Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Produse naturiste Zenthonic Calivita

Produse naturiste Zenthonic Calivita

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Produse naturiste Zenthonic Calivita

Zenthonic (946 ml)

 

 

Fructul mangosteen este considerat, de populatia din padurile tropicale ale Asiei, drept unul dintre cele mai de pret, fiind denumit si "fructul lui Dumnezeu". Insa, in America de Nord si Europa, este inca aproape necunoscut, deoarece in aceste zone clima difera foarte mult fata de cea din Asia.

Fructele de mangosteen contin o cantitate deosebit de mare de xantone - un flavonoid cu puternic efect antioxidant, dar abunda si in alti polifenoli si catechine cu efect antioxidant. Alaturi de mangosteen, produsul este imbogatit cu suc de struguri negri, de afine negre, merisor, capsuni, zmeura, mere si pere.

Fructele contin cantitati mari de enzime, vitamine, oligoelemente, antociani si alte substante biologic-active benefice organismului, cum ar fi acidul elagic, acidul fitic, acidul clorogenic, precum si fibre vegetale vitale. Fiecare din aceste fructe reprezinta in sine un concentrat de energie solara si o sursa bogata in substante de protectie si nutritive. Toate la un loc contin majoritatea vitaminelor, mineralelor, enzimelor si fibrelor vegetale de care are nevoie organismul.

Zenthonic, un supliment alimentar produs de CaliVita International, este un amestec complex din extracte de fructe cu un continut ridicat de antioxidanti ale caror efecte, benefice asupra sanatatii au fost confmnate de numeroase studii.

ZenThonic este un suport eficient pentru buna functionare a sistemului imuntar al organismului, asigura functionarea articulatiilor si functiilor cerebrale. Din compozitia produsului fac parte: mangosteenul, strugurii rosii, capsunile, merisorul, zmeura, ciresele, afinele negre.


Mangosteen (Garcinia Mangostana) creste in padurile tropicale ploioase din Thailanda, Malaezia, Indonezia, Singapore si alte regiuni din sud-estul Asiei. Fructul tropical nu tolereaza temperaturi sub 40°, din aceasta cauza este necunoscut in zonele cu clima tem perata din Europa si America de Nord.

Limitat, deci, la zonele tropicale cu ploi abundente, arborele are nevoie de zece ani pentru a se maturiza si a produce fructe. Fructul visiniu seamana putin in exterior cu marul, dar are un gust atat de bun, incat se spune ca este unul din cele mai delicioase fructe din lume. Este atat de pretuit de bastinasi, incat l-au numit fructul zeilor. Cand la mijlocul anilor 1800 regina Victoria a gustat mangosteenul, l-a si declarat fructul ei favorit.


Datorita multiplelor sale proprietati curative, numeroase persoane cred ca poate vindeca orice, de la afectiuni ale inimii pana la cancer.


Nu numai ca fructul este delicios, dar pericarpul (coaja) contine peste 40 de xantone. Xantonele constituie cei mai puternici antioxidanti descoperiti pana in prezent si vor reprezenta generatia urmatoare de fitonutrineti puternici care vor schimba viitorul suplimentelor alimentare.


Studii asupra fructului mangosteen au fost initiate din anul 1955. Au fost descoperite xantonele din continutul acestui fruct, precum si efectele lor: mentin echilibrul microbiologic din organism, sprijina buna functionare a sistemului imunitar, intervin in mentinerea flexibilitatii articulatiilor, asigura o gandire pozitiva. Xantonele din compozitie ofera protectie fata de radicalii liberi, au actiune antiseboreica, scad nivelul sangu­in al LDL-colesterolului (colesterolul "rau"), au actiune antipiretica (scad febra), antinevralgica, anti Alzheimer/ Parkinson, sunt antihistaminice si antiinflamatorii, maresc energia, au actiune antidepresiva, antidiabetica, antimicrobiana, antiulceroasa.

Ultimele cercetari au relevat actiunea benefica a xantonelor din fructul mangosteen in afectiunile cardiovasculare, ateroscleroza, hipertensiune si tromboze. Mangosteenul are proprietati vasorelaxante. De asemenea, fructele de mangosteen au activitate antitumorala. Numeroase teste efectuate in laboratoare au demonstrat ca extractul de mangosteen actioneaza Impotriva celulelor canceroase (cancerul de san, de ficat si in leucemie).


Strugurii rosii. Studiile au demonstrat ca o dieta bogata in flavonoide reduce riscul aparitiei unor forme de cancer. Conform revistei Joumal of Agricultural and Food Chemistry (2005;53:2489-98), consumul strugurilor rosii, deosebit de bogati in bioflavonoide, reduce riscul dezvoltarii cancerului. Flavonoidele sunt cunoscute pentru proprietatile lor antioxidante, protejand celulele impotriva actiunii daunatoare a radicalilor liberi (molecule instabile) care pot cauza cancer, afectiuni ale inimii, diabet si multe alte afectiuni.

S-a demonstrat ca extractul de struguri rosii poate inhiba enzima specifica (topoizomeraza II) responsabila de diviziunea necontrolata a celulelor si, deci, de dezvoltarea cancerului. Strugurii rosii contin, de asemenea, resveratrol, o substanta activa care scade colesterolul din sange, reduce tensiunea arteriala crescuta si previne cancerul, participa la formarea de noi conexiuni Intre celulele creierului, pastrand astfel memoria intacta odata cu inaintarea In varsta.


Capsunile. Cercetarile specializate in actiunile benefice ale plantelor asupra sanatatii au aratat ca fitonutrientul quercitina, care se gaseste din abundenta in capsuni (si alte fructe), poate induce autodistrugerea programata a celulelor canceroase umane. Acest proces, numit apoptoza, este important in prevenirea cancerului, deorece este unul dintre principalele cai prin care organismul elimina celulele degenerate. Quercitina are si actiune antiinflamatoare si antivirala.


Merisorul. Negustorii tradi­tionali de plante tamaduitoare din America de Nord utilizau merisorul pentru prevenirea formarii pietrelor la rinichi. Si In zilele noastre este recomandat pentru eliminarea toxinelor din sange, pentru prevenirea infectiilor cailor urinare s.a.


Zmeura este un fruct des Intalnit in compozitia suplimentelor alimentare datorita continutului sau in acid elagic. Aceasta substanta apartine fitonutrientilor muniti taninuri si desfasoara o activitate antioxidanta intensa. Acidul elagic neutralizeaza actiunea radicalilor liberi. Contine si alte substante cu proprietati antioxidante - quercitina, camferolul - care au si proprietati antimicrobiene.

Ultimele studii publicate In anul 2004 in Cancer Letters au confirmat actiunea anticancerigena a zmeurei. De asemenea, zmeura este o excelenta sursa de vitamina C si mangan (doua substante antioxidante care protejeaza tesuturile orga­nismului), de vitamina B, niacina, magneziu, potasiu si cupru.


Ciresele contin, de asemenea, flavonoide (mai ales antocianidine si proantocianidine) care distrug radicalii liberi din organism. Flavonoidele din continut scad riscul mortalitatii Plin infarct miocardic si boli ale arterelor coronariene, specifice varstei mijlocii. Extractul din fructele de cires poate preveni guta, deoarece flavonoidele din continut scad nivelul acidului urie din sange resposabil de aparitia gutei si, de asemenea, reduc durerile cauzate de artrita si alte inflamatii.


Marul. Este binecunoscuta actiunea benefica a merelor, circuland zicala: "cine mananca un mar pe zi pastreaza medicul la distanta". Pe linga multiplele actiuni pozitive asupra intregului organism, cum ar fi actiunea anticancerigena, de prevenire a afectiunilor cardiovasculare, s-a demonsrat ca marul protejeaza celulele creierului de anumite afectiuni neurodegenerative care pot cauza boli ca Alzheimer si Parkinson.

Merele protejeaza si arterele, prevenind formarea plachetelor sanguine; de asemenea, scad nivelul colesterolului "rau".


Toate fructele contin antioxidanti - substante chimice care ajuta organismul sa neutralizeze radicalii liberi si alte molecule nocive organismului.


Afinele negre contin insa cele mai. mari cantitati de antioxidanti, cu 40% mai mult decat urmatoarea planta din top, capsunile. Antioxidantii localizati in pigmentul albastru al fructului lupta impotriva afectiunilor cardiovasculare si cancerului. Recent, s-a demonstrat ca aceste substante imbunatatesc si activitatea cerebrala. Astfel, cercetatorul stiintific in neurologie, James Joseph, a descoperit ca afinele previn pierderea memoriei de scurta durata care insoteste irnbatranirea.

Efectele benefice ale afinelor au fost recunoscute chiar si de Departamentul Agricol al S.U.A. care, se stie, este excesiv de conservator in a atribui astfel de calificative. Afinele imbunatatesc si vederea pe timp de noapte, motiv pentru care in timpul celui de-al doilea razboi mondial, pilotii din cadrul Royal Air Force au primit, experimental, cantitati mari de afine negre.


Afinele negre sunt o sursa bogata de vitamina C si de fibre dietetice. De asemenea, au un continut scazut de calorii si de sodiu si nu contin grasimi.


Perele constituie o sursa buna de vitamina C, folat si fibre alimentare. Cea mai mare cantitate a vitaminelor se gasesc in coaja. Contin de asemenea fier, potasiu, pectine care scad nivelul sanguin al colesterolului, ofera protectie in fata radicalilor liberi, protejeaza sistemul cardiovascular si aparatul digestiv (colonul).


Cercetarile au demonstrat ca substantele din compozitia plantelor, care le confera culorile vibrante, sunt, in acelasi timp, si compusii care au numeroase efecte benefice asupra sanatatii organismului.


Gustul razelor de soare.


Recomandari:                                                                 Mod de administrare

Acuitate vizuala
Afectiuni cardiovasculare
Afectiuni neurodegenerative
Alzheimer
Anticancerigen
Antihistaminic
Antioxidant
Antiinflamator
Artrita
Ateroscleroza
Cancer san
Cancer ficat
Detoxifiant
Digestie
Gingivita
Guta
Imbatranire prematura
Intarire sistem imunitar
Imbunatatire stare psihica
Leucemia
Parkinson
Reglare colesterol
Scadere capacitate memorare
Tromboze
Variatii glicemice

1-0-1
1-0-1
1-0-1
2-2-2
2-2-2
1-0-1
1-0-1
1-1-1
2-2-2
1-1-1
2-2-2
2-2-2
1-0-1
1-0-1
1-1-1
2-2-2
1-0-1
1-1-1
1-1-1
2-2-2
2-2-2
1-1-1
1-1-1
2-2-2
1-0-1

O portie de 30 ml contine:

Suc de Garcinia Mangostana
Suc de struguri rosii
Suc de capsuni
Suc de merisor
Suc de zmeura
Suc de cirese
Suc de mere
Suc de pere
Suc de afine
Piure de pere
Carbohidrati
Calorii

PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
38 157 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU PRODUSE NATURISTE ZENTHONIC CALIVITA

Noni Lichid de la Calivita - un remediu pentru orice afectiuneNoni Lichid de la Calivita - un remediu pentru orice afectiune
Noni Lichid de la Calivita - un remediu ...
Noni Lichid de la Calivita - un remediu pentru orice afectiune Noni Lichid Calivita- sirop (946 ml) Va imbolnaviti ...
Produse naturiste Noni Lichid CalivitaProduse naturiste Noni Lichid Calivita
Produse naturiste Noni Lichid Calivita
Noni Lichid Calivita- sirop (946 ml)     Va imbolnaviti des? Sunteti predispus la depresie? Sunteti alergic? Va ...
Produse naturiste Noni CalivitaProduse naturiste Noni Calivita
Produse naturiste Noni Calivita
Noni (400 mg) 90 capsule Va imbolnaviti des? Sunteti predispus la depresie? Sunteti alergic? Va dor articulatiile? ...
Vitamina Beta Carotene de la CalivitaVitamina Beta Carotene de la Calivita
Vitamina Beta Carotene de la Calivita
Vitamina Beta Carotene de la Calivita Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)   V-ar placea sa ramaneti tineri? Va ...
Vitamine Calivita - C-Plus FlavonoidVitamine Calivita - C-Plus Flavonoid
Vitamine Calivita - C-Plus Flavonoid
Vitamine Calivita - C-Plus Flavonoid C-Plus Flavonoid (100 tablete) Vitamine Calivita - C-Plus Flavonoid, C PLus - ...
Ginkgo XCGinkgo XC
Ginkgo XC
  Ginkgo XC - extract de ginkgo biloba     Suplimentul alimentar Ginkgo XC, fabricat de CaliVita International, ...
Ginkgo XC de la Calivita - stimularea nivelului de oxigen al creeruluiGinkgo XC de la Calivita - stimularea nivelului de oxigen al creerului
Ginkgo XC de la Calivita - stimularea ni...
Ginkgo XC de la Calivita - stimularea nivelului de oxigen al creerului Ginkgo XC - extract de ginkgo biloba ...
Ocean 21 de la Calivita un produs naturist pentru tratament naturist!Ocean 21 de la Calivita un produs naturist pentru tratament naturist!
Ocean 21 de la Calivita un produs naturi...
Ocean 21 de la Calivita un produs naturist pentru tratament naturist!  Ocean 21 (946 ml) Ocean 21 de la Calivita un ...
Mega ZincMega Zinc
Mega Zinc
Mega Zinc 50 mg (100 tablete) Se stie ca seleniul si zincul sunt oligoelemente vitale, neexistand aproape nici o parte ...

PRODUSE NATURISTE ZENTHONIC CALIVITA ESTE LISTAT IN: