Inscrie firma »
Web-Sentinelle

Web-Sentinelle

 

Prezentare Web-Sentinelle

Websentinelle reprezinta un soft de securitate ,control activitatii salariale,salvare de date , depanaj online cat si birotica utilizat de peste 3 milione de persoane.
Websentinelle este un program structurat, ceea ce ii asigura stabilitatea. Instalarea acestui program este cat se poate de eficienta. De asemenea, poate fi dezinstalat fara probleme. Functioneaza in mai multe sisteme de la Windows 95 la Windows XP. Chiar si cu Microsoft Office sau alte programe de pe calculatorul dumneavoastra, instalarea Websentinelle se face in mod eficient si poate coexista fara probleme cu celelalte programe.
Websentinelle cuprinde cinci module, oferind clientilor posibilitatea alegerii programului optim pentru profilul activitatii pe care o gestioneaza.
Modulul de securitate contine mai multe unelte : antivirus, antispam ,antispion., criptare de date cat si firewall In ceea ce priveste antivirusul, o prima linie de aparare poate fi realizata prin Jetico Personal Firewall, care va ofera posibilitatea sa va protejati calculatorul impotriva hackerilor si a software-ului rauvoitor in timpul conectarii la retea sau la Internet. O a doua linie de aparare este reprezentata de VirusBuster Workstation, oferind o protectie continua, lucru recunoscut si de faptul ca s-a situat pe locul 3 in lume pentru timpul de reactie la un atac viral in detrimentul McAffee sau Symantec.
In ceea ce priveste antispamul si nu numai, protectia este redata de Kontrolemail, un program multifunctional care elimina si mesajele cu continut pornografic si rasist.
Cat despre antispion, Spybot-ul este un program deosebit de eficient, indepartand programele spyware si propunand doua modalitati de utilizare : prima, destinata celor mai putin cunoscatori si cea de-a doua, potrivita utilizatorilor mai experimentati care pot efectua taskuri specifice, nu numai de eliminare ci si de prevenire. Un plus de protectie este oferit de SafeBit, si InvisbleSecrets programe de securitate interna care opereaza prin crearea de diskdrive-uri virtuale in care se pot ascunde fisiere criptate care pot fi insa modificate ca orice fisier normal. SafeBit-ul are o eficienta deosebita in confruntarea cu virusii si troienii, cu atacurile hackerilor, garantand totodata confidentialitatea deplina a documentelor.
Modulul de control se constituie din WinWatch, un soft ideal pentru controlul activitatii salariatilor in timpul absentei dumneavoastra. Acesta permite realizarea unei capturi de ecran la intervale de timp regulate si captura tastelor intr-un fisier text.
Modulul de salvare online este reprezentat de Cobian, un administrator puternic de salvare a datelor. Acest program permite de fapt parametrarea actiunilor de salvare pana in cele mai mici detalii : comprimarea fisierelor, salvari treptate, includerea sau excluderea unor anumite fisiere prin utilizarea unei masti, protectia prin intermediul unei parole.
Modulul de depanare online este reprezentat de Tvnc ce permite in caz de pana software , evaluarea si solutionarea problemelor statiei de lucru 24 ore din 24 ore si 7 zile din 7 zile.

Primul modul birotic este constituit de suita EazyOffice ce contine 20 de unelte si reprizinta la ora acuala oferta cea mai complecta pe piata suitelor birotice

Al doilea modul birotic este reprezentat de suita Winlibre ce contine programme atat birotice cat si de tratare a imaginilor ,constructie de situri internet etc.

Ne puteti gasi pentru informatii suplimentare la adresa http://www.websentinelle.com/
PREZENTARE W********
MEMBRU
GRATUIT
W********
8 641 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
W********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Software de protectie

PRODUSE ASEMANATOARE CU WEB-SENTINELLE

Antivirus Virus BusterAntivirus Virus Buster
Antivirus Virus Buster
Virus Buster Professional Statii de lucru -Windows95/98/ME/NT/2000/XP Numarul de virusi care ...
Situl tau gratisSitul tau gratis
Situl tau gratis
Cu siguranta, aceasta introducere necesita explicatii/va intriga. Desigur ca aveti la firma dumneavoastra un furnizor ...

WEB-SENTINELLE ESTE LISTAT IN: