Inscrie firma »
Franciza - 13 Buho Street

Marca

Prezentare

Compania spaniola 13 Buho St. Stores S.L. se lanseaza pe piata nationala incepand cu anul 1994, propunand un concept multi-marca, ce include vestimentatie si accesorii reunite sub numele GIZBO, SPOON, DASOUZA, SUN TZU, BIOHAZARD si 13 BUHO ST.

Magazinele 13 Buho St se evidentiaza printr-un aspect inedit, datorat imbinarii colectiilor de haine cu game de accesorii pentru skate, piercing, graffiti, dar si, pe de alta parte, datorita ideii de a iesi din tiparele incarcate de mimetism prin  tipurile de muzica folosite, de la electronica la hip-hop, experimentand curentele momentului.

Ceea ce ofera francizorul este un pachet complex de servicii de asistenta si training in procesul de comercializare a produselor; colectii complete pentru fiecare marca, la preturi competitive; furnizarea de marfa in concordanta cu specificul pietei; asistenta la fata locului pe aspecte de marketing (vanzari, amenajare magazin si prezentare produse).

Magazinele 13 Buho St. se amenajeaza pe suprafete de aprox. 100 mp suprafata de vanzare, la care se adauga cca. 30% pentru depozit si vor fi deschise, preferabil, in centre comerciale, in orase de min. 100.000 locuitori.

Anul Lansarii

1994

Tara de origine

Spania

Numar de locatii in Romania

0 in Romania

Locatii Vizate

Galerii Comerciale, Centre Comerciale sau Spatii Comerciale Stradale cu trafic Intens in orasele cu peste 100.000 locuitori

Taxa Franciza

10.000 euro

Redevente

0

Investitie Globala

50-70.000 Euro

Suprafata medie

 

Tip de contract

Master Franciza

Durata Contract

5 ani

Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z