Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Senior Formula

Senior Formula

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Senior Formula


Senior Formula (90 tablete)


Odata cu inaintarea in varsta, printre multe altele, se modifica si necesarul de vitamine al organismului. Cauzele acestei modificari sunt scaderea absorbtiei nutrientilor, aparitia unor afectiuni, interventiile chirurgicale, problemele metabolice si de digestie, diabetul zaharat (al carui tratament este insotit de o dieta severa), consumul permanent de medicamente.

Tocmai din aceste considerente, la varstnici este necesara suplimentarea vitaminelor si mineralelor, pentru mentinerea sanatatii si imbunatatirea calitatii vietii.

Dupa varsta de 50 de ani, numarul factorilor care contribuie la cresterea necesarului de vitamine si minerale al organismului se inmulteste. Aportul insuficient duce la carenta, in urma careia capacitatea de aparare a organismului scade, marindu-se frecventa racelilor si a gripei; de asemenea, pot aparea si alte afectiuni mai grave.

Prin consumul sporit de vitamine si minerale, carenta poate fi evitata - conditie esentiala pentru prevenirea anumitor boli.

GINKGO BILOBA contribuie, pe langa vitamine si minerale, la mentinerea sanatatii.

Acest antioxidant deosebit imbunatateste memoria, stimuleaza activitatea cerebrala, este benefic in caz de depresie, anxietate sau migrene. Imbunatateste circulatia periferica si cerebrala. Previne agregarea plachetelor, deci formarea trombusurilor. Normalizeaza tensiunea arteriala, ceea ce, la varste inaintate, este foarte important.

   Imbatranirea este un proces inevitabil, dar care poate fi incetinit. Acest proces fiziologic programat genetic inca rezerva surprize stiintei. In zilele noastre, foarte multe boli sunt considerate consecinte firesti ale imbatranirii.

Intr-adevar, odata cu inaintarea in varsta, creste frecventa bolilor cardiovasculare, a celor osteo-articulare, vederea se deterioreaza si, in general, capacitatea fizica si psihica scade.

Nu este Insa obligatoriu! Calitatea imbatranirii depinde in mare masura de stilul de viata, pe care daca il concepem inteligent, putem duce la batranete o viata mai fericita, mai sanatoasa.

Dupa cum se stie, toata viata muncim pentru o "batranete linistita".


Unul din secretele unei vieti indelungate este o alimentatie adecvata si echilibrata. Acest lucru este deosebit de important atat la tineri, cat si la adulti sau la varstnici. La varste diferite, difera insa compozitia si cantitatea nutrientilor necesari.

La batranete, functionarea normala a organismului nu mai necesita tot atat de multe calorii ca in tinerete, insa necesarul de vitamine si minerale este acelasi.

Din acest motiv, varstnicii trebuie sa fie si mai preocupati de alimentatia lor. Acum, o cantitate mai redusa de alimente consumate trebuie sa asigure vitaminele si mineralele ca in tinerete sau poate chiar mai mult, datorita unei absorbtii deficitare.


Din pacate, in majoritatea cazurilor, alimentatia varstnici lor este necorespunzatoare. In general, se altereaza perceptia gustului si din acest motiv scade si pofta de macare. In plus, consumul indelungat de multe medicamente influenteaza negativ sanatatea si pofta de mancare.

Incet, in orgarusm apare o carenta cronica de vitamine insotita de diferite simptome. Sunt frecvente oboseala, tulburarile de somn, durerile musculare si ale articulatiilor, scaderea functionarii sistemului imunitar, deteriorarea starii vaselor sanguine, ceea ce provoaca ameteli, cefalee, acufene, probleme de miscare. Aceste simptome sunt considerate deseori firesti in procesul de imbatranire.

Daca varstnicii isi schim­ba alimentatia completand-o corespunzator cu vitamine si minerale, atunci aceste tulbu­rari care insotesc procesul de imbatranire apar mai tarziu si nu sunt atat de evidente.


Senior Formula - Sanatate fara varsta.


                  Recomandari Senior Formula:                                 Mod de administrare Senior Formula:

Anticoagulant
Antiimbatranire
Antioxidant
Detoxifiant
Diminuare auz
Dureri ariculare
Elasticitate / umiditate piele
Imbunatatire memorie
Normalizare tensiune arteriala
Preventie afectiuni ficat
Preventie afectiuni rinichi
Prevenire cataracta
Stimulare activitate cerebrala
Vasodilatator

1-1-0
1-1-1
1-0-0
1-0-0
1-1-0
1-1-1
1-0-0
1-1-1
1-1-1
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0

Legenda:

1-1-0 = o tableta dimineata si una dupa-amiaza

1-0-0 = o tableta dimineata

1-1-0 = o tableta dimineata si una dupa amiaza

PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
38 252 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU SENIOR FORMULA

Coenzyme Q 10Coenzyme Q 10
Coenzyme Q 10
Coenzyme Q 10 (90 capsule)   Va mai puteti lua la intrecere cu cei de douazeci de ani? Nu? Simtiti ca aveti mai ...
Coenzyme Q 10 de la Calivita - energia celulelorCoenzyme Q 10 de la Calivita - energia celulelor
Coenzyme Q 10 de la Calivita - energia c...
Coenzyme Q 10 (90 capsule) Va mai puteti lua la intrecere cu cei de douazeci de ani? Nu? Simtiti ca aveti mai putina ...
Protect 4 LifeProtect 4 Life
Protect 4 Life
Protect 4 Life (90 tablete) V-ar placea sa traiti la fel de mult ca cel mai batran arbore din lume? Nu va putem ...
Protect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculareProtect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculare
Protect 4 Life de la Calivita - lupta im...
Protect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculare Protect 4 Life (90 tablete) V-ar placea sa ...
Strong Bones PlusStrong Bones Plus
Strong Bones Plus
Strong Bones Plus ( 100 capsule) O capsula contine:    - Calciu (carbonat, citrat) ...
Vital BVital B
Vital B
Vital B (90 tablete) Produsele Vital sunt multivitamine eficiente, adecvate grupelor sanguine, si care contin mai mult ...
Mega Protect 4 Life de la Calivita - stimulator al circulatieiMega Protect 4 Life de la Calivita - stimulator al circulatiei
Mega Protect 4 Life de la Calivita - sti...
Mega Protect 4 Life de la Calivita - stimulator al circulatiei Mega Protect 4 Life (90 tablete) V-ar placea sa traiti ...
Power MinsPower Mins
Power Mins
Power Mins (100 tablete) Mineralele si oligoelementele sunt indispensabile pentru mentinerea sanatatii. Deoarece ...
Iron PlusIron Plus
Iron Plus
Iron Plus (100 tablete)     Mineralele si oligoelementele sunt indispensabile pentru mentinerea sanatatii. ...

SENIOR FORMULA ESTE LISTAT IN:

SENIOR FORMULA - PRODUSE SIMILARE