Inscrie firma »
CONVENTIE DE CONFIDENTIALITATE
CONVENTIE DE CONFIDENTIALITATE



PARTILE CONTRACTANTE


  1. S.C. ............................ S.A./S.R.L., cu sediul in ..........................., inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. ................., reprezentata prin domnul .................., in calitate de .........................., denumita mai jos Societatea
  2. Domnul/Doamna ................., domiciliat(a) in ........................, identificat(a) cu ............, eliberat la data de .............. de ................., in calitate de angajat, denumit mai jos Angajatul,
    au convenit urmatoarele:


Art. 1

Avand in vedere specificul activitatilor desfasurate de catre Angajat in temeiul raporturilor de munca dintre acesta si Societatea, partile recunosc ca respectarea secretului referitor la datele si informatiile la care are/a avut acces Angajatul constituie o obligatie a acestuia, care trebuie respectata si dupa incetarea raporturilor de munca dintre acesta si Societate.

Art. 2

Avand in vedere ca Angajatul desfasoara/a desfasurat o activitate complexa, in virtutea careia ia/a luat cunostinta despre date si informatii referitoare la aspecte dintre cele mai diverse ale activitatii curente a Societatii, privind de exemplu:
................................................................................................,
atunci Angajatul se obliga sa nu divulge asemenea date si informatii sau alte materiale sau sinteze intocmite in baza unor asemenea date sau informatii.

Art. 3

"Divulgare", in sensul prezentului contract, semnifica dezvaluirea catre un tert, persoana fizica sau juridica a datelor, informatiilor, materialelor sau sintezelor prevazute exemplificativ in cadrul prezentului contract, precum si a oricaror alte date, informatii, materiale sau sinteze care pot prejudicia in orice fel, direct sau indirect societatea sau distribuitorii si/sau asociatii acesteia din teritoriu, indiferent daca acestea sunt utilizate in scopuri comerciale sau nu.
"Divulgare", in sensul prezentului contract, semnifica si utilizarea nemijlocita de catre Angajat a unor asemenea date, informatii, materiale sau sinteze intr-o activitate comerciala proprie.

Art. 4

In cazul in care Angajatul incalca obligatia de confidentialitate asumata prin prezentul contract datoreaza Societatii daune interese materiale in cuantum de .......... .

Art. 5

Obligatiile asumate de catre Angajat prin prezentul contract isi produc efectele pe tot parcursul derularii contractului individual de munca si pe o perioada de 5 (cinci) ani de la data incetarii acestuia/pe o perioada de 5 (cinci) ani de la data semnarii prezentei conventii.

Art. 6

Prezentul contract a fost redactat si semnat astazi, .................. , in ......... exemplare, cate unul pentru fiecare parte.

SOCIETATE
ANGAJAT
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z