Instant - faina fara gluten pentru prajituri
Producator: CelipanPrezentare Instant - faina fara gluten pentru prajituri
* Acest produs nu face parte din gama de produse bio
Despre modalitatile de preparare ale acestui produs puteti afla mai multe urmarind filmuletul de pe urmatorul link : http://www.youtube.com/watch?v=mIrFGwluc8Q
Celicake este un preparat special din care obtinem cu usurinta si foarte comod, in trei minute o paine delicioasa fara gluten , un blat de tort simplu sau un blat de tort cu ciocolata fara gluten si fara lactoza
Celicake pune la dispozitia intregii familii in orice moment o delicioasa paine fara gluten din care se pot prepara diferite gustari tip : sandwich-uri, prajituri sau torturi in doar trei minute la cuptorul cu microunde.
Ingrediente : Amidon de porumb, faina de soia, faina de hrisca, zahar, bicarbonat (E-450, E-500), guma de xantan, emulsificator : E-472e, lapte praf, zahar pudra, acid tartric.
Mod de preparare : 1) Bateti 2 oua intr-un bol, adaugati continutul plicului Celicake, 2 linguri de ulei si se amesteca bine.
� � � � � � � � � � � � � 2) Se varsa aluatul intr-un vas de silicon, sau sticla, adecvat pentru cuptorul cu microunde, unsa in prealabil cu ulei.Setati cuptorul cu microunde la putere maxima si puneti-l in functiune timp de 3 minute.
� � � � � � � � � � � � � � 3) Se scoate din cuptor si se lasa pana se raceste, apoi se scoate si este gata de consumat.
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: