Inscrie firma »
SilhouetteHelp 450 gr

SilhouetteHelp 450 gr

Producator: ZENYTH
 

Prezentare SilhouetteHelp 450 gr

Beneficii

- in urma unei cure complete se pot obtine rezultate foarte bune in cazul persoanelor de ambele sexe care doresc sa isi controleze greutatea si sa isi imbunatateasca stilul de viata.

- stimuleaza digestia si arderea grasimilor excedentare.

Plantele utilizate ca ingrediente dau un gust usor dulceag si deosebit de placut ceaiului, nefiind necesar adaosul de zahar sau alti indulcitori pentru a putea fi consumat.

Prezentare

Un flacon de SilhouetteHelp contine 450 g pulbere din plante si ajunge pentru o cura de 30 de zile, la o doza zilnica de 15 g.

Indicatii este un adjuvant pretios in cura de slabire, protector hepatic, revigorant si detoxifiant, recomandat tuturor celor care doresc sa slabeasca eficient si sigur. Produsul se adreseaza persoanelor motivate, care doresc sa isi imbunatateasca stilul de viata, sa faca miscare, sa isi corecteze dieta si sa slabeasca sanatos.

Produsul este recomandat pentru cure de slabire neepuizante, cu reglarea si menttinerea greutatii corporale in timp, stari de astenie fizica si intelectuala - ca revigorant, pentru arderea grasimilor, detoxifierea si protectia ficatului, reducerea colesterolului, stimularea circulatiei periferice, anemie, imbunatatirea digestiei si calmarea durerilor abdominale.

Compozitie

- seminte de Schinduf - Trigonella foenum graecum

- Papadie (planta intreaga) - Taraxacum officinale

- frunze de Ceai-verde - Camellia sinensis

- fructe de Catina - Hippophae rhamnoides

- inozitol - 10%

- radacina de Lemn-dulce - Glycyrrhiza glabra

- frunze de Gymnema - Gymnema sylvestre

- fructe de Coriandru - Coriandrum sativum

- frunze de Afin - Vaccinium myrtillus.

Produsul SilhouetteHelp contine plante culese din zone nepoluate.

Descriere produs SilhouetteHelp este un produs natural, cu adaos de inozitol (inclus in complexul vitaminelor B) - 10%, destinat persoanelor care vor sa slabeasca si sa isi mentina greutatea, fara sa apeleze la cure de slabire epuizante si bruste, care le-ar putea deregla metabolismul. Inozitolul este un agent lipotropic (topeste grasimile), care ajuta la accelerarea metabolismului si la transformarea grasimilor in energie. SilhouetteHelp este un ceai revigorant, destinat nu numai persoanelor care vor sa slabeasca, ci si persoanelor epuizate fizic si intelectual sau care sufera de anemie. SilhouetteHelp are rezultate bune in combaterea predispozitiei la ingrasare. SilhouetteHelp ajuta la scaderea colesterolului si la un mai bun control al glicemiei, reducand absorbtia grasimilor si a zaharului.

In urma unei cure complete se pot obtine rezultate foarte bune in cazul persoanelor de ambele sexe care doresc sa isi controleze greutatea si sa isi imbunatateasca stilul de viata. Produsul stimuleaza digestia si arderea grasimilor excedentare. Pentru rezultate optime evitati consumul exagerat de dulciuri si grasimi. Recomandam in schimb consumul de fructe si legume proaspete, precum si miscarea, pentru a se putea restabili metabolismul normal.

Plantele utilizate ca ingrediente dau un gust usor dulceag si deosebit de placut ceaiului, nefiind necesar adaosul de zahar sau alti indulcitori pentru a putea fi consumat.

Mod administrare Produsul se administreaza sub forma de ceai, in cure de slabire de 1-3 luni.Cu ajutorul produsului SilhouetteHelp puteti slabi sanatos 3-4 kilograme pe luna. Efectul se mentine atat timp cat produsul este integrat intr-o cura de slabire. Rezultatele se pot observa chiar dupa prima saptamana de administrare.

Doze uzuale 3 lingurite dozatoare rase pe zi (15 g), sub forma de ceai, administrat in reprize, pe parcursul intregii zile, de preferin"a inaintea meselor principale.
Doza maxima recomandata 4 lingurite pe zi (20 g).

Mod de preparare in 1-1,5 litri de apa clocotita se pun 3 lingurite dozatoare de ceai SilhouetteHelp si se mai fierb 2 minute, dupa care ceaiul se acopera, se lasa la racit, se strecoara si se bea neindulcit, pe parcursul intregii zile. Administrat inainte de masa, Silhouette-Help scade pofta de mancare. Daca nu doriti sa preparati tot ceaiul odata, va puteti pregati cate o cana de ceai de 2-3 ori ori pe zi, din cate o lingurita dozatoare la 300-400 ml apa.

Acest produs nu creeaza dependenta!

Precautii & Recomandari

Pentru rezultate optime evitati consumul exagerat de dulciuri si grasimi. Recomandam in schimb consumul de fructe si legume proaspete, precum si miscarea, pentru a se putea restabili metabolismul normal.

Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si un stil de via"a sanatos. Nu lasati acest produs la indemana copiilor mici! Nu depasiti doza maxima recomandata!

Contraindicatii pentru copii sub 12 ani, femei gravide sau care alapteaza, persoane cu afectiuni grave sau care au suferit interventii chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente si persoane hipertensive se va cere sfatul medicului inainte de utilizarea acestui produs.

Important ceaiul consumat pe perioade mai lungi, asociat cu un regim alimentar sanatos, fara dulciuri si grasimi in exces, poate preveni reaparitia kilogramelor excedentare.

Producator Zenyth Pharmaceuticals

PREZENTARE S************
MEMBRU
GRATUIT
S************
19 125 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: tratamente si remedii naturiste - produse si suplimente naturiste - magazin online produse plafar si apicole

PRODUSE ASEMANATOARE CU SILHOUETTEHELP 450 GR

LiverHelp 300 grLiverHelp 300 gr
LiverHelp 300 gr
Beneficii LiverHelp este un supliment alimentar sub forma de ceai, obtinut din amestec de plante medicinale specifice. ...
RON 99
ColonHelp 480 grColonHelp 480 gr
ColonHelp 480 gr
Beneficii Colon Help rezolva constipatia, balonarile, amelioreaza simptomele sindromului de colon iritabil, fiind in ...
RON 99
Detoxicolon 480 grDetoxicolon 480 gr
Detoxicolon 480 gr
Beneficii - are actiune rapida si eficienta - datorita concentratiei mari de principii active din plantele medicinale. - ...
RON 83.5
Ceai ZEIN 100 grCeai ZEIN 100 gr
Ceai ZEIN 100 gr
Beneficii Ceaiul Zein ajuta la digestie, pastreaza stomacul activ, elimina continuu toxinele si gazele, reducand ...
RON 85
Capsule pentru slabit ZEINCapsule pentru slabit ZEIN
Capsule pentru slabit ZEIN
Beneficii - suprima pofta de mancare, inducand satietate, reusindu-se, astfel, o prima reducere in greutate. - ...
RON 162.01
Slimming Daidaihua 30 cpsSlimming Daidaihua 30 cps
Slimming Daidaihua 30 cps
Beneficii - accelereaza metabolismul - controleaza ingestia de calorii - reduce pofta de mancare - reduce tesutul adipos ...
RON 90
ALOE FEROX 1+1 CADOUALOE FEROX 1+1 CADOU
ALOE FEROX 1+1 CADOU
Beneficii inhiba apetitul alimentar stimuleaza pancreasul detoxifiant antiviral laxativ Prezentare - 80 capsule + ...
RON 35.8
Miere Poliflora 500 gMiere Poliflora 500 g
Miere Poliflora 500 g
Beneficii - Vindecarea plagilor - mierea cruda este un remediu care dateaza din Egiptul si Grecia antice. Medicina ...
RON 8.9
Miere Poliflora 2 x 500 gMiere Poliflora 2 x 500 g
Miere Poliflora 2 x 500 g
Beneficii - Vindecarea plagilor - mierea cruda este un remediu care dateaza din Egiptul si Grecia antice. Medicina ...
RON 16.9

SILHOUETTEHELP 450 GR ESTE LISTAT IN: