat si gata oricand sa faca fata ultimelor amenintari. Update-ul poate fi realizat pe diferite suporturi (CD,FTP,HTTP,pe calea retelei,pe calea Novell) .
Update-urile se fac pe module deci doar pe pachetele update necesare.
Pentru informatii detaliate ne puteti gasi la numarul de telefon 0268/477679; 0788/201829 sau [email protected]

PREZENTARE W********
MEMBRU
GRATUIT
W********
8 652 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
W********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Software de protectie

PRODUSE ASEMANATOARE CU ANTIVIRUS VIRUS BUSTER

Web-SentinelleWeb-Sentinelle
Web-Sentinelle
Websentinelle reprezinta un soft de securitate ,control activitatii salariale,salvare de date , depanaj online cat si ...
Situl tau gratisSitul tau gratis
Situl tau gratis
Cu siguranta, aceasta introducere necesita explicatii/va intriga. Desigur ca aveti la firma dumneavoastra un furnizor ...

ANTIVIRUS VIRUS BUSTER ESTE LISTAT IN:

ANTIVIRUS VIRUS BUSTER - PRODUSE SIMILARE