Inscrie firma »
ColonHelp 480 gr

ColonHelp 480 gr

Producator: ZENYTH
 

Prezentare ColonHelp 480 gr

Beneficii Colon Help rezolva constipatia, balonarile, amelioreaza simptomele sindromului de colon iritabil, fiind in acelasi timp un curatitor intestinal si lubrifiant. Actioneaza cu blandete si nu provoaca dependenta, asa cum fac laxativele de sinteza.

Prezentare un flacon de ColonHelp contine 480 g pulbere din plante si ajunge pentru o cura de 30 de zile, la o doza zilnica de 16 grame. In interiorul recipientului se afla o lingurita dozatoare. O lingurita dozatoare rasa contine 8 grame de produs.

Indicatii in urma unei cure complete de detoxifiere timp de 3 luni cu produsul ColonHelp se pot obtine rezultate foarte bune atat pentru sanatate, cat si pentru frumusete.

Sanatate ameliorari in unele forme de alergii, astm, dureri articulare, artrita, acnee, eczeme, psoriazis, afectiuni hepatice, dureri premenstruale sau tulburari ale menopauzei, afectiuni nervoase (migrene, depresii, stres, panica), tulburari de circulatie venoasa (tromboflebite).

Frumusete tenul devine mai curat, parul mai stralucitor, ochii mai limpezi, abdomenul mai plat. In plus, mirosul transpiratiei si al corpului se atenueaza.

Compozitie

- seminte de in - Linum usitatissimum,

- tarate de psyllium - Plantago ovata,

- chimen - Carum carvi,

- coriandru - Coriandrum sativum,

- oregano - Origanum vulgare,

- patrunjel - Petroselinum crispum,

- argila.

Descriere produs

ColonHelp este un curatitor intestinal din fibre vegetale solubile si insolubile, cu un continut ridicat de Omega 3 natural. Fibrele din produs, in combinatie cu lichidele, isi maresc volumul de cateva ori, curatind, asemenea unui burete delicat, intreg tubul digestiv si, in mod special, colonul de toxinele si reziduurile acumulate. ColonHelp este un reglator deosebit al tranzitului intestinal, fiind indicat atat in constipatie, cat si in diaree. Ajuta la eliminarea sau ameliorarea majoritatii problemelor tubului digestiv balonari, gastrite, digestie incompleta, reflux gastric, flatulenta, crampe, parazitoze, disbioza, colon iritabil, colite intestinale, hemoroizi, fisuri anale. Reduce senzatia de foame, fiind un ajutor pretios in orice cura de slabire. Ajuta la scaderea colesterolului, micsorand riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. Adjuvant util in reglarea glicemiei, ColonHelp contribuie la normalizarea absorbtiei glucozei la nivel intestinal. Administrat in combinatie cu iaurt, produsul ajuta la restabilirea echilibrului florei intestinale si la cresterea imunitatii organismului. De asemenea, este indicat in toate starile de oboseala cronica.

Mod administrare

Produsul se administreaza in cure de detoxifiere de 1-3 luni, o data sau de doua ori pe an. Se recomanda o prima cura completa de 3 luni. Pentru acomodare, incepeti cura cu o lingurita dozatoare rasa pe zi. Dupa 3-4 zile cre"teti treptat consumul pana la doza optima tolerata, fara a depasi doza maxima. Produsul se administreaza, inainte sau dupa masa, amestecat cu 200ml de lichide, de preferinta iaurt - pentru efecte maxime, iar in lipsa acestuia cu apa sau suc de fructe. Nu consumati pulberea ca atare, fara lichide, pentru ca va puteti ineca! Prima doza se administreaza dimineata, urmatoarele - in timpul zilei.

In curele de slabire consumati produsul cu 20-30 de minute inainte de mese. Acest produs nu creeaza dependenta si poate fi consumat pe termen lung, ca supliment de fibre in alimentatie (4-8g/zi). Precautii/contraindicatii pentru copii sub 12 ani, femei gravide sau care alapteaza, persoane cu afec-tiuni grave sau care au suferit interventii chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente se va cere sfatul medicului inainte de utilizarea acestui produs. Conditii de pastrare ferit de lumina si umezeala, la o temperatura sub 22 grade Celsius sau in frigider.

Precautii & Recomandari la scurt timp dupa administrare consumati obligatoriu 400ml apa. Pe parcursul curei, consumul de apa/lichide trebuie sa fie de 1,5-2 litri/zi. Pro-dusul poate fi consumat si seara, cu conditia sa aveti grija sa beti suficienta apa. Fibrele consumate fara o cantitate suficienta de lichide pot produce constipatie!

Important Fibrele consumate pe termen lung pot reduce riscul aparitiei cancerului de colon.

Producator Zenyth Pharmaceuticals

PREZENTARE S************
MEMBRU
GRATUIT
S************
19 290 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: tratamente si remedii naturiste - produse si suplimente naturiste - magazin online produse plafar si apicole

PRODUSE ASEMANATOARE CU COLONHELP 480 GR

Detoxicolon 480 grDetoxicolon 480 gr
Detoxicolon 480 gr
Beneficii - are actiune rapida si eficienta - datorita concentratiei mari de principii active din plantele medicinale. - ...
RON 83.5
LiverHelp 300 grLiverHelp 300 gr
LiverHelp 300 gr
Beneficii LiverHelp este un supliment alimentar sub forma de ceai, obtinut din amestec de plante medicinale specifice. ...
RON 99
SilhouetteHelp 450 grSilhouetteHelp 450 gr
SilhouetteHelp 450 gr
Beneficii - in urma unei cure complete se pot obtine rezultate foarte bune in cazul persoanelor de ambele sexe care ...
RON 99
Ceai ZEIN 100 grCeai ZEIN 100 gr
Ceai ZEIN 100 gr
Beneficii Ceaiul Zein ajuta la digestie, pastreaza stomacul activ, elimina continuu toxinele si gazele, reducand ...
RON 85
Baby's Jarrow DophilusBaby's Jarrow Dophilus
Baby's Jarrow Dophilus
Beneficii 3 miliarde bacterii probiotice, pentru o repopulare optima a florei microbiene 6 tulpini patentate, 4 ...
RON 86.7
Colostrum plus ProbioticsColostrum plus Probiotics
Colostrum plus Probiotics
Beneficii singura formula pentru copii, care asociaza colostru cu probiotice si prebiotice sursa importanta de ...
RON 119.5
Total Cleanse Colon 60 cpsTotal Cleanse Colon 60 cps
Total Cleanse Colon 60 cps
Beneficii - laxativ, detoxifiant - calmant gastro-intestinal (reduce aciditatea gastrica), favorizeaza vindecarea ...
RON 49.7
ALOE FEROX 1+1 CADOUALOE FEROX 1+1 CADOU
ALOE FEROX 1+1 CADOU
Beneficii inhiba apetitul alimentar stimuleaza pancreasul detoxifiant antiviral laxativ Prezentare - 80 capsule + ...
RON 35.8
Jarro Dophilus + FOS 100 cpsJarro Dophilus + FOS 100 cps
Jarro Dophilus + FOS 100 cps
Beneficii - potenteaza actiunea probioticelor, cresc nivelul de Bifidobacterium longum - regleaza echilibrul ...
RON 86.7

COLONHELP 480 GR ESTE LISTAT IN: