Zahar brun melasa din trestie de zahar
Producator: SolarisPrezentare Zahar brun melasa din trestie de zahar
Zahar brun melasa din trestie de zahar
Gramaj: 500g
Producator: Solaris
Prajitura fara gluten cu ciocolata si visine
Ingrediente pentru 12 bucati:
1 pahar de visine ( 700g fara zeama )100g de ciocolata amara200g de unt moale150g zahar de trestie brun4 oua125g de faina fara gluten Mix C1 lingurita praf de copt cu tartrat de potasiu2 linguri rom sau suc de portocale1 lingurita scortisoara macinata, 125g alune macinate, 1 varf de sare
zahar pudra pentru presaratgrasime pentru forma de copt
Cuptorul se preincalzeste la 220 de grade. Intr-o forma de copt se pune hartie de copt, iar marginea se unge cu putin unt. Visinele se lasa la scurs intr-o sita. Se rade ciocolata.
Untul si zaharul se mixeaza intr-un castron, pana se formeaza o spuma. Se separa ouale. Se adauga treptat galbenusul. Intr-un alt castron, se amesteca faina si praful de copt, se adauga treptat romul sau sucul de portocale, scortisoara, nucile si ciocolata rasa.
Albusul se bate bine cu sare si se adauga la aluat. Acesta se toarna in forma de copt. Visinele se distribuie deasupra si se apasa incet. Prajitura se coace 45 de minute pe gratarul din mijloc al cuptorului preincalzit.
Se scoate din forma de copt si se lasa la racit pe un gratar. Inainte de servire se presara zahar pudra.
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: