Naut 500 g
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.roPrezentare Naut 500 g
Naut 500 g SOLARIS PLANT
Ingrediente: boabe de naut - 100% natural, fara aditivi sau conservanti
Nautul se spala si se lasa la inmuiat 6-12 ore in de doua ori mai multa apa rece. Se scurge si se pune la fiert in apa timp de o ora. Nautul astfel fiert se poate prepara ca iahnie, supa sau ciorba, ghiveci etc.
Humus: 200 g naut, 50 g tahini (pasta de susan), 2 linguri zeama de lamaie, 2 linguri ulei de masline, sare, usturoi. Nautul pus la inmuiat si apoi fiert se mixeaza cu restul ingredientelor. Pentru o buna omogenizare boabele fierte se decojesc.
Pilaf de naut: 200 g naut, 100 g orez, ceapa, morcov, 30 ml ulei, sare, condimente. Se fierb la foc mic orezul cu morcovul si ceapa taiate marunt. Cand orezul este aproape gata, se adauga nautul preparat in prealabil (inmuiat si fiert) si uleiul. La sfarsit se acopera cu un capac.
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: