Sarea baciului
Producator: SolarisPrezentare Sarea baciului
Sarea baciului
Sarea Baciului este obtinuta prin metode traditionale de extragere din zacamant, se macina in moara cu valturi, iar noi o aducem pe masa dumneavoastra asa cum ne-a daruit-o natura, pentru a da gust bun bucatelor.
Datorita lipsei de ferocianura de potasiu , utilizata ca antiaglomerant, este posibil ca sarea datorita propietatilor sale higroscopice, sa formeze bulgari. Acest lucru nu ii diminueaza in nici un fel propietatile.
Tara de origine: Romania!
Gramaj: 500g
Producator: Solaris
Melci fara gluten cu scortisoara
Ingrediente pentru cca 30 de bucati:
100g de unt100g faina de orez50g amidon de porumb5g guma de guar40g de iaurt integralun varf de sare50g zahar cu scortisoara pentru presaratfaina de orez pentru suprafata de lucruIntr-un castron se framanta cu mixerul amidonul de porumb si guma de guar, pana se formeaza un aluat omogen. Din acesta se formeaza o sfera, se inveleste in folie de plastic si se lasa 30 de minute in frigider.
Se tapeteaza cu hartie de copt o tava, iar cuptorul se preincalzeste la 180 de grade. Aluatul se scoate din frigider si se intinde sub forma de patrat pe suprafata de lucru presarata cu faina de orez; deasupra se presara un strat gros de zahar cu scortisoara. Se ruleaza si se taie bucati groase cat degetul.
Bucatile se asaza intr-o tava si se coc 10-15 minute pe gratarul din mijloc al cuptorului.
Tag-uri: Sarea baciului, condimente si sare, sare, sare naturala, produse romanesti, baciul, produse naturale, alimente naturale, maancare naturala, produse Solaris, producator Solaris
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: