Faina bio de roscove
Producator: RapunzelPrezentare Faina bio de roscove
Faina bio de roscove
Nu contine gluten.
Ingrediente : Faina de roscov
Descriere : Poate fi amestecata cu apa calda sau rece.
Intrebuintare : Pentru ingrosarea supelor, prepararea sosurilor, a deserturilor si inghetatelor.
Mod de preparare : Se dizolva 1-2 lingurite faina de roscove in 1/2 lichid.
Origine : Italia
Paine fara gluten de orez
Ingrediente pentru 1 paine ( cca 750g )
470ml lapte250g faina de orez200g faina de orez lipicios150g amidon de tapioca1 lingura faina de roscove1 lingurita praf de copt cu tartrat de potasiu2 lingurite sare1 cub drojdie proaspata2 lingurite zahar de trestie brut2 oua50g unt topit2 lingurite otet de mere
Se separa 2 linguri de lapte, iar restul se incalzeste. Se adauga faina de orez si se lasa la umflat. Compozitia lipicioasa rezultata se amesteca cu amidonul de tapioca, faina de roscove, praful de copt si sarea. Intr-un alt castron se amesteca drojdia faramitata cu zaharul si cu 50ml de apa calduta si se lasa 10 minute la omogenizat. Se separa 1 ou. Intr-un alt castron se amesteca untul, oul, albusul de ou si otetul de mere.
Compozitia de orez umflata se amesteca cu drojdia si zaharul. Amestecul de faina se framanta cca 5 minute cu cel de oua cu unt. In cazul in care aluatul este prea umed, se mai adauga putina faina de tapioca. Se formeaza cu mainile umede o paine mare si ovala. Intr-o tava se asaza hartie de copt, iar deasupra, painea. Se acopera cu un prosop umed si se lasa 30 de minute la dospit intr-un loc cald. Cuptorul se preincalzeste la 230 de grade. Se bate galbenusul cu restul de lapte si se unge painea cu amestecul rezultat. In cuptor se pune un vas cu apa, iar tava se introduce din nou la cuptor. Dupa 10 minute, temperatura se reduce la 200 de grade, iar painea se lasa inca 30-40 de minute la copt.
Tag-uri: Faina bio de roscove, roscove, samburi de roscove, gelatina, ingrosare, gelatina bio, prajituri, organic, ecologic, natural, bio, Rapunzel, produse Rapunzel, producator Rapunzel
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: